Alte știri din fotbal
Tânărul bătut cu parul de doi jucători legați de Poli Timișoara e fiul unui fost fotbalist trecut și pe la Rapid
0
Stipe Perica, pe picior de plecare de la Dinamo » Clubul care încearcă transferul în ultima zi de mercato
1
S-au convins că n-au încotro: 10 milioane de euro pentru noul stadion din România!
0
FCSB, la CCR » Înfățișarea care poate „dinamita” procesul prejudiciului de 37 milioane €: „Am putea redeschide speța anulării mărcii!”
7
Știri din fotbal internațional
Wayne Rooney îl avertizează pe starul lui Liverpool: „Ar trebui să fie îngrijorat de forma lui Ekitike”
0
Cu cine tocmai a semnat fostul dinamovist Balthazar Pierret
0
Ter Stegen s-a accidentat din nou și ar putea fi operat! Adio Mondial 2026?!
0
Michael Carrick îl vrea înapoi pe Rashford! Reacția jucătorului și a Barcelonei
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
6
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Harta infracționalității în București, explicată de Bogdan Berechet, șeful ...
Libertatea
Cum a fost salvată Europa datorită rezistenței rusești și aroganței unui ...
Adevărul
„Mama a tras în 1990 un loz în plic și a câștigat o excursie la Campionatul ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan s-a enervat când a fost întrebat de ceasul purtat: „Vă rog să ...
Libertatea
Intr-o societate de c.... mai bine spus.
Am sustinut eu asa ceva ? Din contra, intotdeauna am zis ca si aia din Armata sunt niste corupti care vor si ei o bucatica din cascaval. Intr-o lume perfecta, Jiji ar rezolva problema numelui si emblemei, echipa din Ghencea ar redeveni Steaua iar Jiji ar vinde-o unuia care chiar vrea o conducere serioasa care sa vrea performanta, nu circ. Asta intr-o lume perfecta, noi traim intr-o lume de c....
Nu e nimic ciudat. Noi sustinem brandul STEAUA. Eu (si altii ca mine) mergem la alte sporturi de foarte multi ani. Handbal, baschet, rugby, hochei, etc. Ca acum au descoperit astia de la GSP si celelalte sporturi, nu e vina mea. Am mers la toate sporturile unde ne reprezinta Steaua (prioritate avand echipa de fotbal, e adevarat). Acum nu se mai merge la fotbal pentru ca aceasta echipa nu mai este considerata Steaua. @Manutd, de acord cu tine, pe termen scurt, un protest intens e raul Stelei, dar Becali e raul Stelei pe termen lung !
E unul mai sfant ca celelalt?(armata sau cioban?). Nu in nici un caz. Transferul lui I. Dumitrescu si gestul jucatorilor dupa meciul cu F.C Bruges in 1996, parca la o saptamana de la celebrul Steaua - FCM Bacau 1-5, mi-au demonstrat ca "ARMATA" e doar o adunatura de generali si alti gradati, sa nu spun mai multe.
E ciudata iubirea vostra subita doar pentru celelalte sectii. Cand mergi si sustii echipele clubului sportiv, care e in razboi cu echipa lui Becali (cu Steaua lui Gigi) e semnal clar de afront! Chiar si dupa ce se va rezolva o sa sutineti schipa lui Gigi nu a clubului sportiv. Atunci o sa incepeti sa-l contestati din nou, sa cereti eliberarea de sub Becali!Acum ii cereti sa plateasca pentru sigla si culori ca apoi sa-l contestati ca e la Steaua! E o frantura de logica aici. De ar plati Becali pentru sigla sa va intoarceti sa-l injurati? Ati fi echidistanti daca nu ati mai merge la meciuri: nici ale CSA nici ale FCSB! Cereti acum eliberarea de sub Becali si pentru ca a pierdut sigla!
Sincer nici pe mine nu ma intereseaza cine e patron atat timp cat echipa nu'si pierde identitatea, atat timp cat lucrurile decurg normal la o echipa ce se respecta sau ma rog, ce se vrea respectata. Acum intreb si eu, generalii si peluzele sunt de vina ca dintr'o echipa care juca in primavara europeana, elimina PE Ajax si batea PE Chelsea, a ajuns o echipa de pluton in liga mamaliga si cu un antrenor rudimentar? becali&co nu'si poate bate joc la infinit de milioane de suporteri fara sa se lase cu urmari. A zis ca nu mai vrea performanta la echipa si o sa'l intereseze doar banii. Si uite ca pana acum s'a tinut de cuvant. PE cand, pentru un suporter e tocmai invers, doreste performanta.
Gunoaiele corupte si putrede din armata au falimentat sectia de baschet, acum au o clona cu palmares zero. GENERALII BURTOSI SI CSA AU PUS PE BUTUCI TOATE SECTIILE SPORTIVE. Dovada a ignorantei cu care este condus CSA Steaua de catre aceste gunoaie umane ce primesc salarii din impozitele romanilor: "Echipa de handbal masculin CSA Steaua Bucureşti a pierdut la masa verde (0-10) meciul disputat luni cu Energia Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 18-a a Ligii Naţionale, deoarece nu au uitat sa achite amenda 500 de le pt jucatorului Eremia Pârâianu si l-au folosit desi era suspendat." Gunoaiele vor banii lui Gigi nu binele Stelei.
cum ziceam,din toate astea,tot Steaua are de suferit!nu vad cum se poate schimba patronul unei echipe,nu exista decat modalitatea asasinarii,altfel doar de buna voie!sa vii pe stadion,sa intrerupi meciuri,sa produci daune,sa arunci torte,sa aduci suspendari echipei,nu vad ce rau ii faci patronului!eventual amenzi si suspendari,pe care o sa le simta si echipa!dar ce poti sa faci daca el decide ca joace fara spectatori,pur si simplu..e echipa lui,nu vrea oameni la meci si gata!atunci o sa fie ca acum in cazul armatei,nu puteti face presiune,decat printr-o scrisoare deschisa!eu zic ca sunt suporteri in lumea asta,care n-au trait atatea momente fericite ca noi si ca ar trebui sa fim pe stadion!!
Nomenclatura ceausista(PCR, UTC, secu', armata, militie, s.a) trebuie sa traiasca si ea, ca doar tot ea ne conduce si azi. Acu, 14-15 ani n-au mai vrut sa bage bani in echipa de fotbal, echipa care le-a permis sa faca smecherii precum transferul lui Ilie Dumitrescu (unde e DNA-ul si presa?). Mai tarziu, un oier le-a demonstrat ca se poate scoate bani aratandu-le ca s-a gresit.
Cum ai putea sa pui presiune pe cei de la Armata ? Pe FCSBhee ce presiune se pune ? Tocmai, nu se pune nicio presiune, din moment ce nu merge nimeni la meci. O sa se puna presiune cand se va rezolva cu emblema si numele. Si asta pentru ca nu-l mai suportam pe Jiji. Normal ca nu mi se pare corect pretul cerut de aia, ei au interesele lor de flamanzi corupti. Dar ce poti sa le faci ? Astept o idee concreta de la tine, cum ai putea sa pui presiune pe Armata. Mai mult decat sa ceri in scrisoare deschisa lamurirea tuturor manariilor facute atunci atat de Armata cat si de Jiji nu avem ce face.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.