Comentarii (132)
carol_k
carol_k  •  25 Martie 2015, 10:34

NU le mai tot cautati si gasiti "motive" pentru a le justifica ceea ce fac....Daca ei sint suporterii Stelei atunci ar trebui sa vina si sa-i sustina din primul pana in ultimul minut neconditionat daca nu atunci sa stea acasa bsa nu se mai incurce unii pe ceilalti.Poti sa-l injuri pe Dodel si acasa in fata televizorului nu trebuie sa te mai deranjezi dar daca o faci inseamna ca ceva(cineva) te-a motivat financiar ca sa o faci.Pentru asta exista politie,procuratura trebuie sa se faca doar o plangere penala catre acestea,de ce Argaseala nu face asta nu-i treaba mea.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 10:31
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:25

Felicitari pentru atasamentul fata de ea. Te respect pentru sacrificiile facute ca sa ajungi la anumite meciuri (stiu cum e sa dormi prin aeroport, tren, etc), tocmai de aceea ma voi rezuma doar la a spune ca avem idei diferite referitoare la echipa pe care o sustinem. Eu (si altii ca mine) sustinem clubul Steaua, nu jucatorii. Jucatorii au parte de sustinerea noastra tocmai pentru ca-s la Steaua. Momentan e o situatie incerta, asteptam sa se rezolve. Cand se va rezolva, vom reveni. Doar ca nu-i va placea lui Jiji.

am zis v-a dezbinat,dar de fapt ne-a dezbinat!sincer,nu ma asteptam sa se ajunga aici,am crezut ca o sa fim uniti,o sa alegem alte cai..nu cred ca asta este modul corect,nu rezolvam nimic asa,ne facem rau aiurea!de fapt facem rau echipei,indiferetn din cine e formata.daca anul asta nu luam titlul,facem rau Stelei,nu fcsb-ului,asta ar trebui sa intelegem.legat de patron,am ajuns la concluzia ca nu se poate face nimic,e patron,face ce vrea,nu sunt legi,nu te obliga nimeni sa investesti,macar in sport,un procent din ce-ai scos,asa ca,daca iar facem problema prin peluze,tot Steaua sufera si ce-am rezolvat???clubul asta n-o sa moara la jiji,doar jiji o sa moara la Steaua,poate!

el.pistolero
el.pistolero  •  25 Martie 2015, 10:31
Postat de bogdany79 pe 25 Martie 2015, 10:29

Stii ce nu inteleg eu in razboiul asta inutil.....De ce peluzele nu fac presiuni si pe armata sa cedeze in conditii normale si nu aberante ca pana acum sigla si culorile. Faceti presiune doar pe cei de la club... Oare de ce? Mie nu mi se pare normal sa ceri 1, 2 milioane de euro pe an pentru sigla....iar voi le faceti jocul! Sigla si culorile ar trebui sa fie parte integranta intr-un contract de inchiriere care sa cuprinda tot: baza sportiva, stadion, sigla, culori, etc.

Generalii au si postaci.

bogdany79
bogdany79  •  25 Martie 2015, 10:29
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:25

Felicitari pentru atasamentul fata de ea. Te respect pentru sacrificiile facute ca sa ajungi la anumite meciuri (stiu cum e sa dormi prin aeroport, tren, etc), tocmai de aceea ma voi rezuma doar la a spune ca avem idei diferite referitoare la echipa pe care o sustinem. Eu (si altii ca mine) sustinem clubul Steaua, nu jucatorii. Jucatorii au parte de sustinerea noastra tocmai pentru ca-s la Steaua. Momentan e o situatie incerta, asteptam sa se rezolve. Cand se va rezolva, vom reveni. Doar ca nu-i va placea lui Jiji.

Stii ce nu inteleg eu in razboiul asta inutil.....De ce peluzele nu fac presiuni si pe armata sa cedeze in conditii normale si nu aberante ca pana acum sigla si culorile. Faceti presiune doar pe cei de la club... Oare de ce? Mie nu mi se pare normal sa ceri 1, 2 milioane de euro pe an pentru sigla....iar voi le faceti jocul! Sigla si culorile ar trebui sa fie parte integranta intr-un contract de inchiriere care sa cuprinda tot: baza sportiva, stadion, sigla, culori, etc.

screwballs
screwballs  •  25 Martie 2015, 10:29
Postat de e_lae pe 25 Martie 2015, 09:04

Cei ce leaga sustinerea fata de o echipa de finante, nu se pot numi fani. Sunt multi indivizi platiti printre asa numitii "ultrasi", in realitate niste simpli onanisti ce pot fi prostiti si cumparati la orice ora. Atunci cand erau stadioanele pline la fiecare meci jucat, cand se bucurau pt parcursul in Europa sau pt castigarea cupei sau a campionatului, nu-si puneau problema ca tot Becali e in spate? Acum au ca pretext disparitia siglei... nu cascavalul ce-l incaseaza lunar sa stea mielusei! As vrea sa-i vad pe mu*isti in mai, atunci cand vor cadea la pace cu armata!

www.gsp.ro/fotbal/liga-1/chiar-nu-stiu-sau-doar-se-prefac-peluza-sud-a-abandonat-echipa-de-fotbal-a-stelei-pentru-clona-de-la-baschet-445672.html Evident ca sunt platiti de generali, altfel nu se explica cum gunoaiele de la Sud sustin ca FC Steaua Bucuresti este clona dar merg la baschet sa sustina clona BC Tîrgovişte-CS Atletic Bucureşti-CSM Bucureşti dupa ce generaliiJegosi au falimentat sectia de baschet si Steaua a disparut complet ani de zile din toate competitiile. Clona de la baschet are palmares zero dar scklavetii de la Sud platiti de Oprea merg sa o sustina.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  25 Martie 2015, 10:27
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:17

Crezi ca intereseaza pe cineva de aici adevarul ? Vine acu bosorogul diliu sa spuna de pe 15 clone cum sunt platiti cei din peluze sa mearga la meciurile de baschet. :)))))))))

Si tu crezi ca jucatorii il baga in seama pe Argaseala?

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  25 Martie 2015, 10:27

"10 motive pentru care Steaua a fost părăsită de fani" ... Era de-ajuns unul singur: oamenii vor să se detașeze (din ce în ce mai mult) de...☭☭☭☭☭☭☭☭...☭☭ !!!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Martie 2015, 10:26
Postat de radd1cal pe 25 Martie 2015, 10:10

Daca tii cu Steaua de 5 ani, da, atunci Steaua e FCSBheee. Daca-l iubesti pe Jiji, da, Steaua e FCSBhee. Daca esti om intreg la cap realizezi ca FCSBhee nu poate fi Steaua atat timp cat nu are nume si emblema. Nu ma leg de palmares, acolo e incerta situatia. Dar, daca Steaua e FCSBhee, de ce joaca doar cu 1000 de cetateni in tribune ? De cand merg eu pe stadion nu am vazut-o vreodata pe STEAUA fara galerie. Poate tu stii altceva.

nu inteleg de ce bateti atat campii cu emblema!emblemele se schimba tata,asa cum s-a mai schimbat si in trecut...toate echipele si-au schimbat emblemele,nu vad absolut nici o problema!cand a disparut cea cu vulturul,trebuia oare sa-mi abandonez echipa,ca la momentul ala,imi placea mai mult cea cu vulturul?treaba cu numele e din cauza procesului,ce e asa greu?acum,cand s-o rezolva,cum o sa intrati pe stadion,n-o sa va fie oare rusine??daca nu veniti pentru jucatori,de ce va mai luati de ei cand joaca prost,sau de ce ii criticati pt anumite gesturi?nu va pasa de jucatori,atunci nici lor nu trebuie sa le pese de voi.il urati pe jiji,dar jiji v-a dezbinat!trebuia sa demonstrati ceva,pe stadion!!

radd1cal
radd1cal  •  25 Martie 2015, 10:25
Postat de manutd.steaua pe 25 Martie 2015, 10:18

tin cu steaua de cand m-am nascut,nu de acum 5 ani!am fost 8 ani la rand la fiecare derby si chiar meci din Europa,pe banii mei,fiind la 250km de Bucuresti.am dormit pe strada pentru echipa asta,pt ca nu aveam cu ce sa ma intorc acasa.am plans,am ras,am luat bataie si tot ce vrei tu!ca e un proces si interese,nu ma intereseaza,e Romania,dar nu-mi spune ca fcsb e alta echipa..daca era alta,atunci nue ra pe primul loc!in tur era steaua,azi tot steaua e,mi se rupe de ce scrie pe tabela.nu sunt fan jiji,dar nu=mi abandonez echipa ca e el patron,sau altul,nu ma intereseaza asta,ma intereseaza ca echipa mea sa castige,meci de meci!treabuia sa fiti alaturi de jucatori,voi ati renuntat la echipa!!!

el.pistolero
el.pistolero  •  25 Martie 2015, 10:19

Mure la generali, la puscarie cu ei.

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 14