Comentarii (132)
mariuss72
mariuss72  •  25 Martie 2015, 08:57
Postat de legendavisinie pe 25 Martie 2015, 08:53

"Sa trecem peste" e ca si cum le-ai spune fostilor detinuti politici, ca au avut "ghinion", mai gandeste-te.

In sensul sa nu uitam si sa incercam sa invatam ceva din asta, daca am distruge ce avem acum crezi ca asta ar insemna o reparatie in vreun fel? Iti spun ca nu, ar fi ca si cum Germania ar trebui desfiintata pentru ororile din timpul razboiului...eu cam asa vad lucrurile.

dincolodenori
dincolodenori  •  25 Martie 2015, 08:56
Postat de legendavisinie pe 25 Martie 2015, 08:53

"Sa trecem peste" e ca si cum le-ai spune fostilor detinuti politici, ca au avut "ghinion", mai gandeste-te.

mariuss 72 a specificat clar "vorbim de sport".

legendavisinie
legendavisinie  •  25 Martie 2015, 08:55
Postat de dincolodenori pe 25 Martie 2015, 08:53

Ok ,daca asa vrei tu neaparat sa TRUNCHEZI istoria eu nu ma opun .

Crezi ca daca in 1989, retrogradati in liga a 2-a, asa cum era moral sa se-ntample, nu ar mai fi aparut niciodata in Romania un Hagi sau un Nastase ???

dincolodenori
dincolodenori  •  25 Martie 2015, 08:53
Postat de legendavisinie pe 25 Martie 2015, 08:49

Tinere, nu compara Transfagarasanul sau metroul etc, cu un club aparut cu scop propagandistic in fotbalul romanesc, direct in prima divizie, prin desfiintarea abuziva a echipei Carmen.

Ok ,daca asa vrei tu neaparat sa TRUNCHEZI istoria eu nu ma opun .

legendavisinie
legendavisinie  •  25 Martie 2015, 08:53
Postat de mariuss72 pe 25 Martie 2015, 08:50

Perfect de acord, comunismul a fost prezent sub orice forma in toate aspectele ale societatii in vremurile alea, dar acum multi braveaza in disidenti patrioti. Au fost multe nenorociri pe care nu le putem schimba dar din care putem invata, ar trebui sa trecem peste si sa incercam sa facem ceva pentru viitor...mai ales ca aici vorbim de sport.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  25 Martie 2015, 08:51
Postat de mariuss72 pe 25 Martie 2015, 08:50

Perfect de acord, comunismul a fost prezent sub orice forma in toate aspectele ale societatii in vremurile alea, dar acum multi braveaza in disidenti patrioti. Au fost multe nenorociri pe care nu le putem schimba dar din care putem invata, ar trebui sa trecem peste si sa incercam sa facem ceva pentru viitor...mai ales ca aici vorbim de sport.

cum sa trecem peste ??? spune-mi cum !!! jucatori furati, trofee furate, istorie furata. cum sa trecem peste asa ceva ?? ce sa "reparam" aici ??

mariuss72
mariuss72  •  25 Martie 2015, 08:50
Postat de dincolodenori pe 25 Martie 2015, 08:46

Nu tinere,cind vb civilizat si-ti expui parerile fara cuvinte suburbane ai respectul meu . Nu sunt de acord cu tine ca tot ce a fost construit in epoca Ceausescu trebuie distrus ,nu accept ca Transfagarasanul sa fie dinamitat,Canalul ,Casa Poporului,termocentrale,sosele,baraje ,CLUBURI SPORTIVE ,eu vreau continuitate .Istoria nu se compune doar din lucruri bune asa cum incerca sa ne indroctineze Ceausescu ,trebuie sa acceptam istoria noastra asa cum a fost ea ,cu comunisti,hortisti,legionari,sportivi ca Nadia,Hagi,Nastase sa invatam din ISTORIE si sa nu repeatam greselile trecutului.

legendavisinie
legendavisinie  •  25 Martie 2015, 08:49
Postat de dincolodenori pe 25 Martie 2015, 08:46

Nu tinere,cind vb civilizat si-ti expui parerile fara cuvinte suburbane ai respectul meu . Nu sunt de acord cu tine ca tot ce a fost construit in epoca Ceausescu trebuie distrus ,nu accept ca Transfagarasanul sa fie dinamitat,Canalul ,Casa Poporului,termocentrale,sosele,baraje ,CLUBURI SPORTIVE ,eu vreau continuitate .Istoria nu se compune doar din lucruri bune asa cum incerca sa ne indroctineze Ceausescu ,trebuie sa acceptam istoria noastra asa cum a fost ea ,cu comunisti,hortisti,legionari,sportivi ca Nadia,Hagi,Nastase sa invatam din ISTORIE si sa nu repeatam greselile trecutului.

Tinere, nu compara Transfagarasanul sau metroul etc, cu un club aparut cu scop propagandistic in fotbalul romanesc, direct in prima divizie, prin desfiintarea abuziva a echipei Carmen.

dincolodenori
dincolodenori  •  25 Martie 2015, 08:46
Postat de legendavisinie pe 25 Martie 2015, 08:38

Daca in `89 ar fi existat o reala revolutie anticonunista, echipa ta ar fi trebuit desfiintata sau macar retrogradata in liga a 2-a. Din pacate, nu s-a intamplat asa ceva. Astept sa ma jignesti, ca doar cu asta ati mai ramas, cu jignirile si cu flegmele lui Dodel, ca echipa nu mai aveti.

legendavisinie
legendavisinie  •  25 Martie 2015, 08:44

Daca ar avea suporteri adevarati, ar proceda precum timisorenii, aradenii sau pitestenii. Si-ar face o echipa in liga a 4-a si ar putea avea un club respectabil. Sanse minime sa se-ntample asa ceva, speranta lor este sa se-ntoarca Jiji si sa se-nteleaga cu armata, sunt jalnici.

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 14
Comentează