Alte știri din fotbal
„La Craiova e ultima lor șansă” » Verdict în Giulești
0
Herea salută și el decizia radicală a lui Gâlcă în privința lui Dobre
0
Universitatea Craiova - Rapid, orice pas greșit devine fatal » Echipele probabile + Cele mai tari cote
2
Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt, duel în zona roșie a clasamentului » Echipele de start
0
Știri din fotbal internațional
Bayern Munchen - Stuttgart în Bundesliga » Echipeie de start, meciul în care bavarezii pot să devină astăzi campioni
0
AEK - PAOK, derby de titlu în Grecia » Primul meci pentru Răzvan Lucescu, după decesul tatălui
0
Manchester City - Arsenal, derby-ul decisiv pentru titlul din Premier League. Echipele de start
4
Everton - Liverpool, primul derby „Merseyside” pe „Hill Dickinson Stadium” » Gazdele restabilesc egalitatea
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
16
Tot mai mulți șoferi își pun saci scumpi pe oglinzile retrovizoare: au un ...
Libertatea
Cumnata i-a stricat cea mai frumoasă zi din viața ei. Mireasa s-a trezit ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
si chiar daca e cap de serie tot are adversari mai usori in play-off-ul EL !!! scopul fiind acelasi - calificarea in grupele EL ! din partea mea, sa terminati pe locul 2 si sa o sa vedeti cum stati acasa tot sezonul....
pana la meciul direct cu turma bozgorului paskani santem pe primul loc iar ei pe trei
daca echipa isi revine (ceea ce nu cred) cred ca suntem favoriti la titlu .
adevarat! mai sant 10 etape! adversarii mai pot cumpara multe meciuri! cfr inca nu e campioana!
cum a castigat, ca nu a putut rapid sa invinga craiova, stiai ca toti erau blat? numai ganea nu! respect ganea pentru ca nu s-a vandut, sa nu vorbim de raid si de samsung! n-au fost curati in nici un caz, mai ales dupa 90! n=o fi fost steaua cea mai curata dar tu emreu exagerezi, steaua a castigat campionate pentru ca a mertitat, si a confirmat ca n-au fost aranjamente sau intamplari , cum au confirmat? simplu mereu au trecut de tururi preliminare si au jucat in europa.Sa nu aruncam cu noroi aiurea, pentru anti stelisti nimic din ce a castigat steaua nu a fost corect, dar realitate e alta, am castigat pentru ca avem echipa, cateodata poate castigi si nemeritat sau ma mustata asa e in fotbal
cum a castigat, ca nu a putut rapid sa invinga craiova, stiai ca toti erau blat? numai ganea nu! respect ganea pentru ca nu s-a vandut, sa nu vorbim de raid si de samsung! n-au fost curati in nici un caz, mai ales dupa 90! n=o fi fost steaua cea mai curata dar tu emreu exagerezi, steaua a castigat campionate pentru ca a mertitat, si a confirmat ca n-au fost aranjamente sau intamplari , cum au confirmat? simplu mereu au trecut de tururi preliminare si au jucat in europa.Sa nu aruncam cu noroi aiurea, pentru anti stelisti nimic din ce a castigat steaua nu a fost corect, dar realitate e alta, am castigat pentru ca avem echipa, cateodata poate castigi si nemeritat sau ma mustata asa e in fotbal
Eh, calcule, calcule! Da, sunt bune şi acestea, pentru că ne ajută să ne facem o "imagine de ansamblu" asupra a ceea ce urmează în acest campionat. Că CFR Cluj se va impune, nu ştiu, şanse au, cei din Cluj, în comparaţie cu Dinamo sau Rapid, de exemplu. Aştept replica celor din Vaslui, dar nu pot fi de acord cu declaraţia BOLNAVĂ a "porumboiului", care spune că jocurile sunt făcute pentru CFR! Doamne, ce declaraţii belicoase mai dau preşedinţii ăştia! Apropo, nu v-aţi săturat să-i tot întrebaţi pentru orice? Cine sunt ei, de fapt? Faptul că sunt finanţatori, nu-i ridică peste antrenori şi jucători, care asudă pe teren! Cât despre georgică copos... ia mai ţine-ţi gura
Exact asta am sustinut!!!
Iti mai amintesti cum a "castigat" Steaua acel campionat in fata Rapidului lui M. Lucescu?!? Au fost furturi pe fata! Nici nu se mai fereau, avand suportul sefilor mafiei din fotbal!! Ganea a recunoscut, in direct, la TV, "cum a stat chestia"! E drept, a recunoscut de la Stuttgart, unde il durea in cot! Cam asa s-au castigat si restul.
aveam jucatori precum, dobos,prodan,filipescu,panduru,denis serban.lacatus,ilie stan,militaru,adrian ilie,valadoiu majoritatea au ajuns la echipe mari prin europa steaua a ajuns cap de serie rpin propriile rezultate, nu te numeste nimeni cap de serie, iti castigi singuri coeficientii! eu am spus doar ca steaua ar fi singura avantajata daca ar termina pe 2, atat! tu vii si-mi rastalmacesti vorbele, am zis eu ca trebuie sa termine steaua pe 2? sa termine cine-o fi si cine o merita daca se poate, vii cu mistouri ieftine si-ti bati joc de o chipa formidabila precum cea a lui adi ilie, laca, galca, panduru etc adica aia au castigat asa aiurea ca zici tu marele cunoscator nu? fii serios alpin
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.