Alte știri din fotbal
Daniel Pancu anunță venirea iminentă la Rapid » Ieșire dizgrațioasă la miezul nopții: „«Domnul Rahat» m-a sunat. O să am impresia că ajung la Real Madrid”
0
Campionul cu Universitatea Craiova și-a anunțat plecarea: „O comunitate minunată, o voi purta mereu în suflet”
0
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Pariul lui Nicolescu la Dinamo: „Un câștig!” + Ce se întâmplă cu George Pușcaș la baraj
1
Știri din fotbal internațional
Barcelona încheie cu eșec sezonul » Lewandowski, gol la ultimul meci pentru catalani
0
Finalul unei ere! Dani Carvajal, ultimul mohican, a părăsit Real Madrid în lacrimi
0
Se apropie Cupa Mondială, dar Cristi Chivu are alte planuri: „Asta e intenția mea”
1
Cristi Chivu, de ZECE! Notele primite în Italia, după ultimul meci al sezonului pentru Inter
1
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
„Timpul nu este de partea Rusiei”: pierderile de pe front și economia apăsă ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
CEO-ul unui mare grup de companii compară situația din România cu criza din ...
Libertatea
Penalty clar neacordat Bistritei si penalty inventat pentru Dinamo.Hotie la drumul mare§
cum a "ajutat" hotzeganu pe Dinamo: penalty refuzat la Bratu penalty clar acordat dar neurmat de cartonasul rosu care se impunea lovitura libera refuzata de pe linia de 16 la Cristea offside aiurea dupa o lovitura libera executata repede...
sa va fie rusine caini sau spartani......asta mai este fotbal....si mai vorbiti de arbitraje... ciocu' mic si poate prindeti si voi intertoto
pinalti cu dedicatie pt ppporcea, dar oricum nu face nika cu el, nu mai prind nici uefa shpartenii lu porcea, miau miau
NU A FOST NIMIC..........
penalty pe draq !
Bete gonflabile sidefate, pentru suporteri, jocuri haioase, amuzante si inofensive, pentru copii dar si pentru cei mari. Cadou super haios. Dimensiuni 60 x 10 x 6,5cm. Vizitati va rugam cadouri-funny ro!
Penalty clar, mana lui Moti nu avea ce cauta pe spatele lui Negrean, chiar dak nu il impinge. La Bratu, fundasul are mana pe el dar ii da drumul inainte sa vina mingea, nu e penalty! Hategan e un arbitru cumparat, nu e coincidenta ca fura in 2 meciuri consecutive pentru granzi, si nu e coincidenta ca Borcea l-a atacat inainte de meci!
A fost penalty in egala masura cu faptul ca sluga gunoiera de hateganu este arbitru top class !?! ce zice crancenul costica valcea de imbecilul sus-mentionat? merita o promovare, nu? JAVRE COCLITE, nu va mai saturati de furat?
Hoţegan a comiso din nou.Dentistule,dute si arbitrează in C.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.