Știri din fotbal internațional
Brazilia - Maroc, primul șoc al Mondialului, a avut două reprize total diferite: „De ce îți e frică, de aia nu scapi!”
0
Australia - Turcia, în Grupa D la Campionatul Mondial » Aici am fi putut fi noi: echipele probabile + cote
0
Stelea a ținut să-l contrazică în direct pe Răducioiu, după primul rezultat-șoc de la Mondial
0
Qatar - Elveția » Prima MARE SURPRIZĂ a Mondialului! Lovitură în minutul 90+5
6
Lifestyle
Antrenoare de fitness, fosta ispită de la „Insula Iubirii” va fi noua prezentatoare de la „Observator”
0
Katy Perry, în centrul atenției la SUA – Paraguay, alături de fostul prim-ministru
2
I l-a aruncat în cap lui Beckham! Reporterul GSP era la 3 metri distanță și a surprins întreaga scenă ciudată, la SUA - Paraguay
3
Toți o țin minte cu telefonul în decolteu, iar acum s-a întors după 16 ani! Larissa Riquelme, apariție de nerecunoscut la SUA - Paraguay
0
Acordul SUA-Iran va fi semnat duminică și Strâmtoarea Ormuz va fi deschisă ...
Libertatea
Istoria fascinantă a fotbalului. De la lupte violente pe maidane, la un ...
Adevărul
Se construiește stadionul viitorului în România » Va funcționa exclusiv cu ...
GSP SPECIAL
O țară din Europa face referendum pentru plafonarea numărului populației. ...
Libertatea
Eh,asta e chiar simpatic,nu e gen randoom.
..))) nici tu nu ai inteles? mai sa fie..))) stii zicala : cand iti zice doar unul, bai, esti beat, du-te de te culca, mai e cum mai e, dar cand toata sala striga la tine, atunci e clar ca trebuie sa-ti dai eject de urgenta...)
ultrasule, face parte din categoria "ignore +scroll". nu te obosi inutil.
Ma bucur pentru clujeni dar o sa fie ca dracu campionatul viitor. O sa stea cate o echipa in fiecare etapa...
ar fi bine sa fie asa,insa nu cred ca marginean e un tip credibil
Ce vorbesti, musiu ? Pune mana pe carete si studiaza istoria stelutei comuniste, care a castigat multe CAMPIONATE, NU MECIURI PRIN METODE TIPIC COMUNISTE. Se pare ca acum nu mai tine, asa ca jiji-i acolo unde-i este locul si va judeca cine trebuie. Ai uitat probabil, ca in acele vremuri faste pentru stana voastra GALERIA RAPIDULUI a avut curajul sa-i infrunte pe cei care va aduceau titluri unul dupa altul ( si i-au bagat in B, ca si acum ) si nu avea voie nimeni voie sa va bata, ca nu se termina meciul. Vezi meciul de la Oradea sau poate ai un lapsus ! Nu cred ca noi suntem frustati, ca suntem obisnuiti cu astfel de tratamente, FRUSTATII SUNTEI VOI, ca in sfarsit V-ATI GASIT NASII !
Platesti bine?
beeeeeeeee beeeeeee beeeeeeeeeeb eeeeeeeb beeeeeeeeeee beeeeeeeeeee
Calm fratioare. Vad ca ai putine com-uri. Nu stiu daca ai citit ce se scrie pe aici. Dar, in comparatie cu respectivul ..... Sunt altii cu comentarii infioratoare.
Pai CFR a castigat un singur campionat,voi ati castigat 23 in urma unor metode neortodoxe.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.