Alte știri din fotbal
Daniel Pancu anunță venirea iminentă la Rapid » Ieșire dizgrațioasă la miezul nopții: „«Domnul Rahat» m-a sunat. O să am impresia că ajung la Real Madrid”
0
Campionul cu Universitatea Craiova și-a anunțat plecarea: „O comunitate minunată, o voi purta mereu în suflet”
0
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Pariul lui Nicolescu la Dinamo: „Un câștig!” + Ce se întâmplă cu George Pușcaș la baraj
1
Știri din fotbal internațional
Barcelona încheie cu eșec sezonul » Lewandowski, gol la ultimul meci pentru catalani
0
Finalul unei ere! Dani Carvajal, ultimul mohican, a părăsit Real Madrid în lacrimi
0
Se apropie Cupa Mondială, dar Cristi Chivu are alte planuri: „Asta e intenția mea”
1
Cristi Chivu, de ZECE! Notele primite în Italia, după ultimul meci al sezonului pentru Inter
1
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
„Timpul nu este de partea Rusiei”: pierderile de pe front și economia apăsă ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
CEO-ul unui mare grup de companii compară situația din România cu criza din ...
Libertatea
care da cu curu' mai tare de pamant primeste penalty...bine ca si-au adus antrenor ofensiv...ia uite ce spectacol...astia nu merita nici in uefa...niciodata n-au meritat..
Nu a fost penalty, asteapta doar pomana ca altfel nu sunt in stare sa dea un gol....
Lupescu sa intre mai tare pe arbitri astia isi fac prea mult de capul lor prin liga,parca ar fi ar lor si astora care aranjeaza meciurile
arbitrul ar trebui anchetat pt ca sigur a luat bani de la dinamo.....
gunoaiele dinamoviste se rezuma la furaciuni ca sa mai prinda si ei uefa...altadata se pregateau pentru sampion lig
Ce penalty fratilor? nu il mai suspenda pe HOTegan asta? Dupa ce a facut la GALATI etapa trecuta acum isi bte joc si de BISTRITA. HOTIE TOTALA, trage numai cu astia din BUCURESTI. Sa il suspende odata.
De bastonu pe 14.03.2008 la 17:47 #245 a fost clar,il trage de tricou ,larevedere oierilor..... tu esti prea prost baiatule .. sau poate orb .. ma rog da prostia afara din voi daca ziceti ca a fost penalty .. catei prosti .. locu 10 va asteapta
Tot pentru Radu. O dovada clara de analfabetism acut : sa cauti ( pe forumurile sportive) greselile altora si sa le descoperi pe ale tale ( un fel de murphy`s laws). "-pentru persoana I si a II-a imprumuta formele de la pronumele personale: D: imi, iti-, ne, va (imi amintesc…) Ac: ma, te-, ne-, va (ma gandesc…) -formele de mai sus devin reflexive numai daca au aceeasi persoana cu verbul" Te salut cu un singur deget ridicat ( in sus ) , ai viitorul de gunoier asigurat
asta-i un penalty pe care numai dinamo il putea primi...imi vine sa rad...
Pentru radu pe 14.03.2008 la 17:10 #196 Adresandu-ma unei gloate de inculti si anafabeti ( pentru a-mi definitiva intru totul jignirea astazi am sa-i numesc stelisti ) am scris ale mele vorbe in graba. Recunosc "contesta" si nu "contesteaza". Insa pentru a fi liderul acestei gloate ( un fel de gigi al Stelei ) trebuie sa te numesti RADU si sa vi cu urmatoarea corectare " v-a mintit " la " va becalizat".
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.