Alte știri din fotbal
Sicriul lui Mircea Lucescu, depus azi și mâine la Arena Națională » Când va fi înmormântat + Imagini de la stadion
17
Momentul cu Lucescu l-a marcat » „Cobra” Jean Barbu dezvăluie: „M-a lăsat pe bancă fără să-mi zică nimic, știți ce a urmat?”
0
Răzvan Lucescu nu le-a dat voie să participe la funeraliile lui Mircea Lucescu
0
Familia Lucescu, mesaj după decesul celui mai titrat antrenor: „Este un moment de adâncă durere pentru întreaga familie”
0
Știri din fotbal internațional
Serie A, mesaj în limba română după decesul lui Mircea Lucescu: „Suntem alături de familia îndurerată”
0
Revoltă pe Anfield! Fanii lui Liverpool amenință cu proteste după scumpirea biletelor: „Dacă vocile suporterilor nu sunt ascultate, ne vom face simțită prezența”
0
Elias Charalambous, dorit de una dintre cele mai bune echipe din Grecia
0
Criza de nervi a lui Kylian Mbappe! » Pe cine s-a supărat și cum a reacționat după fluierul final
2
Lifestyle
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
2
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
18
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Suma infimă pe care ANAF a recuperat-o din prejudiciul rezultat din 12 ...
Libertatea
Meserii bine plătite cu școală puțină. Profesioniști cu numai 10 clase pot ...
Adevărul
Ilie Dumitrescu și-a amintit ultima discuție cu Mircea Lucescu, care a avut ...
GSP SPECIAL
Cine sunt chiriașii eterni din ambasadele din Africa pentru care plătesc ...
Libertatea
mai da-va-n P u l a mea de carcotasi ... ia mars la munca nu la intins mana si ciordit ... a fost un penalty discutabil si pt Dinamo (al 2-lea penalty in total in ultimele 2 editii de campionat!!!!) si repede sariti de cur in sus ... ma pis pe voi spurkati si ciori laolalta!
@ali: aahahaha tare comentariu :)))))
a fost penalti clar pt.Dinamo!Sper ca veti observa cum acel nenorocit fir de iarba mai inalt cu 4 mm.decat celelalte fire s-a agatat miseleste de cramponul ghetei stangi a nefericitului dinamovist,trantindu-l la pamant cu bestialitate!Nu mai dati reluari,e prea groaznic ,a nenorocit bietul om!!!!!
EXTRAORDINAR!!! CE HOTI TAMPITI! GUNOAIE. GUNOAIE. GUNOAIE.
pai daca nu a dat penalty la dinamo-poli(1-1),in toamna,a dat acum...
Halou,se aude la ALBATROSII din Giulesti? Cind v-am zis saptamina trecuta ca a-ti cistigat la Galati cu Hent-eganu spuneati ca nu-i adevarat,dar acu cind Dinamo (UE dinamo) a saracit de 2 puncte Bistrita fara nici un merit,ce mai ziceti? fi-r-a-ti ai dracu de BAHLITE PERVERSE !!!
pt bistriteni a fost penalty pe care il putea vedea si un chior,pt dinamovisti ce sa mai zic...s-a vazut clar k nu a fost vreun contact intre jucatori...asa vor dinamovistii sa castige locul 5...cu penalty-uri inexistente
hategan e o m izerie, este cel mai corupt arbitru din divizia a, a ajutat Rapid la Galati, cand ne-a macelarit, si acum a inventat un penalty pt dinamo... Cat va mai fi tinut in brate?
nu e posibil asa ceva,doar in romania,fimi-ar scarba de voi hoti imputiti
asa face dinamo puncte de cativa ani incoace! nimik nu mai ma mira!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.