Alte știri din fotbal
România și-a aflat adversara din optimile Campionatului European de minifotbal! Când are loc meciul
0
Nici nu vrea să se gândească la un dezastru, înainte de meciul în care fosta campioană riscă să retrogradeze în Liga 2: „La un moment dat vine și nota de plată”
0
Cele două finaliste care vor lupta pentru promovarea în Liga 2
2
România termină pe primul loc grupa la Europeanul de minifotbal » Demonstrație de forță contra Georgiei
3
Știri din fotbal internațional
Ciprian Marica a văzut finala Ligii Campionilor și a recunoscut: „Cu posesia asta, Dan Petrescu câștiga meciuri”
0
Integralistul în finala Ligii Campionilor se felicită: „Venirea la PSG a fost cea mai bună alegere din viața mea”
0
„Omul meciului” în finala Ligii Campionilor a dezvăluit cum a gestionat PSG golul încasat în minutul 6
0
Starul lui PSG a privit de pe bancă penalty-urile și admite: „E nevoie de noroc, dar noi...”
0
Lifestyle
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
4
Apariție incendiară a prezentatoarei de la Insula Iubirii, la scurt timp după despărțirea de căpitanul din Premier League
6
Sosia lui Kim Kardashian vine la marele meci și le va face galerie roș-albilor
4
Fiul lui Michael Schumacher și-a făcut oficial apariția cu frumoasa Clara » Noua iubită este violonistă
4
Ciprian Ciucu anunță „5-6 ani de șantiere în București” și cere ca RAR să ...
Libertatea
Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 2 ani mort lângă un tobogan ...
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Trofeu pentru incluziune, dar acces prin ușa pentru decoruri și marfă! ...
Libertatea
Eu prefer sa ma anunte cineva daca a fost mai tare decat Steaua-Dinamo, decat sa risc... :)
Sa nu te iei niciodata la tranta cu spiritul de mocangeala al romanului. O sa se ajunga ca pe vremuri, cand oamenii preferau sa vada meciurile de pe terasa blocului vecin stadionului decat sa-si cumpere bilet. Plus ca ar trebui schimbat complet sistemul, parerea mea. Play-off intre primele 8, play-out intre restul, etc. Pentru un Corona-Sageata in etapa a 4a cred ca ar plati maxim vreo 30-40 de persoane.
DACA SE PLATESTE PENTRU FIECARE MECI CINE O SA AIBA CELE MAI MARI AUDIENTE?PROBABIL CFR!!!!!!
sistemul pay-per-view inca nu este functional in Romania...nici nu a fost promovat prea tare...ca olandezii - sau cine naiba or fi - sa dea lovitura trebuie ca pay-per-viewul sa fie acceptat de Digi, UPC si Dolce, principalii actori de pe piata...UPCul s-ar putea sa il accepte si sa oblige abonatul sa plateasca in plus o anumita suma sau sa il introduca intr-un pachet din ala scump si extra...cit priveste calitatea meciurilor, va asigur ca meciul Corona - Chiajna a fost mai tare decit derbyul Steaua - Dinamo, si s-a jucat chiar pe bune.
Avem si meciuri importante rau sa dai atatia bani....
Sau poate sa-l bage Pay TV, cum e HBO. Un abonament lunar de 4-5 euro.
Ba exact la telespectatori se refera pay-per-view. E ca un video la cerere (video on demand).
Le vezi pe net pe myp2p.
scz,orice alt meci*
exact,eu nu as plati decat sa vad dinamo-steaua si cam atat in rest ,orice altceva meci nu merita nici degeaba sa te uiti.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.