Alte știri din fotbal
Jucătorul Rapidului, dorit în Superliga: „Este una dintre opțiunile noastre”
0
FC Argeș - Sepsi, nou-promovata vine să producă deranj la Mioveni » Echipe de start
0
Pe cine l-a cedat gratis Gigi Becali: gol magnific în Superliga, de la 30 de metri!
0
Csikszereda - CFR Cluj, primul meci al zilei în Superliga » Înscriu în minutul 83! Golul victoriei?
0
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu pregătește o surpriză la meciul cu Cagliari » Ce jucător poate reveni ca titular la Inter după un an!
0
Chivu trimite un jucător la echipa pe care o va înfrunta duminică » Inter îl poate vinde cu o sumă dublă peste un an
0
Surpriză mare pe Anfield! Liverpool, chinuită și de Nottingham Forest în Premier League
2
Cristiano Ronaldo a scris istorie și la Al-Nassr » Golul #978 și încă un record doborât de atacantul portughez!
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
8
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Marile companii americane îi întorc spatele lui Trump înaintea alegerilor ...
Libertatea
Arsenalul nuclear al SUA, din nou în discuție. De ce mai multe arme ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Un tânăr beat a furat un avion Cessna și s-a îndreptat spre centrala ...
Libertatea
rusinea fotbalului romanesc!!!dinamo,borcea netoiu,turcu,badea si arbitrajele care le comanda?pai in europa ce-o sa faceti?mergeti cu arbitri straini?vedeti deaia e urata dinamo!jigodi luatil si pe becali sa faceti trupa intreaga(giovani)
LINISTE MARE PE AICI...AU CAM TACUT STELISTII?
test onlinesport
FORZZA SHTOIA...14.04.2007: Gloria Bistrita-Steaua = 2-0 [Etapa 26] Cu inima stransa, am plecat spre Bistrita, inca avand in minte dezastrul de anul trecut. Dupa 15 ore pe drum, am ajuns in simpaticul oras ce intotdeauna ne-a impresionat placut. Pana la ora meciului ne-am petrecut timpul prin terasele din centru sau la fast-food-urile deschise matinal. Interesul urias pentru aceasta partida era evident, si pe acest lucru s-au bazat si organizatorii care au pu sin vanzare mai multe bilete deca
Si apropos: SA MOARA SALTEAUA buCUResti
Daca asta a fost penalty eu imi schimb numele.
a fost clar,il trage de tricou ,larevedere oierilor.....
la prima faza se poate da sau nu... dar la Bratu e jenanta treaba. Triasca liga 1, NOT!
vreau si eu sa arbritez numai o etapa pe an, apoi sa fiu suspendat! O etapa, macar...!!! Fac si eu un ban "cinstit"...!!! ...ma poate ajuta cineva...?
http://becaly.myminicity.com/
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.