Comentarii (42)
criticul89
criticul89  •  04 Aprilie 2012, 11:36
Postat de saviola2_8 pe 04 Aprilie 2012, 07:47

STEAUA e cap de serie, in turul 3! nu si-n play off, deci steaua daca termina pe locul secund in primul tur va juca cu o echipa buna dar nu impisibila asa ca se poate califica in play-off, iar in play off dai de man city de valencia eu stiu si la revedere liga dar de acolo daca pierzi intri direct in grupele uefa, singura care nu e dezavantajata de locul 2 e steaua.

si chiar daca e cap de serie tot are adversari mai usori in play-off-ul EL !!! scopul fiind acelasi - calificarea in grupele EL ! din partea mea, sa terminati pe locul 2 si sa o sa vedeti cum stati acasa tot sezonul....

danut1971
danut1971  •  04 Aprilie 2012, 11:36

pana la meciul direct cu turma bozgorului paskani santem pe primul loc iar ei pe trei

dinamo4eva
dinamo4eva  •  04 Aprilie 2012, 10:41

daca echipa isi revine (ceea ce nu cred) cred ca suntem favoriti la titlu .

alexhaiducu
alexhaiducu  •  04 Aprilie 2012, 10:25

adevarat! mai sant 10 etape! adversarii mai pot cumpara multe meciuri! cfr inca nu e campioana!

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Aprilie 2012, 10:24
Postat de alpin pe 04 Aprilie 2012, 10:13

Iti mai amintesti cum a "castigat" Steaua acel campionat in fata Rapidului lui M. Lucescu?!? Au fost furturi pe fata! Nici nu se mai fereau, avand suportul sefilor mafiei din fotbal!! Ganea a recunoscut, in direct, la TV, "cum a stat chestia"! E drept, a recunoscut de la Stuttgart, unde il durea in cot! Cam asa s-au castigat si restul.

cum a castigat, ca nu a putut rapid sa invinga craiova, stiai ca toti erau blat? numai ganea nu! respect ganea pentru ca nu s-a vandut, sa nu vorbim de raid si de samsung! n-au fost curati in nici un caz, mai ales dupa 90! n=o fi fost steaua cea mai curata dar tu emreu exagerezi, steaua a castigat campionate pentru ca a mertitat, si a confirmat ca n-au fost aranjamente sau intamplari , cum au confirmat? simplu mereu au trecut de tururi preliminare si au jucat in europa.Sa nu aruncam cu noroi aiurea, pentru anti stelisti nimic din ce a castigat steaua nu a fost corect, dar realitate e alta, am castigat pentru ca avem echipa, cateodata poate castigi si nemeritat sau ma mustata asa e in fotbal

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Aprilie 2012, 10:24
Postat de alpin pe 04 Aprilie 2012, 10:13

Iti mai amintesti cum a "castigat" Steaua acel campionat in fata Rapidului lui M. Lucescu?!? Au fost furturi pe fata! Nici nu se mai fereau, avand suportul sefilor mafiei din fotbal!! Ganea a recunoscut, in direct, la TV, "cum a stat chestia"! E drept, a recunoscut de la Stuttgart, unde il durea in cot! Cam asa s-au castigat si restul.

cum a castigat, ca nu a putut rapid sa invinga craiova, stiai ca toti erau blat? numai ganea nu! respect ganea pentru ca nu s-a vandut, sa nu vorbim de raid si de samsung! n-au fost curati in nici un caz, mai ales dupa 90! n=o fi fost steaua cea mai curata dar tu emreu exagerezi, steaua a castigat campionate pentru ca a mertitat, si a confirmat ca n-au fost aranjamente sau intamplari , cum au confirmat? simplu mereu au trecut de tururi preliminare si au jucat in europa.Sa nu aruncam cu noroi aiurea, pentru anti stelisti nimic din ce a castigat steaua nu a fost corect, dar realitate e alta, am castigat pentru ca avem echipa, cateodata poate castigi si nemeritat sau ma mustata asa e in fotbal

jediklaus
jediklaus  •  04 Aprilie 2012, 10:21

Eh, calcule, calcule! Da, sunt bune şi acestea, pentru că ne ajută să ne facem o "imagine de ansamblu" asupra a ceea ce urmează în acest campionat. Că CFR Cluj se va impune, nu ştiu, şanse au, cei din Cluj, în comparaţie cu Dinamo sau Rapid, de exemplu. Aştept replica celor din Vaslui, dar nu pot fi de acord cu declaraţia BOLNAVĂ a "porumboiului", care spune că jocurile sunt făcute pentru CFR! Doamne, ce declaraţii belicoase mai dau preşedinţii ăştia! Apropo, nu v-aţi săturat să-i tot întrebaţi pentru orice? Cine sunt ei, de fapt? Faptul că sunt finanţatori, nu-i ridică peste antrenori şi jucători, care asudă pe teren! Cât despre georgică copos... ia mai ţine-ţi gura

alpin
alpin  •  04 Aprilie 2012, 10:13
Postat de saviola2_8 pe 04 Aprilie 2012, 09:54

adica, asa a fost atunci ce? cine zice ca a fost asa? cu alte cuvinte tu sustii ca steaua a castigat campionate nemeritat doar pentru ca era cap de serie?:))))) iti reamints si iti repet sa lasi frustrarile! ai mai afirmat ca steaua a furat cupa ampionilor, acum steaua castiga campionate [pentru ca ar fi fost cap de serie? hai ma alpin lasa ma prostiile si aberatiile, steaua cand a luat 6 campionate la rand au avut super echipa, majoritatea lor au ajuns la echipe mari in europa si au jucat in grupele ucl, steaua emreu si-a confirmat valoarea in europa, spre deosbire de altele care au iesit campioane doar cand s-a intrat direct si cand nu au fost eliminate prin preliminarii de alde neicanimen

Exact asta am sustinut!!!

alpin
alpin  •  04 Aprilie 2012, 10:13
Postat de saviola2_8 pe 04 Aprilie 2012, 09:58

aveam jucatori precum, dobos,prodan,filipescu,panduru,denis serban.lacatus,ilie stan,militaru,adrian ilie,valadoiu majoritatea au ajuns la echipe mari prin europa steaua a ajuns cap de serie rpin propriile rezultate, nu te numeste nimeni cap de serie, iti castigi singuri coeficientii! eu am spus doar ca steaua ar fi singura avantajata daca ar termina pe 2, atat! tu vii si-mi rastalmacesti vorbele, am zis eu ca trebuie sa termine steaua pe 2? sa termine cine-o fi si cine o merita daca se poate, vii cu mistouri ieftine si-ti bati joc de o chipa formidabila precum cea a lui adi ilie, laca, galca, panduru etc adica aia au castigat asa aiurea ca zici tu marele cunoscator nu? fii serios alpin

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Aprilie 2012, 09:58
Postat de alpin pe 04 Aprilie 2012, 09:41

A fost o completare, nu o critica! Asa a fost atunci. Sa speram ca nu se va mai repeta!! Sa castige cine poate, nu cine e stabilit prin birouri!

aveam jucatori precum, dobos,prodan,filipescu,panduru,denis serban.lacatus,ilie stan,militaru,adrian ilie,valadoiu majoritatea au ajuns la echipe mari prin europa steaua a ajuns cap de serie rpin propriile rezultate, nu te numeste nimeni cap de serie, iti castigi singuri coeficientii! eu am spus doar ca steaua ar fi singura avantajata daca ar termina pe 2, atat! tu vii si-mi rastalmacesti vorbele, am zis eu ca trebuie sa termine steaua pe 2? sa termine cine-o fi si cine o merita daca se poate, vii cu mistouri ieftine si-ti bati joc de o chipa formidabila precum cea a lui adi ilie, laca, galca, panduru etc adica aia au castigat asa aiurea ca zici tu marele cunoscator nu? fii serios alpin

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează