Comentarii (132)
djeurofighter
djeurofighter  •  25 Martie 2015, 10:55
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:52

Am sustinut eu asa ceva ? Din contra, intotdeauna am zis ca si aia din Armata sunt niste corupti care vor si ei o bucatica din cascaval. Intr-o lume perfecta, Jiji ar rezolva problema numelui si emblemei, echipa din Ghencea ar redeveni Steaua iar Jiji ar vinde-o unuia care chiar vrea o conducere serioasa care sa vrea performanta, nu circ. Asta intr-o lume perfecta, noi traim intr-o lume de c....

Intr-o societate de c.... mai bine spus.

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:52
Postat de de_pe_tarnave pe 25 Martie 2015, 10:46

E unul mai sfant ca celelalt?(armata sau cioban?). Nu in nici un caz. Transferul lui I. Dumitrescu si gestul jucatorilor dupa meciul cu F.C Bruges in 1996, parca la o saptamana de la celebrul Steaua - FCM Bacau 1-5, mi-au demonstrat ca "ARMATA" e doar o adunatura de generali si alti gradati, sa nu spun mai multe.

Am sustinut eu asa ceva ? Din contra, intotdeauna am zis ca si aia din Armata sunt niste corupti care vor si ei o bucatica din cascaval. Intr-o lume perfecta, Jiji ar rezolva problema numelui si emblemei, echipa din Ghencea ar redeveni Steaua iar Jiji ar vinde-o unuia care chiar vrea o conducere serioasa care sa vrea performanta, nu circ. Asta intr-o lume perfecta, noi traim intr-o lume de c....

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:49
Postat de bogdany79 pe 25 Martie 2015, 10:44

E ciudata iubirea vostra subita doar pentru celelalte sectii. Cand mergi si sustii echipele clubului sportiv, care e in razboi cu echipa lui Becali (cu Steaua lui Gigi) e semnal clar de afront! Chiar si dupa ce se va rezolva o sa sutineti schipa lui Gigi nu a clubului sportiv. Atunci o sa incepeti sa-l contestati din nou, sa cereti eliberarea de sub Becali!Acum ii cereti sa plateasca pentru sigla si culori ca apoi sa-l contestati ca e la Steaua! E o frantura de logica aici. De ar plati Becali pentru sigla sa va intoarceti sa-l injurati? Ati fi echidistanti daca nu ati mai merge la meciuri: nici ale CSA nici ale FCSB! Cereti acum eliberarea de sub Becali si pentru ca a pierdut sigla!

Nu e nimic ciudat. Noi sustinem brandul STEAUA. Eu (si altii ca mine) mergem la alte sporturi de foarte multi ani. Handbal, baschet, rugby, hochei, etc. Ca acum au descoperit astia de la GSP si celelalte sporturi, nu e vina mea. Am mers la toate sporturile unde ne reprezinta Steaua (prioritate avand echipa de fotbal, e adevarat). Acum nu se mai merge la fotbal pentru ca aceasta echipa nu mai este considerata Steaua. @Manutd, de acord cu tine, pe termen scurt, un protest intens e raul Stelei, dar Becali e raul Stelei pe termen lung !

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  25 Martie 2015, 10:46
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:34

Cum ai putea sa pui presiune pe cei de la Armata ? Pe FCSBhee ce presiune se pune ? Tocmai, nu se pune nicio presiune, din moment ce nu merge nimeni la meci. O sa se puna presiune cand se va rezolva cu emblema si numele. Si asta pentru ca nu-l mai suportam pe Jiji. Normal ca nu mi se pare corect pretul cerut de aia, ei au interesele lor de flamanzi corupti. Dar ce poti sa le faci ? Astept o idee concreta de la tine, cum ai putea sa pui presiune pe Armata. Mai mult decat sa ceri in scrisoare deschisa lamurirea tuturor manariilor facute atunci atat de Armata cat si de Jiji nu avem ce face.

E unul mai sfant ca celelalt?(armata sau cioban?). Nu in nici un caz. Transferul lui I. Dumitrescu si gestul jucatorilor dupa meciul cu F.C Bruges in 1996, parca la o saptamana de la celebrul Steaua - FCM Bacau 1-5, mi-au demonstrat ca "ARMATA" e doar o adunatura de generali si alti gradati, sa nu spun mai multe.

bogdany79
bogdany79  •  25 Martie 2015, 10:44

Cum ai putea sa pui presiune pe cei de la Armata ? Pe FCSBhee ce presiune se pune ? Tocmai, nu se pune nicio presiune, din moment ce nu merge nimeni la meci. O sa se puna presiune cand se va rezolva cu emblema si numele. Si asta pentru ca nu-l mai suportam pe Jiji. Normal ca nu mi se pare corect pretul cerut de aia, ei au interesele lor de flamanzi corupti. Dar ce poti sa le faci ? Astept o idee concreta de la tine, cum ai putea sa pui presiune pe Armata. Mai mult decat sa ceri in scrisoare deschisa lamurirea tuturor manariilor facute atunci atat de Armata cat si de Jiji nu avem ce face.

E ciudata iubirea vostra subita doar pentru celelalte sectii. Cand mergi si sustii echipele clubului sportiv, care e in razboi cu echipa lui Becali (cu Steaua lui Gigi) e semnal clar de afront! Chiar si dupa ce se va rezolva o sa sutineti schipa lui Gigi nu a clubului sportiv. Atunci o sa incepeti sa-l contestati din nou, sa cereti eliberarea de sub Becali!Acum ii cereti sa plateasca pentru sigla si culori ca apoi sa-l contestati ca e la Steaua! E o frantura de logica aici. De ar plati Becali pentru sigla sa va intoarceti sa-l injurati? Ati fi echidistanti daca nu ati mai merge la meciuri: nici ale CSA nici ale FCSB! Cereti acum eliberarea de sub Becali si pentru ca a pierdut sigla!

bandoleros
bandoleros  •  25 Martie 2015, 10:43
Postat de manutd.steaua pe 25 Martie 2015, 10:18

tin cu steaua de cand m-am nascut,nu de acum 5 ani!am fost 8 ani la rand la fiecare derby si chiar meci din Europa,pe banii mei,fiind la 250km de Bucuresti.am dormit pe strada pentru echipa asta,pt ca nu aveam cu ce sa ma intorc acasa.am plans,am ras,am luat bataie si tot ce vrei tu!ca e un proces si interese,nu ma intereseaza,e Romania,dar nu-mi spune ca fcsb e alta echipa..daca era alta,atunci nue ra pe primul loc!in tur era steaua,azi tot steaua e,mi se rupe de ce scrie pe tabela.nu sunt fan jiji,dar nu=mi abandonez echipa ca e el patron,sau altul,nu ma intereseaza asta,ma intereseaza ca echipa mea sa castige,meci de meci!treabuia sa fiti alaturi de jucatori,voi ati renuntat la echipa!!!

Sincer nici pe mine nu ma intereseaza cine e patron atat timp cat echipa nu'si pierde identitatea, atat timp cat lucrurile decurg normal la o echipa ce se respecta sau ma rog, ce se vrea respectata. Acum intreb si eu, generalii si peluzele sunt de vina ca dintr'o echipa care juca in primavara europeana, elimina PE Ajax si batea PE Chelsea, a ajuns o echipa de pluton in liga mamaliga si cu un antrenor rudimentar? becali&co nu'si poate bate joc la infinit de milioane de suporteri fara sa se lase cu urmari. A zis ca nu mai vrea performanta la echipa si o sa'l intereseze doar banii. Si uite ca pana acum s'a tinut de cuvant. PE cand, pentru un suporter e tocmai invers, doreste performanta.

screwballs
screwballs  •  25 Martie 2015, 10:41
Postat de de_pe_tarnave pe 25 Martie 2015, 10:39

Nomenclatura ceausista(PCR, UTC, secu', armata, militie, s.a) trebuie sa traiasca si ea, ca doar tot ea ne conduce si azi. Acu, 14-15 ani n-au mai vrut sa bage bani in echipa de fotbal, echipa care le-a permis sa faca smecherii precum transferul lui Ilie Dumitrescu (unde e DNA-ul si presa?). Mai tarziu, un oier le-a demonstrat ca se poate scoate bani aratandu-le ca s-a gresit.

Gunoaiele corupte si putrede din armata au falimentat sectia de baschet, acum au o clona cu palmares zero. GENERALII BURTOSI SI CSA AU PUS PE BUTUCI TOATE SECTIILE SPORTIVE. Dovada a ignorantei cu care este condus CSA Steaua de catre aceste gunoaie umane ce primesc salarii din impozitele romanilor: "Echipa de handbal masculin CSA Steaua Bucureşti a pierdut la masa verde (0-10) meciul disputat luni cu Energia Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 18-a a Ligii Naţionale, deoarece nu au uitat sa achite amenda 500 de le pt jucatorului Eremia Pârâianu si l-au folosit desi era suspendat." Gunoaiele vor banii lui Gigi nu binele Stelei.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 10:41

cum ziceam,din toate astea,tot Steaua are de suferit!nu vad cum se poate schimba patronul unei echipe,nu exista decat modalitatea asasinarii,altfel doar de buna voie!sa vii pe stadion,sa intrerupi meciuri,sa produci daune,sa arunci torte,sa aduci suspendari echipei,nu vad ce rau ii faci patronului!eventual amenzi si suspendari,pe care o sa le simta si echipa!dar ce poti sa faci daca el decide ca joace fara spectatori,pur si simplu..e echipa lui,nu vrea oameni la meci si gata!atunci o sa fie ca acum in cazul armatei,nu puteti face presiune,decat printr-o scrisoare deschisa!eu zic ca sunt suporteri in lumea asta,care n-au trait atatea momente fericite ca noi si ca ar trebui sa fim pe stadion!!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  25 Martie 2015, 10:39
Postat de bogdany79 pe 25 Martie 2015, 10:29

Stii ce nu inteleg eu in razboiul asta inutil.....De ce peluzele nu fac presiuni si pe armata sa cedeze in conditii normale si nu aberante ca pana acum sigla si culorile. Faceti presiune doar pe cei de la club... Oare de ce? Mie nu mi se pare normal sa ceri 1, 2 milioane de euro pe an pentru sigla....iar voi le faceti jocul! Sigla si culorile ar trebui sa fie parte integranta intr-un contract de inchiriere care sa cuprinda tot: baza sportiva, stadion, sigla, culori, etc.

Nomenclatura ceausista(PCR, UTC, secu', armata, militie, s.a) trebuie sa traiasca si ea, ca doar tot ea ne conduce si azi. Acu, 14-15 ani n-au mai vrut sa bage bani in echipa de fotbal, echipa care le-a permis sa faca smecherii precum transferul lui Ilie Dumitrescu (unde e DNA-ul si presa?). Mai tarziu, un oier le-a demonstrat ca se poate scoate bani aratandu-le ca s-a gresit.

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:34
Postat de bogdany79 pe 25 Martie 2015, 10:29

Stii ce nu inteleg eu in razboiul asta inutil.....De ce peluzele nu fac presiuni si pe armata sa cedeze in conditii normale si nu aberante ca pana acum sigla si culorile. Faceti presiune doar pe cei de la club... Oare de ce? Mie nu mi se pare normal sa ceri 1, 2 milioane de euro pe an pentru sigla....iar voi le faceti jocul! Sigla si culorile ar trebui sa fie parte integranta intr-un contract de inchiriere care sa cuprinda tot: baza sportiva, stadion, sigla, culori, etc.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 14
Comentează