Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Vin turcii! Bucureștiul e iar în alertă: mii de suporteri de-ai lui Fenerbahce sunt așteptați azi în Capitală
0
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
care da cu curu' mai tare de pamant primeste penalty...bine ca si-au adus antrenor ofensiv...ia uite ce spectacol...astia nu merita nici in uefa...niciodata n-au meritat..
Nu a fost penalty, asteapta doar pomana ca altfel nu sunt in stare sa dea un gol....
Lupescu sa intre mai tare pe arbitri astia isi fac prea mult de capul lor prin liga,parca ar fi ar lor si astora care aranjeaza meciurile
arbitrul ar trebui anchetat pt ca sigur a luat bani de la dinamo.....
gunoaiele dinamoviste se rezuma la furaciuni ca sa mai prinda si ei uefa...altadata se pregateau pentru sampion lig
Ce penalty fratilor? nu il mai suspenda pe HOTegan asta? Dupa ce a facut la GALATI etapa trecuta acum isi bte joc si de BISTRITA. HOTIE TOTALA, trage numai cu astia din BUCURESTI. Sa il suspende odata.
De bastonu pe 14.03.2008 la 17:47 #245 a fost clar,il trage de tricou ,larevedere oierilor..... tu esti prea prost baiatule .. sau poate orb .. ma rog da prostia afara din voi daca ziceti ca a fost penalty .. catei prosti .. locu 10 va asteapta
Tot pentru Radu. O dovada clara de analfabetism acut : sa cauti ( pe forumurile sportive) greselile altora si sa le descoperi pe ale tale ( un fel de murphy`s laws). "-pentru persoana I si a II-a imprumuta formele de la pronumele personale: D: imi, iti-, ne, va (imi amintesc…) Ac: ma, te-, ne-, va (ma gandesc…) -formele de mai sus devin reflexive numai daca au aceeasi persoana cu verbul" Te salut cu un singur deget ridicat ( in sus ) , ai viitorul de gunoier asigurat
asta-i un penalty pe care numai dinamo il putea primi...imi vine sa rad...
Pentru radu pe 14.03.2008 la 17:10 #196 Adresandu-ma unei gloate de inculti si anafabeti ( pentru a-mi definitiva intru totul jignirea astazi am sa-i numesc stelisti ) am scris ale mele vorbe in graba. Recunosc "contesta" si nu "contesteaza". Insa pentru a fi liderul acestei gloate ( un fel de gigi al Stelei ) trebuie sa te numesti RADU si sa vi cu urmatoarea corectare " v-a mintit " la " va becalizat".
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.