Alte știri din fotbal
Primul „tricolor” care ia în calcul un pas în spate: „Nu mai știu nici eu ce sunt, fost sau actual căpitan”
2
Șumudică și-a vărsat nervii pe „tricolorul” lui Lucescu: „ZERO! A fost ceva de nedescris”
0
Turcia – România 1-0 » Cine a primit nota 4 în tabăra „tricoloră” + singurul om de „7”
3
Cu capul plecat, Răzvan Marin și-a luat „adio” de la un Campionat Mondial?!
1
Știri din fotbal internațional
Știm cele 4 finale ale barajelor pentru Campionatul Mondial » Slovacia - Kosovo, meci cu 7 goluri: următoarea adversară a României
8
Naționala clasată pe locul 204 în lume a obținut prima victorie după 532 de zile!
0
De Bruyne, totul se decide la vară » Saudi Pro League și MLS îl curtează
0
Decizie incredibilă într-un campionat de top din Europa » Meciul de titlu a fost amânat
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Victor Micula jr, trimis să muncească la mănăstire. Pedeapsa judecătorilor ...
Libertatea
„Vreau să mor frumoasă”. Povestea Noeliei, tânăra de 25 de ani din Spania ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Prima declarație a lui Nicușor Dan despre scumpirea benzinei și motorinei ...
Libertatea
Becali e de vina!
Acum v-ati dat seama ? NU vad nimic despre ”marele” Burleanu care a facut ce a vrut muschii lui , de parca Romania fotbalistica e a LUI !!! Facem un campionat normal de 18 echipe , tur-retur ... ATAT !!! Refacem campionatul TINERET - SPERANTE in Liga 1 !!! Apoi la echipe nu joaca mai mult de 4 straini , la acel moment pe teren iar daca ai bagat un junior ... joaca cel putin 45 minute !!!
Excelent titlu. S-ar potrivi chiar "Nationala rebuturilor"...cu Tosca si Chiriches, titlul ar capata sens...
Si Neuer a luat 6 de la Spania, recent. Ter Stegen a luat 8 de la Bayern, tot anul trecut. Nu prea a avut Nita ce sa faca la goluri, primul a fost aproape sa il evite, dupa o deviere nefericita. Oricum nu-i pasa nimanui ce crezi tu, hahahadriannu sau inca cativa. Tine minte doar ca hahahadriannu a fost bataia de joc a tuturor, de ani de zile. Si ca el e cel care l-a atacat pe badie, recent si saptamana trecuta. Nu sunt nici primul nici ultimul care l-a 'citit' pe nibbun, si faptul ca tu te asociezi cu el si ii canti la trompeta nu inseamna decat ca esti facut din acelasi aluat. De altfel, expresia 'postac dovedit' ai imprumutat-o de la el, in ultimele voastre intalniri ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
V-a zapacit de cap statistica asta ! Astea sunt articole ? E de ajuns sa te uiti la cum se prezinta jucatorii adusi de afara si iti dai seama cit de jos suntem. Nu-ti trebuie statistica. Colac peste pupaza, prestatia flacailor care cica reprezinta Romania este cel mai relevant barometru . Inchipuitii astia reprezinta tara asta !? Ajungi sa te intrebi si chiar sa crezi ca nivelul acestei tari este exact aidoma imaginei celor care ne conduc si a celor care ies in lume si zic ca ne reprezinta. Au stema tarii pe piept ! Fratilor sa nu ne amagim ! Asa suntem ! Trist dar adevarat. Punct !Si in continuare! Ca "de la capat" nu suntem in stare .
Vorbim de echipele alea care nici cand au fost dovediti infractori nu i-au dat in judecata?
Dragusin se atreneaza cu Juventus, nu joaca acolo. Si Pascanu se antrena la Leicester si nu a fost bun nici de liga I. Sorescu nu joaca fundas dreapta nici la echipa de club, vrei sa-l aduci la nationala? Sau ca continuam povestea cu mai bine era adus X in locul lui Y ca are 44 la picior?
Colegul meu de banca de abia vorbea ! A dat limbarnita in el de cind e la antena 3 !
Aceleasi sabloane de 20 de ani. Poate noua generstie va prinde timpuri mai bune. Asta daca nu se stramuta !
Oare FRF e de vina sau impresarii care iau comisioane grase de la cluburile super profesioniste din Ro?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.