Comentarii (132)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 10:18
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:10

Daca tii cu Steaua de 5 ani, da, atunci Steaua e FCSBheee. Daca-l iubesti pe Jiji, da, Steaua e FCSBhee. Daca esti om intreg la cap realizezi ca FCSBhee nu poate fi Steaua atat timp cat nu are nume si emblema. Nu ma leg de palmares, acolo e incerta situatia. Dar, daca Steaua e FCSBhee, de ce joaca doar cu 1000 de cetateni in tribune ? De cand merg eu pe stadion nu am vazut-o vreodata pe STEAUA fara galerie. Poate tu stii altceva.

tin cu steaua de cand m-am nascut,nu de acum 5 ani!am fost 8 ani la rand la fiecare derby si chiar meci din Europa,pe banii mei,fiind la 250km de Bucuresti.am dormit pe strada pentru echipa asta,pt ca nu aveam cu ce sa ma intorc acasa.am plans,am ras,am luat bataie si tot ce vrei tu!ca e un proces si interese,nu ma intereseaza,e Romania,dar nu-mi spune ca fcsb e alta echipa..daca era alta,atunci nue ra pe primul loc!in tur era steaua,azi tot steaua e,mi se rupe de ce scrie pe tabela.nu sunt fan jiji,dar nu=mi abandonez echipa ca e el patron,sau altul,nu ma intereseaza asta,ma intereseaza ca echipa mea sa castige,meci de meci!treabuia sa fiti alaturi de jucatori,voi ati renuntat la echipa!!!

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:17
Postat de bandoleros pe 25 Martie 2015, 10:10

Liderul galeriei Peluzei Sud, Alexandru Tofan, a mărturisit pentru FANATIK.RO că în spatele declaraţiilor lui Arlauskis, Tănase, Adi Popa sau Chipciu, fotbaliști care i-au atacat în ultimul timp pe ultraşii Stelei se află preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală. Totodată acesta a mărturisit că fanii grupării din care el face parte vor reveni doar dacă Gigi Becali va plăti şi se va înţelege cu armata pentru folosirea siglei vechi. Pînă atunci, cel poreclit “Lecce” le-a amintit fotbaliştilor Stelei că suporterii sînt liberi să meargă la ce sport doresc ei atît timp cît îşi plătesc absolut totul din buzunarele lor.

Crezi ca intereseaza pe cineva de aici adevarul ? Vine acu bosorogul diliu sa spuna de pe 15 clone cum sunt platiti cei din peluze sa mearga la meciurile de baschet. :)))))))))

bandoleros
bandoleros  •  25 Martie 2015, 10:15

În primul rînd, această echipă, la care fotbaliştii joacă acum, pînă nu îşi rezolvă problema cu sigla, nu este echipa noastră. Mai bine Argăseală sau jucătorii i-ar spune lui Gigi Becali să se aşeze la negocieri cu generalii, să plătească, să ajungă la un acord pentru siglă, iar apoi noi ne vom întoarce pe stadion. Pînă atunci, să ne lase în pace! Nu ne-au plătit nouă Adi Popa sau Argăseală vreo deplasare ca să aibă ei dreptul să ne spună unde să mergem şi pe cine să susţinem. Cînd jandarmii ne-au luat la bătaie, în Ghencea, în urmă cu cîteva luni, Adi Popa a dat vreo declaraţie în favoarea noastră? A postat ceva pe facebook? A sărit vreun jucător în ajutorul nostru? A spus Argăseală ceva?

bandoleros
bandoleros  •  25 Martie 2015, 10:13

“Vreau să spun încă de la început că în spatele tuturor declaraţiilor fotbaliştilor Stelei şi ale acestor deschideri oficiale de pagini de facebook ale jucătorilor se află Valeriu Argăseală. Acest om, care în opinia noastră este un mare laş, ar trebui să înceteze cu aceste campanii. El ştie că nu mai are nici un pic de credibilitate în faţa noastră, iar din acest motiv s-a apucat acum să pună jucătorii să vorbească, pe toate căile posibile, sperînd că suporterii se vor sensibiliza şi vor reveni din nou pe stadion. Adi Popa, sau mai aș zice Argăseală, trebuie să ne scutească cu astfel de chestii.

bandoleros
bandoleros  •  25 Martie 2015, 10:10

Liderul galeriei Peluzei Sud, Alexandru Tofan, a mărturisit pentru FANATIK.RO că în spatele declaraţiilor lui Arlauskis, Tănase, Adi Popa sau Chipciu, fotbaliști care i-au atacat în ultimul timp pe ultraşii Stelei se află preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală. Totodată acesta a mărturisit că fanii grupării din care el face parte vor reveni doar dacă Gigi Becali va plăti şi se va înţelege cu armata pentru folosirea siglei vechi. Pînă atunci, cel poreclit “Lecce” le-a amintit fotbaliştilor Stelei că suporterii sînt liberi să meargă la ce sport doresc ei atît timp cît îşi plătesc absolut totul din buzunarele lor.

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:10
Postat de manutd.steaua pe 25 Martie 2015, 10:06

FCSB ESTE STEAUA BUCURESTI,PANA SE TEMRINA PROCESUL!

Daca tii cu Steaua de 5 ani, da, atunci Steaua e FCSBheee. Daca-l iubesti pe Jiji, da, Steaua e FCSBhee. Daca esti om intreg la cap realizezi ca FCSBhee nu poate fi Steaua atat timp cat nu are nume si emblema. Nu ma leg de palmares, acolo e incerta situatia. Dar, daca Steaua e FCSBhee, de ce joaca doar cu 1000 de cetateni in tribune ? De cand merg eu pe stadion nu am vazut-o vreodata pe STEAUA fara galerie. Poate tu stii altceva.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 10:06
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:02

Cum sa fie Steaua parasita de suporteri ? Steaua are si va avea in continuare suporteri. Titlul corect era : "10 motive pentru care FCSBhee nu are suporteri".

FCSB ESTE STEAUA BUCURESTI,PANA SE TEMRINA PROCESUL!

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:02

Cum sa fie Steaua parasita de suporteri ? Steaua are si va avea in continuare suporteri. Titlul corect era : "10 motive pentru care FCSBhee nu are suporteri".

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 09:53
Postat de spartandinamovist pe 25 Martie 2015, 09:14

Nu sant 10 motive .e UNUL singur ..FCSBXYZ NU E STEAUA ...suporterul nu poate fi obligat sa tina cu o echipa clona..e ca si cum ar veni una .ar lua un nume asemana tor parintilor si tu trabuie sai uiti pe adevaratii si sa ii inbratosezi pe surogati ...e simplu oricat lobi ati face pt clona ea va ramane o no name

de fapt fcsb este steaua....doar ca se foloseste fcsb pana se rezolva problema in instanta si normal,pe aceasta perioada nu se poate folosi numele!ce dracu e asa de greu de inteles,nu stiu?pana si un copuil de 4 ani poate intelege asta,doar ca niste cretini se trezesc ca Rusescu nu mai joaca la steaua,e la fcsb si ca pe ma-sa daca o chema Adelina si azi o cheama Mariana,brusc nu mai e ma-sa....de asa suporteri,chiar nu e nevoie.ar fi pacat sa se mai intoarca pe stadion niste jeguri care au intors spatele echipei.eu sa fiu jucator,as intra direct la cabine dupa fluierul arbitrului....daca ei au plecat,eu de ce as sta dupa curul unora carora nu le convine nimic niciodata?

whiteredarad
whiteredarad  •  25 Martie 2015, 09:51

Fanii nu mai sint stelisti , inca mai au in ei placerea echipei militarizate, nu au vazut ca Becali a bagat o groaza de bani,ca e prostit de armata cu stadionul ( reabilitat pe banii lui). Daca as fi Becali as rupe orice legatura cu MAN. Sa-si faca ei echipa ,ca si asa au scos generali si colonei din sport,nu din trasul cu arma. Este de rasul lumii ca Armata,intr-o tara NATO sa detina inca club sportiv,care sa fie in intrecere cu echipe private, sa fie adulata de suporteri. Doar Dinamo si Steaua mai fac asta ,excluzand tarile rusofone. Astia sint suporteri, care in timp au primit bani de la Becali, acum se cred mai importanti ca si clubul. Halal !! Suporterii sint de tipul..Mustata !!

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 14
Comentează