Alte știri din fotbal
Hakan Calhanoglu: „Cristi Chivu mi-a dat deja mesaj”
0
Răducioiu, direct de la Istanbul: „Prea puțin pentru a merge la Mondial”
0
Ionuț Radu și-a găsit cu greu cuvintele: „Ce se joacă, amical? Nimic!”
0
Adrian Porumboiu, dezlănțuit după Turcia – România: „Vrem să batem cu ăsta? Nu ți-e rușine, porcovane?”
0
Știri din fotbal internațional
Naționala clasată pe locul 204 în lume a obținut prima victorie după 532 de zile!
0
Semifinalele barajului de calificare la Campionatul Mondial » Slovacia - Kosovo, meciul care ne interesează cel mai mult
1
De Bruyne, totul se decide la vară » Saudi Pro League și MLS îl curtează
0
Decizie incredibilă într-un campionat de top din Europa » Meciul de titlu a fost amânat
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
O firmă mufată politic livrează mâncarea bolnavilor din Spitalul Județean ...
Libertatea
Aurul ascuns în Carpați: peste 2.000 de tone scoase în ultimele două ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Dosarele X, varianta cu șină: primăria lui Robert Negoiță a trimis ...
Libertatea
Si astia, la fel ca auristii, au gasit imediat vinovatii de serviciu: strainii ! Faptul ca se aranjeaza meciurile incepand de la grupele de pitici pana in prima liga , asta nu conteaza...
Propun un meci intre jucatorii straini “de calitate indoielnica “din liga 1 .. si superjucatorii romani de la fcfcsb,Craiova,Parma etc
Nu ai cu cine dom'le, dacă nu ai cu cine?zici ca sunt ca o moara stricata care repeta aceleași lucruri. Pai sa ii convoace pe Tamas, M. Constantin, Deac, Păun, Cristea, Cociș. Iar pe lângă Camora sa ii naturalizeze și pe Puljic, Morsay, Gueye, Vinicius, și aia e! Sa joace cu ăștia, poate asa scăpa de vopsitoria gigista.
Antrenor avem de valoare. Hai mă cu impostorul vostru
Concluzia mea după meciurile Naționalei: ducem lipsa acuta de fundași, închizători și mai ales de atacanți. Ceea ce știam deja, și gazeta confirma, este ca Liga 1 e înțesata de jucători straini, marea majoritate cu, calități îndoielnice. De exemplu Dinamo tocmai a transferat un Spaniol anonim care nu a mai jucat un meci oficial din Decembrie 2019! Pai ma nene, ca vreți sau nu, orice selecționer ar veni la Națională în locul lui Radoi, tot de la Viitorul, Craiova și mai ales vopsitii lui Becali e nevoit sa cheme la Națională ! Pai uitați-vă la restul echipelor, câți romani și câți străini au în primul 11.
Jucătorii titulari in Armenia sunt de la Sparta Praga, CSU, Chievo, Sassuolo, Cagliari, Parma, Slavia Praga, Gaziantep, Reading. Iar rezervele au fost unul de la Ludogorets, unul de la Maribor, unul de la Parma. De la noi a jucat Tanase câteva minute care a mai ținut de minge si i-a dat o pasa cu călcâiul de l-a pus pe Keseru singur cu poarta in fata... Despre ce jucatori vorbești tu?
Aici nu e vina FRF, dar GSP a pus tunurile pe FRF si trage din orice pozitie, corect sau nu
Avem rebuturi de fotbalisti pt ca asta e modelul preferat printre primari si pseudo-patroni. Sa fie ieftini. Nu conteaza ca a jucat in liga a doua din malta. Vine pe 2 mii sa joace la iasi (am dat un exemplu), dar se poate generaliza foarte usor cu cazuri concrete. Semeni vant, culegi furtuna.
Au jucat strainii cu Armenia???... Nu ! Au jucat milionarii lui gigi! Ei sunt principalii vinovati! Vopsitoria gigista, care a distrus jucatori in avantajul ciobanului albanez!
Dar ne puteti spune de unde provin ziaristii care scriu in Gazeta Sporturilor ??
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.