Alte știri din fotbal
Primul „tricolor” care ia în calcul un pas în spate: „Nu mai știu nici eu ce sunt, fost sau actual căpitan”
2
Șumudică și-a vărsat nervii pe „tricolorul” lui Lucescu: „ZERO! A fost ceva de nedescris”
0
Turcia – România 1-0 » Cine a primit nota 4 în tabăra „tricoloră” + singurul om de „7”
3
Cu capul plecat, Răzvan Marin și-a luat „adio” de la un Campionat Mondial?!
1
Știri din fotbal internațional
Știm cele 4 finale ale barajelor pentru Campionatul Mondial » Slovacia - Kosovo, meci cu 7 goluri: următoarea adversară a României
8
Naționala clasată pe locul 204 în lume a obținut prima victorie după 532 de zile!
0
De Bruyne, totul se decide la vară » Saudi Pro League și MLS îl curtează
0
Decizie incredibilă într-un campionat de top din Europa » Meciul de titlu a fost amânat
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
O firmă mufată politic livrează mâncarea bolnavilor din Spitalul Județean ...
Libertatea
„Vreau să mor frumoasă”. Povestea Noeliei, tânăra de 25 de ani din Spania ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Dosarele X, varianta cu șină: primăria lui Robert Negoiță a trimis ...
Libertatea
Concluzia mea după meciurile Naționalei: ducem lipsa acuta de fundași, închizători și mai ales de atacanți. Ceea ce știam deja, și gazeta confirma, este ca Liga 1 e înțesata de jucători straini, marea majoritate cu, calități îndoielnice. De exemplu Dinamo tocmai a transferat un Spaniol anonim care nu a mai jucat un meci oficial din Decembrie 2019! Pai ma nene, ca vreți sau nu, orice selecționer ar veni la Națională în locul lui Radoi, tot de la Viitorul, Craiova și mai ales vopsitii lui Becali e nevoit sa cheme la Națională ! Pai uitați-vă la restul echipelor, câți romani și câți străini au în primul 11.
Dar ne puteti spune de unde provin ziaristii care scriu in Gazeta Sporturilor ??
Bă, da' prost mai esti si sa nu uit: CSA cazarma lu' moș Teaca are interzis in liga 1 !
Din păcate corecta observația autorilor! FRF acaparata de politruci incompetenți, fotbalul ruinat, ajuns la periferia clasamentelor UEFA și FIFA, echipa naționala nu mai bate pe nimeni, iar cele de club au ajuns de nivelul Dudelange! Este absolut normal pentru un fotbal perimat, arhaic, primitiv, dominat de echipe de partid și de stat, cu cluburi sportive militarizate ale armatei și poliției, cu șmecheria perfecta a insolventei, cu campionate deturnate de cooperative de play-off și de fluierasi smecheri! Nu putem pretinde mai mult decât ne oferă ruina, paragina, numita fotbal, de fapt sportul românesc in general! Așa ca bani publici fără număr pentru rebuturi din exterior!
Si astia, la fel ca auristii, au gasit imediat vinovatii de serviciu: strainii ! Faptul ca se aranjeaza meciurile incepand de la grupele de pitici pana in prima liga , asta nu conteaza...
Antrenor avem de valoare. Hai mă cu impostorul vostru
Aici nu e vina FRF, dar GSP a pus tunurile pe FRF si trage din orice pozitie, corect sau nu
Regula U21 e buna, dar trebuie susținută și de FRF prin crearea unei competiții in care acești copii pot creste. Pe vremuri era campionatul de tineret speranțe, unde se formau tinerii jucatori, unde exista o anumită presiune asupra jucătorilor, acum ei sunt aduși la echipa mare doar ca sa joace 60,70,80 de secunde, după care sunt înlocuiți. Asta da, metoda de pregătire și promovare a tinerilor! Ați văzut unul zâmbind după asemenea schimbare, sau unul care a declarat ca l-a ajutat foarte tare aceasta “experiența”? Cea mai mare onoare oferită tinerilor de la tineret, era sa joace înaintea echipei mari, in fata spectatorilor care venea mai devreme la stadion pentru a asista și la meciul lor.
Nu-i de mirare că Dinamo și Hermannstadt sunt pe ultimele locuri având mulți stranieri aduși liberi de contract,adică mediocri.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.