Alte știri din fotbal
Termenul în dosarul excluderii lui FCU Craiova din Liga 2 » Cerința lui Adrian Mititelu
0
„Mărgelatu” Florin Piersic a împlinit azi 90 de ani! Marea lui iubire din fotbal: „Bagă golul cum știi tu!"
3
Care criză? » GSP a aflat cu cât îl plătește lunar CFR Cluj pe unul dintre eroii meciului cu FCSB!
4
Ioanițoaia la zi » Directorul GSP, fascinat de golul etapei în Superliga: „De antologie!”
0
Știri din fotbal internațional
Jose Mourinho a vorbit despre Cristi Chivu și alt antrenor important: „Sunt băieții mei, sunt speciali pentru mine”
0
Pierdere imensă pentru Cristi Chivu! » Omul de bază ratează meciul decisiv din Liga Campionilor
0
PSV încasează o sumă enormă în Liga Campionilor
0
PAOK a contactat UEFA, după tragedia care a avut loc în România
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
10
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
De ce cauți mereu pe altcineva, chiar și atunci când ești într-o relație
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Titi Aur: „S-a întâmplat ceva în interiorul microbuzului”. Filmul ...
Libertatea
penalty 101%. in postura de ultim aparator nu avea ce sa caute cu mana pe dinamovist. penalty fara adiscutie
te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu?. respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. mai intai intra pe b*u*x.to(fara stelute). in dreapta sus da click pe register. 2 completeaza casutele de acolo. unde scrie referrer scrie jony_misu (eu fiind un premium member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. apesi pe surfads si dai click pe link-urile care iti apar acolo.pe fiecare site pe care i
Sint aradean si mi-e rusine de Hategan. Prima data cind am convingerea ca avantajeaza voit pe Dinamo. N-a fost penalty. Pacat 1
for all the spurky in the world: 4M ... adic a Mult Mai Multa UIE
I.M.I. B.A.G. P..U..L..A.. IN DINAMO
dinamo e varza, saracu multescu se face de ris, cica trebuia rosu la "penalty-ul acordat". nea multescule numa prostii vorbesti, cica la cite ocazii au fost dinamu trebuia sa cistige...ati avut noroc ba pechinezilor ca in minutul 10 trebuia sa fie 3-0 pt Bistrita. ciocu mic si stati anul asta acasa ca va faceti iar de ris cu aia din insulele feroe...
NISTE GUNOAIE dinamovistii ASTIA.VOR NUMAI POMANA.LA MUNCA CU VOI POATE REUSITI SA VA FACETI SI VOI UN STADION,NU SA JUCATI INTR-O "cutie de chibrituri" FORTZA STEAUA
Nu stie nimeni ce a fost in careu .Doar arbitrul acela corupt si HOT !!!
Daca nu a fost la Negrean,cu siguranta nu a fost nici la Bratu dar la ce arbitraje avem asa fotbal avem.Din ce in ce mai des am sentimentul ca mocirla din sociatatea in care traim o gasim si ,sau mai ales in ,liga noastra I si II si III si .......
Penal. Incredibil cum face Dinamo puncte din nimik. Se impunea penalty pt Bistrita si cartonas rosu! Cat despre faza lui Dinamo ce sa mai comentez. Un dobitoc de arbitru platit cu banii de pe buteliile lui Porcea!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.