Alte știri din fotbal
Daniel Pancu anunță venirea iminentă la Rapid » Ieșire dizgrațioasă la miezul nopții: „«Domnul Rahat» m-a sunat. O să am impresia că ajung la Real Madrid”
0
Campionul cu Universitatea Craiova și-a anunțat plecarea: „O comunitate minunată, o voi purta mereu în suflet”
0
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Pariul lui Nicolescu la Dinamo: „Un câștig!” + Ce se întâmplă cu George Pușcaș la baraj
1
Știri din fotbal internațional
Barcelona încheie cu eșec sezonul » Lewandowski, gol la ultimul meci pentru catalani
0
Finalul unei ere! Dani Carvajal, ultimul mohican, a părăsit Real Madrid în lacrimi
0
Se apropie Cupa Mondială, dar Cristi Chivu are alte planuri: „Asta e intenția mea”
1
Cristi Chivu, de ZECE! Notele primite în Italia, după ultimul meci al sezonului pentru Inter
1
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
„Timpul nu este de partea Rusiei”: pierderile de pe front și economia apăsă ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
CEO-ul unui mare grup de companii compară situația din România cu criza din ...
Libertatea
e un rezultat bun pt dimano,un rezultat normal intre doua echipe de mijlocul clasamentului fara pretentii si pt care e mai important sa participe la competitie decit sa o cistige.spiritul olimpic este marele atu a lui dimano
HOTIE!
ZEROOOO ! nici nu merita sa te mai uiti la meciurile lui dinamo ! a avut o cadere de calciu bratu si ala a dat penalti! :-j foarte josnic !
mi-ar fi fost rusine mare mare de tot daca eram dinamovist !
cum nu a fost penalty pt dinamo?va explica cornel.da pt bistra? tot dinu va zc. de va n galbeniti cu totii............de scarba
Osvaldo cred ca locu tau e la spitalu 9 daca ai putut zice asa ceva. =)) Penalty clar ala?? esti bou
ce hotie pe fata ....rusine javrelor !!!
nu e nici un penalti...dinamovisti vor numa pomana ca ei atata stiu...decat pomana
Dinamo sunteti penibili,cand o sa invatati sa jukti fotbal atunci sa vorbiti de arbitraje;) hal de penalty frate=))) a alunecat ala singur si arbitru da penalty!Asa k Borcea sa numai vb in viatza ta de arbitraje,esti penibil cu "spartii" tai,asa se numesc nu sunt demni de numele spartani...
Am ajuns sa o vad si pe asta ?!!!? Gloria furata in campionat de arbitri CFR penalty imaginar Dinamo penalty de curtea scoli unde joc cu colegi si nici acolo nu se da Cine urmeaza Steaua ,pariu ca o sa primeasca un penalty vazut numa de arbitru . Patetice echipe de fotbal Pacat de Nelutu si Padureanu ca sunt prea cu bun simpt,de fapt sunt ardeleni nu ......... Dinamo nici intertoto nu prinde ca mie frica sa nu piarda cu vreo echipa de profesori adunati de pe la oer ca pescari au batut .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.