Comentarii (132)
admiral_moshu
admiral_moshu  •  25 Martie 2015, 11:18
Postat de red.blue.warriors pe 25 Martie 2015, 11:16

Radical este un troll bolnav care nu are nicio legatura cu galeria Stelei, nu-l mai bagati in seama pe bolnav, diliu este capabil sa posteze non stop pana maine la ora asta.

Lahah tu esti pe gsp de dimineata....tocmai tu zici de altii d1sstrusule ? :))

admiral_moshu
admiral_moshu  •  25 Martie 2015, 11:17
Postat de blacksun_14 pe 25 Martie 2015, 11:05

ala e un prostan ramas repetent inclusiv la scoala vietii.Fac pariu ca mascariciul nici macar nu e ultras, e doar un neica nimeni care se da ultras pe gsp, in speranta ca mesajele sale sa aiba un impact mai mare Hai radicale, tu care te duci la toate sporturile sa sustii echipele csa, explica-mi ce este ala un pick and roll? Daca nu stii, inseamna ca fie nu mergi la baschet, fie esti un dobitoc care se duce acolo doar sa-si verse frustrarile acumulate in viata de zi cu zi.

Sus pe mieibach nea jiji sus pe mieibach !!

red.blue.warriors
red.blue.warriors  •  25 Martie 2015, 11:16

ala e un prostan ramas repetent inclusiv la scoala vietii.Fac pariu ca mascariciul nici macar nu e ultras, e doar un neica nimeni care se da ultras pe gsp, in speranta ca mesajele sale sa aiba un impact mai mare Hai radicale, tu care te duci la toate sporturile sa sustii echipele csa, explica-mi ce este ala un pick and roll? Daca nu stii, inseamna ca fie nu mergi la baschet, fie esti un dobitoc care se duce acolo doar sa-si verse frustrarile acumulate in viata de zi cu zi.

Radical este un troll bolnav care nu are nicio legatura cu galeria Stelei, nu-l mai bagati in seama pe bolnav, diliu este capabil sa posteze non stop pana maine la ora asta.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 11:14
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 11:07

Cred ca avem aceleasi pareri, dar faci o confuzie. Asa cum sustinem Steaua cu Becali patron, asa sustinem si alte sectii manageriate de Armata sau de altcineva. Nu luam partea nimanui, doar a BRANDULUI STEAUA. Doar cu mentiunea ca de Jiji ne e scarba mai mult. @Manutd, nu am zis ca e cea mai proasta, am zis doar ca nu mi se pare potrivita pentru un club ca Steaua. Atata tot. Ca dovada, situatia in care au adus Steaua in momentul acesta. @Tarnave, nu stiu cine sa vina, dar sunt sigur ca orice om care vrea sa vina sa faca performanta, ar putea sa o faca foarte usor. Iar baza din Ghencea e obiectiv militar cu totul. @DJ, corect, mai buna exprimarea ta.

In primul rand,la ce pretentii are armata si la ce probleme sunt,nici macar un seic care se incalzeste cu bancnote de 100 de dolari,n-ar cumpara Steaua!sa iei un club,la care trebuie sa platesti chirie pt nume,palmares etc,nu cred ca ar face nimeni,mai ales ca suma ar creste!asa ca pana acum degeaba ati sperat ca va vinde jiji.dupa ce se va rezolva problema asta,atunci da,clubul poate fi vandut,dar depinde mult daca o sa vrea jiji...vine vremea in care va fi nevoie de investitie mare,ca sa ajungi in ucl!au trecut anii,pomul nu mai are rod bun,trebuie schimbat,altfel,degeaba!eu unul nu cred ca o sa vanda,e prea slab campionatul,cu cateva milioane investite acum,iei titlul,grupe ucl,vin baniii

bandoleros
bandoleros  •  25 Martie 2015, 11:14
Postat de inexistentus pe 25 Martie 2015, 11:02

1. N-are rost sa-ti faci iluzii pentru o performanta in Liga Campionilor la fel cu cea din 1986 din moment ce Vestul este avantajat de finante si politica sa castige mereu. 2. La Steaua sunt pretentii de performanta europeana, pentru ca titluri de campioana a Romaniei a tot castigat. 3. Suporterii care asteapta cu sufletul la gura spectacolul sportiv nu au cum sa se identifice cu jucatorii care joaca doar pentru bani. 4. O echipa nu se consolideaza cand jucatorii sunt asemanati cu berbecii la ingrasat si peste 2-3 ani buni de vandut.

Corect. Majoritatea punctelor sunt corecte. Pentru Stelistii adevarati nici nu era nevoie de un articol in ziar cu aceste motive. Ele se stiu deja. In schimb, acel articol este binevenit pentru fecebistii astia care se bat cu caramida in piept pe forumurile de socializare. Astfel sa'si aduca aminte sau sa descopere si ei ce inseamna de fapt Steaua Bucuresti.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  25 Martie 2015, 11:13
Postat de zurix pe 25 Martie 2015, 11:10

Scapati de Jiji si de armata ( aman2 fac rau Stelei) si venim si in genunchi la stadion pentru Steaua. Subliniez: pentru Steaua.

*Subliniez: pentru ☭teaua

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 11:13

Ba, tie ti-am mai zis, m-am lamurit cu tine. Nu-ti mai cauta anturaj cu mine, ignora-ma asa cum voi face si eu de acum cu tine. Sunt satul de d-astia ca tine tin cu Steaua de 6-7 ani (sau de cand ai zis ca tii) si imi dau mie lectii despre ce trebuie sa fac. Discuta cu Valah ca aveti acelasi nivel de inteligenta (ridicat, desigur) si lasa-ma in durerile mele. Nici nu trebuie sa-mi raspunzi, nu iti voi mai citi comentariile, am facut mentiunea asta doar ca sa nu te mai obosesti vreodata sa-mi dai replici. Pa !

zurix
zurix  •  25 Martie 2015, 11:10

Scapati de Jiji si de armata ( aman2 fac rau Stelei) si venim si in genunchi la stadion pentru Steaua. Subliniez: pentru Steaua.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  25 Martie 2015, 11:10
Postat de admiral_moshu pe 25 Martie 2015, 11:03

Tu cat primesti de la Argaseala ?

Tu, câți wurșteli / zi colectezi de la Lidl ?

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 11:07
Postat de bogdany79 pe 25 Martie 2015, 10:59

OK. De ce nu veniti la stadion sa sustineti echipa de fotbal (pe teren joaca Steaua, indiferent ce spuneti voi) si sa-l contestati pe patron cu argumente solide sa plece de la Steaua. Nu am vazut proteste ale voastre cand armata a distrus sectiile CSA. A reinfintat sectii prin fuziuni cu echipe no name si alte smecherii. Mai putem vorbi despre brand cand armata prin CSA patroneaza clone? Un brand e ceva sacru, de acord cu tine, nici eu nu mai suport situatia actuala dar nici nu pot fi de partea generalilor care abereaza cerand milioane de euro pentru o emblema. Sportivii si suporterii au creat ce este azi Steaua. Generalii au devalizat clubul! Pe Becali tot ei l-au adus! De ce-i sustineti?

Cred ca avem aceleasi pareri, dar faci o confuzie. Asa cum sustinem Steaua cu Becali patron, asa sustinem si alte sectii manageriate de Armata sau de altcineva. Nu luam partea nimanui, doar a BRANDULUI STEAUA. Doar cu mentiunea ca de Jiji ne e scarba mai mult. @Manutd, nu am zis ca e cea mai proasta, am zis doar ca nu mi se pare potrivita pentru un club ca Steaua. Atata tot. Ca dovada, situatia in care au adus Steaua in momentul acesta. @Tarnave, nu stiu cine sa vina, dar sunt sigur ca orice om care vrea sa vina sa faca performanta, ar putea sa o faca foarte usor. Iar baza din Ghencea e obiectiv militar cu totul. @DJ, corect, mai buna exprimarea ta.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 14
Comentează