Alte știri din fotbal
Dinamo - FCSB, derby în etapa 8 » Echipele de start + Informații de la stadion
28
Unde a fost surprins Denis Drăguș, în timpul derby-ului Dinamo - FCSB
0
Marius Baciu explică titularizările lui Korenica și Vali Crețu: „Era important să fie pe teren”
1
UTA - Csikszereda 5-1 » Au lăsat „lanterna” fără lumină: succes categoric la Arad!
1
Știri din fotbal internațional
Rămas la Rayo, Andrei Rațiu a înscris un gol superb în Spania
0
Charleroi - Royale Union SG 2-3 » Cu Darius Olaru intrat pe final, Union câștigă pe terenul liderului și urcă pe locul 1!
0
Consens în Italia » Notele lui Radu Drăgușin după a treia înfrângere a Fiorentinei
1
Inter - Napoli, în runda 3 din Serie A » Primul derby al sezonului pentru Cristi Chivu
0
Lifestyle
A semnat cu echipa patronată de Dan Șucu, iar soția lui a reacționat imediat: „Du-te și fă-i praf!”
1
Marea campioană a României s-a recăsătorit, la doi ani după divorț: „Călătoria continuă”
10
Iubita faimoasă a numărului 9 ATP a atras toate privirile la US Open! Dans în tribune și un tricou special
1
„Bling Bling” Aryna Sabalenka » Liderul mondial WTA joacă la US Open cu un accesoriu care valorează o avere
4
O copilă de 8 ani și-a reclamat mama băută la poliție: șoferița a încercat ...
Libertatea
Pericolul care pândește democrațiile europene. Matthew Kaminski, fost ...
Adevărul
La 30 de ani de la moartea lui Ion Oblemenco, Gazeta a mers unde „se ...
GSP SPECIAL
Prefectul USR de Timiș va „constata” că mandatul lui Fritz a încetat. Robu ...
Libertatea
vinovat e sandu ...nu duru...regulamentul e prost...dc trebuie data licenta inaintea sfarsitului de campionat????putea fi un termen de ex 30 zile inaintea startului de campionat....daca aveau decizia judecatorului cu aprobarea planului de redresare,conform cu regulamentul,duru, trebuia sa dea licenta , dar u cj nu a avut-o,...ok intre timp au primit decizia si acum vor castiga la tas...nu inteleg dc nu au asteptat decizia judecatorului...ma refer la sandu si la regulamentul lui...ahaa am uitat ca sandu vrea 14 echipe...asta a fost graba
Era pacat ca o echipa emblema in fotbalul romanesc sa se stinga la fel ca Fc arges Timisoara sau U Craiova.Ma bucur ptr ei :) si sper ca se va gasi vreun investitor si ptr ei care sa faca performanta :) :)
Abia in 2 iulie au fost convocati cei de la “U” sa meraga la Laussane, deci mi se pare prematura declaratia lui Marginean. Oricum, de e adevarat, nu pot sa spun decat: Viorel Duru la puscarie! Nu se poate sa fie “doar somer”, trebuie dat in judecata pentru abuz in serviciu si rea-vointa.
lol +1
Stai hombre ca decizia se afla abia pe 5 iulie,nu are rost sa astepti pe GSP atat timp:)
Nu cred ca este ungur. Ungurii invata romana la scoala,nu din familie,deci la gramatica ar trebui sa stea destul de bine. Si chiar stau bine,stiu din surse sigure. Iar stelist ungur mai rar intalnesti. Deci nu e ungur,e doar stelist(cu asta am zis tot).
ar fi frumos....astept decizia oficiala
o fi ungur si de asta e asa varza cu romana. partea proasta nu ar fi analfabetismul. la urma urmei nu numai el are carente de exprimare, si apoi, aici nu suntem in Aula Academiei Romane. dar, dupa ce ca e cum e, mai e si tupeist si agresiv. plus ca nu stie de fair play, de decenta de bun simt. bine, ca sa parafrazez anumiti useri de pe aici, asta nu e un miracol cand vine vorba despre un suporter stelist. rareori gasesti printre ei altceva decat aroganta si infatuare. nu ca nu ar avea motive, dar nu e cazul sa fie si mitocani. poti fi si un infatuat rafinat.
Da,si eu il/o stiu de multa vreme,e din Dej.....fiinta.
repetitia este mama dovezilor..))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.