Alte știri din fotbal
Dumbrăvița - Olimpia Satu Mare, în epilogul primei runde din Liga 2 » Toate rezultatele și clasamentul
31
Dinamo s-a hotărât în cazul lui Dennis Politic, oferit gratis de Gigi Becali
5
Juraj Badelj nu pleacă singur la Aris Limassol! Un alt campion al României i-ar putea fi coleg
1
Universitatea Craiova a aflat cât costă Nikita Stoinov! Dinamo a anunțat clauza de reziliere
7
Știri din fotbal internațional
Vozinha, senzația de la Campionatul Mondial, prezentat oficial la noua echipă: „Nu mi-am imaginat niciodată asta”
0
Scandal-monstru cu Neymar » A URLAT la adversari, președintele l-a spulberat: „Un vagabond!”
0
Barcelona, ultima încercare pentru transferul lui Julian Alvarez: Deco este deja la Madrid
0
Cum s-a terminat meciul care o interesează pe Universitatea Craiova, dacă ajunge în Conference League
0
Lifestyle
BYD atacă segmentul de lux: chinezii lansează o limuzină care să rivalizeze cu Mercedes și BMW
0
Omul din umbră din echipa „Zeiței de la Montreal”: „Nota 10? Meritul Nadiei 80%. Eu – 1%!” + De ce nu vorbește Comăneci despre barbariile lui Karolyi
9
Cum s-au relaxat Ștefan Baiaram și soția Cristina, după victoria 4-0 cu Petrolul
4
Stadionul olimpic, lovit de inundații devastatoare lângă granița cu Austria » Sportivii au scăpat la limită de o tragedie
0
Contre la Bruxelles după criza din Ceuta: planul Spaniei de a legaliza ...
Libertatea
Noi reguli pentru prosumatori. Care sunt cele mai importante schimbări pe ...
Adevărul
Ce mesaj a transmis Gică Hagi la dispariția lui Franco Baresi: „Unele ...
GSP SPECIAL
Moartea unui român de 19 ani la cules de roșii, pe o căldură de 40 de ...
Libertatea
Sa- mai dus negoita si cu 20.000 de euro prima dupa blatul cu Iasi. Cum sa nu razi de ei ? >)))) >))))))))))))))))
Sigur ,asta te doare pe tine!!!!Daca este asa se mai poate,,gresi,,...Ca urmeaza meciurile cu Botosani ,Viitorul...Daca este nevoie...asta este.Astept ca cei de anul trecut cu omeniile acum sa explodeze!De indignare!
di4amo nu mai conteaza, sunt doar la numar acolo. Cum sa ajunga Botosani in playoff iar ei nu ? >))))) >)))))
NU au pierdut in schimb nimic..pe cand voi DA, chiar daca ati castigat....tare nu ?
Cand ma uit in clasament si va vad pe locul 7 sunt mai fericit decat daca am castiga campionatul. Necazul si falimentul vostru, fericirea noastra >)))) >)))))
Sa speram ca fcsb mai face un '' blat ' 'cu Juventus , si v-a pierde surprinzator :))))))))))))))))))))))
Noi avem timp sa recuperam, dar ei nu. Acum sunt indignati, dar uita ca de cel putin 10 ani joaca doar doua meciuri pe sezon, si au satisfactii doar in esecurile Stelei. Nu mai conteaza in peisaj ca echipa serioasa, sunt doar cei care mai incurca pe alocuri cosmarul lor etern...Steaua.
Sambata seara era cel mai mare fan Budescu, asta dupa ce a spus ca ne incurca in playoff. DUMNEZEU nu doarme, ii ajunge si falimentul din urma. dosarul cu bancruta frauduloasa tic-tac tic-tac
Ai idee cate puncte a castigat FCSB in ultimile 3 meciuri ???
Blatul de sambata dintre di4amo si Iasi s-a facut degeaba, cred ca asta-i doare cel mai tare >))))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.