Alte știri din fotbal
Daniel Pancu anunță venirea iminentă la Rapid » Ieșire dizgrațioasă la miezul nopții: „«Domnul Rahat» m-a sunat. O să am impresia că ajung la Real Madrid”
0
Campionul cu Universitatea Craiova și-a anunțat plecarea: „O comunitate minunată, o voi purta mereu în suflet”
0
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Pariul lui Nicolescu la Dinamo: „Un câștig!” + Ce se întâmplă cu George Pușcaș la baraj
1
Știri din fotbal internațional
Barcelona încheie cu eșec sezonul » Lewandowski, gol la ultimul meci pentru catalani
0
Finalul unei ere! Dani Carvajal, ultimul mohican, a părăsit Real Madrid în lacrimi
0
Se apropie Cupa Mondială, dar Cristi Chivu are alte planuri: „Asta e intenția mea”
1
Cristi Chivu, de ZECE! Notele primite în Italia, după ultimul meci al sezonului pentru Inter
1
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
„Timpul nu este de partea Rusiei”: pierderile de pe front și economia apăsă ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
CEO-ul unui mare grup de companii compară situația din România cu criza din ...
Libertatea
cred ca toata lumea observa cum echipe ca dinamo sunt ajutate de catre arbitri , e clar ca niciodata nu o sa se vada adevarata valoare a unor echipe ... daca s-ar fi acordat penalty corect astazi dinamo ar fi fort tot pe 6 dar risca sa piarda locul in cel mai scurt timp ... ce imi place cel mai mult ca se arunca in afirmatii de genu " macar in cupa uefa , daca nu mai mult" ce mai mult ma? ... la valoarea voastra de gloabe refuzate la export , ca bratu ...
si pacat ptr bistrita, un PENALTY neacordat si un PENALTY inexistent ptr dinamo.BV Dinamo, inca 1 pct.....Cea mai tare echipa Dinamo!!! hahahahahahahahh,ar trebuie sa jucati in divizia B.
Cum de mai intrebati asa ceva ? LUPESCULE,MAFIOTULE DISPARI DRACU PORC ORDINAR CE ESTI,TOTUL PUTE IN JURUL FEDERATIEI .Propun ca dinamo sa nu mai joace ca sa nu mai oboseasca vedetele,scorul sa-l stabileasca prin negocieri sandu,lupescu,borcea
Penalty de-a-mpixu...mai nou arbitrilor din Romania le cam trebuie ochelari..in fine apropo de tatarusanu -senzational
ptr alin : apropo, daca noi stelistii suntem "gloate de inculti si anafabeti ", tu cum esti? acest forum era deschis ptr a ne spune parerile daca a fost sau nu lovitura de la 11 m.din pacate toate patrupedele scriu ce le trece prin partea dorsala, sau jignesc ceea ce denota inteligenta lor...du-te frate la scoala de bune maniere, si scuteste-ne de parerile tale...
penalty pt. bistrita.la bratu n-a fost nimic.
d i n a m o.... AKA " niciodata in sampion lig" sau "mai stati un an"
Presiunile lui Borcea au rodit: fault clar la Negrean neacordat, iar cel la Bratu - rizibil, de rasul lumii. Borcica a revenit la butoane; era si timpul!
n-a fost penalty la nici unu dintre faze. Dinamo incepe sa fie ajutata din nou...
Numai asha castiga astia de la Dinamo! japca..n-a fost ala penalty cum n-o sa ia Steaua locu' 1.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.