Alte știri din fotbal
Marius Baciu și-a ieșit din fire când a văzut ce îl așteaptă în afara stadionului: „Nu-mi închiriez nicio licență! Hai să jucați voi!”
0
Adrian Mihalcea, ferm după ce a bătut-o pe FCSB: „Nu accept! Sunt de la țară, din topor”
0
Marius Baciu s-a luat de fotbaliștii FCSB-ului: „Îmi venea să plâng! Nu s-au respectat deloc indicațiile” + Clientul avut: „Nu e ce ne dorim”
1
Panduru nu și-a menajat fostul coleg de platou: „Nicio combinație, nicio schemă. FCSB, de liga a doua”
0
Știri din fotbal internațional
Notele lui Cristi Chivu și ce scriu italienii după succesul cu Cagliari: „Greu de descris”
0
Calhanoglu, eroul lui Cristi Chivu în Sardinia! Inter, punctaj maxim în Serie A
0
Mirel Rădoi, pe picior de plecare de la Gaziantep: „Cei din club cunosc situația”
5
50 de milioane de lire sterline pentru atacantul din Premier League
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Donald Trump preia controlul tranziției din Venezuela. Miza economică ...
Libertatea
Turist cazat la un hotel de cinci stele, revoltat după ce i s-a cerut să ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Cel mai mare vulcan din Germania ar putea erupe din nou. Sute de ...
Libertatea
Cine naiba se mai uita la campionatul romanesc ?? cu asa de multe echipe fara suporteri aparute doar pentru a se spala niste bani publici
Romanul va cauta pe net sa vada meciul gratis.
aha... si noi vom putea vedea meciurile? il doare in p.. pe el, si-a primit banii :((
Probabil as plati sa vad STEAUA dinamo.....in rest??? sa vad un concordia - otelul, botosani - csu craiova.....etc??? probabil daca m-ar plati ei sa ma uit!!!!
daca este sa platesc pt un meci care nu arata cine stice ce ma frec in fotbalul vostru
Pentru mine este ok cu o singura conditie: calitatea transmisiilor sa se ridice macar la 75% a celor din campionatele puternice.Compania care a achizitionat drepturile, va avea nevoie de un producator local ( pentru ca implica, costuri mai mici ).Iar din punct de vedere al logisticii, RCS-RDS cred ca sta cel mai bine.
Meritul lui Iorgulescu e ca a obtinut banii astia. Din reclamele din timpul meciurilor vor mai veni destui bani. E dovada faptului ca exista viata si fara Mitica ...
daca bagati pay-per-view , va doresc tuturor sa ajungeti la Poarta Alba
Fara licitatie ? :))) Gino, ti-ai tras Liga ? :)))
Daca vor pay-per-view, atunci nu isi vor scoate nici 30% din investitie. Romanul nu e obisnuit asa si nici nu se va obisnui prea curand. Sistemul actual, cu transmiterea meciurilor de catre cablisti este cel mai bun. Este ceea ce se intampla si Anglia. Este bine si pentru cablisti pentru ca atrag abonati.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.