Alte știri din fotbal
Mirel Rădoi răsuflă ușurat! MM Stoica a confirmat revenirea jucătorului la FCSB
0
Ioan Ovidiu Sabău a confirmat negocierile cu FRF: „A fost apreciată munca”
1
„Domnul Lucescu m-a convocat, dar AM REFUZAT” » România își poate lua gândul de la „tricolorul” U21
4
Ministrul Apărării Naționale a schimbat prețul de închiriere pentru Stadionul Steaua: „Ultima decizie”
4
Știri din fotbal internațional
Caz incredibil în Italia: antrenorul s-a autodemis, apoi s-a răzgândit și s-a reangajat după 20 de zile! E pe banca echipei de 44 de ani de zile!
0
Barcelona l-ar vinde pe Jules Kounde! » Motivele din spatele deciziei clubului
0
Clipe de groază pentru antrenorul român din Africa: „Încerca să mă răpească”
0
„Plătește-mi silicoanele!” » Cum a fost șantajat un fotbalist celebru de la Arsenal și Juventus
3
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Iranul a instalat o „barieră de taxare” în Strâmtoarea Ormuz. Doar anumite ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
Am spus mai devreme..proasto...mai citeste o data. In rest ce pana mea cauti tu pe articolele despre Steaua...rinamovist de carton..?? Citesti si pleci nu ramai sa aberezi aici.
4 din 6 a luat Dinamo dar Viitorul a pierdut 5 din 6 ca despre Viitorul era discutia. astept in continuare sa-mi explici cum le-am facut jocul. chiar ar fi interesant sa-ti aud teoria :)) prostalaule !
Vrei sa spui 4 din 6. Anul trecut Sumi v-a luat fata si *** in ambele jocuri cu Viitorul, iar CFR a jucat cu juniorii, adica actualul vostru antrenor..Shrek-Miriuta. PROST esti tu caricatura de postac..
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
hahahahah. prostalaule !
imi explici te rog cum am facut jocul campioanei anul trecut cand le-am luat 5 puncte din 6 in lupta lor la titlu in playoff? traiesti intr-o lume imaginara, guvernata de prostie. si asa ai sa mori, un prost.
Educatia se face prin studii, pregatire, care pot duce la cunoastere,specifica fiecarui domeniu.bunicii nostri spuneau ca atunci cind vor cisme se duc la cismar dar cind vor pantofi se duc la pantofar. E greu cind ai crescut oi sa poti creste si jucatori de fotbal de inalta clasa ,cel mult poti sa strici caractere si sa distrugi talente atent slefuite de altii . Sint stelist din tata in fiu si voi ramine asa. Banii sint imperios necesari ptr fotbal, dar rari sint cei ce ii investesc si stiu si ,,fotbal".Ideal ar fi ca investitorii sa considere investitia ca o afacere , dar inca odata revenim la educatie si mai ales stiinta. Fiecare cu ,,*** " lui.
Nu am renuntat noi la 2 titluri. Astrele s-au aliniat asa. Voi de fiecare data ati facut jocul campioanei, si de aia asta ar fi primul play-off curat..fara voi.
I-am raspuns lui Vasile, i-am pomenit de primavara europeana si ca merita sa terminam pe 2 doar sa-i vedem pe ei cum se duc spre desfiintare. Mi l-au stres. >))) >))))))) Ani de zile ne-au dorit desfiintarea, iar acum cand ma uit in clasament si vad ca nu mai au sanse la playoff sunt mai bucuros decat daca am fi castigat titlul. DUMNEZEU NU DOARME***!!!!
Ups...inseamna ca urmez si eu..
Mi s-a sters comentariul, di4amovist frustrat in redactie >)))) >))))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.