Alte știri din fotbal
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Daniel Pancu a început să țipe la flash-interviu: „Eu acum am aflat! Nu e egalitate!”
0
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
Esti din ce in ce mai incoerent. la voi totul se rezuma la DACA. Daca anul trecut ar fi pierdut toti si voi castigati tot erati campioni...Iar acum sustineti ca ati fost la un pas de titlu...jenant.
Pai si Miriuta ce o sa ne arate in primavara?Nu a spus el ca ei or sa stabileasca din nou campioana?Miriuta are mari sanse sa fie campion dar in play-aut...Vorba aia ,,tot Play este,,...
Ati renuntat deja la 2 titluri nu? cum se face ca Dinamo inca e aici? ia vezi, daca mai renuntati la vreo 10 titluri, aveti sanse sa o vedeti pe Dinamo in faliment? Dupa mentalitatea ta si a celor ca tine, ai dori ca orice adversar al fcsb-ului sa intre in faliment, sa jucati voi cu rezervele si sa castigati campionate. Dinamo daca nu intra in play-off ,se face de ras, dar nu pierde mare lucru, sanse la campionat oricum nu avea, dar voi care ati investit atat si ati luat cei mai buni jucatori din liga1, ati fi de rasul curcilor sa nu castigati nici in acest sezon campionatul.
NU au pierdut in schimb nimic..pe cand voi DA, chiar daca ati castigat....tare nu ?
Regreti cumva ceva?Ai vostrii au declarat ca daca voi o sa intrati in play-off o sa faceti si o sa dregeti contra Stelei...Deja anul trecut ati uitat ca tot Steaua v-a bagat in play-off...Ce sa-i faci unii nu gresesc decat o singura data...Dar nu-ti face probleme !Daca tocmai cu Iasul vi se ,,intamplara,, sa fiti impinsi de la spate....
miriuta spune ca ,,fcsb nu ia titlul,, dar cand are nevoie de ajutor ,,STEAUA sigur castiga la astra,, :))))))))))))) PS SUNT 2 DECLARATII IN CURS DE O LUNA
Sa scape de Enache si sa-l ia pe Belu
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
'Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor'. Ce iti scrie el nu a fost moderat desi este mult mai jignitor si mult mai vulgar. Mai e nevoie sa precizez cu ce echipa simpatizeaza cel care modereaza pe aici ?
O sa fie amuzant sa va vedem agonizand cu cei mici..ca voi dealtfel in play-out....unde singura miza e evitarea retrogradarii...Doar rinamo Bucuresti ::::))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.