Alte știri din fotbal
FC Botoșani - Oțelul, meciul care închide etapa în Superliga » Se joacă la -14 grade Celsius! Echipele probabile
0
Știm primele 3 echipe care vor juca în play-out
0
Reacție acidă dinspre Universitatea Craiova » Oltenii fac acuzații dure la adresa rivalilor: „Nicolescu să-și vadă de treaba, Dinamo e avantajată de arbitrii”
1
Cătălin Munteanu a ales cu ochii închiși fotbalistul pe care l-ar transfera la Dinamo
0
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
I-au prins » Kim Kardashian și Lewis Hamilton formează cuplul momentului în lume!
0
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Harta infracționalității în București, explicată de Bogdan Berechet, șeful ...
Libertatea
Cum a fost salvată Europa datorită rezistenței rusești și aroganței unui ...
Adevărul
„Mama a tras în 1990 un loz în plic și a câștigat o excursie la Campionatul ...
GSP SPECIAL
Șofer aruncat cu tot cu centura de siguranță 40 de metri din mașină, găsit ...
Libertatea
ala e un prostan ramas repetent inclusiv la scoala vietii.Fac pariu ca mascariciul nici macar nu e ultras, e doar un neica nimeni care se da ultras pe gsp, in speranta ca mesajele sale sa aiba un impact mai mare Hai radicale, tu care te duci la toate sporturile sa sustii echipele csa, explica-mi ce este ala un pick and roll? Daca nu stii, inseamna ca fie nu mergi la baschet, fie esti un dobitoc care se duce acolo doar sa-si verse frustrarile acumulate in viata de zi cu zi.
Paris Saint-Germain 5-0 Steaua, 1997, meci vandut de generalii care azi detin marca precum Dinamo Lazio. UNII CHIAR NU JUDECA . Generalii au vandut meciul altfel clubul francez intra in faliment, Ciobanul a dus Steaua in semifinale si de 11 ori consecutiv in grupele uefa. Generalii mafioti la puscarie toti.
Tu cat primesti de la Argaseala ?
1. N-are rost sa-ti faci iluzii pentru o performanta in Liga Campionilor la fel cu cea din 1986 din moment ce Vestul este avantajat de finante si politica sa castige mereu. 2. La Steaua sunt pretentii de performanta europeana, pentru ca titluri de campioana a Romaniei a tot castigat. 3. Suporterii care asteapta cu sufletul la gura spectacolul sportiv nu au cum sa se identifice cu jucatorii care joaca doar pentru bani. 4. O echipa nu se consolideaza cand jucatorii sunt asemanati cu berbecii la ingrasat si peste 2-3 ani buni de vandut.
5. Astazi un patron trebuie sa investeasca serios intr-o echipa si normal nu ar trebui sa se mai ocupe cu alte afaceri.6. Cand vezi ca propriul stat nu iti sustine valorile reprezentative, nu mai are rost sa te duci la stadion si sa te implici emotiv.7. Un mapn slugarnic la cheremul nato si interese ue nu vor promova niciodata sportul unei tari din est, mai ales cand exista oarecare potential de realizare a unei surprize (Steaua - Ajax 2-0, Steaua - Chelsea 1-0)
5. Astazi un patron trebuie sa investeasca serios intr-o echipa si normal nu ar trebui sa se mai ocupe cu alte afaceri.6. Cand vezi ca propriul stat nu iti sustine valorile reprezentative, nu mai are rost sa te duci la stadion si sa te implici emotiv.7. Un mapn slugarnic la cheremul nato si interese ue nu vor promova niciodata sportul unei tari din est, mai ales cand exista oarecare potential de realizare a unei surprize (Steaua - Ajax 2-0, Steaua - Chelsea 1-0)
8. Romanii adevarati au fost suporteri stelisti si au asteptat 25 de ani pentru o anumita egalitate cel putin sportiva promisa de ue. E clar ca suntem folositi doar ca elemente proscrise la succesul celor bogati. 9. Mentalitatea majoritatii ca numai in Vest faci performanta dezarmeaza orice incercare de potential si speranta a suporterilor. 10. Resemnarea nu te identifica ca suporter adevarat. Ori se face dreptate si se echilibreaza sansele tuturor echipelor cel putin din UE ori te lasi de fotbal.
Aici nu te-am contrazis. Dar vin si te intreb: cine sa vina? Pe de-o parte Jijiulica a spus clar: nema profit vand echipa, iar pe de alta parte astialalti, care trag sforile in libertate, o vor gratis crezand ca totul li se cuvine, precum nomenclatura de care am mai pomenit mai jos. Nu vezi ca tabela din Ghencea e obiectiv militar, fiind strasnic pazit de "incoruptibila" armata romana!!
Nu vreau sa laud conducerea,nu am de ce,dar nu pot sa spun ca e cea mai proasta!toti din club se intind dupa cat le permite jiji,asa ca exista si posibilitatea ca oamenii sa poata mai mult decat arata acum!desi l-am injurat pe Argaseala de multe ori,nu pot sa spun ca omul nu este pregatit,ca nu e bun in ceea ce face!poate cel mai important episod,este cel cu mita si excluderea echipei din UCL,eu unul nu mai speram,dar uite ca el a reusit,impreuna cu jiji si cu alti avocati!sunt alte echipe care au conducerea mai praf!legat de jiji,daca ar investi mult mai mult,cred ca nimeni n-ar mai avea probleme cu el,dar e greu sa determini pe cineva,sa faca ce vrei tu!
OK. De ce nu veniti la stadion sa sustineti echipa de fotbal (pe teren joaca Steaua, indiferent ce spuneti voi) si sa-l contestati pe patron cu argumente solide sa plece de la Steaua. Nu am vazut proteste ale voastre cand armata a distrus sectiile CSA. A reinfintat sectii prin fuziuni cu echipe no name si alte smecherii. Mai putem vorbi despre brand cand armata prin CSA patroneaza clone? Un brand e ceva sacru, de acord cu tine, nici eu nu mai suport situatia actuala dar nici nu pot fi de partea generalilor care abereaza cerand milioane de euro pentru o emblema. Sportivii si suporterii au creat ce este azi Steaua. Generalii au devalizat clubul! Pe Becali tot ei l-au adus! De ce-i sustineti?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.