Alte știri din fotbal
Valeriu Argăseală i-a scris o poezie lui Mircea Lucescu: „Să dăinuiască pentru veșnicie...”
0
Scene impresionante în UCL la Barcelona și Paris, în memoria lui Mircea Lucescu
0
Edi Iordănescu a publicat „o poză cât o mie de cuvinte”: „Doi s-au dus, și parcă erau nemuritori”
0
Mircea Rednic, discurs printre lacrimi la priveghiul lui Mircea Lucescu: „A venit și mi-a zis: «Crețulică»...”
0
Știri din fotbal internațional
Seară de coșmar pentru Barcelona » Atletico face un pas uriaș spre semifinalele Ligii, într-un meci complicat pentru Istvan Kovacs
0
PSG - Liverpool 2-0 » Campioana Europei a pulverizat „cormoranii”! Arne Slot, norocos să revină pe Anfield cu doar două goluri handicap
2
Marseille și-a prezentat noua emblemă!
0
Expertul în arbitraj a dat verdictul, după ce Istvan Kovacs a fost protagonist în Barcelona - Atletico Madrid
0
Lifestyle
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
5
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
18
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Suma infimă pe care ANAF a recuperat-o din prejudiciul rezultat din 12 ...
Libertatea
Coșmar de Crăciun: o fetiță de 7 ani, ucisă de livratorul care îi adusese ...
Adevărul
Ilie Dumitrescu și-a amintit ultima discuție cu Mircea Lucescu, care a avut ...
GSP SPECIAL
Cine sunt chiriașii eterni din ambasadele din Africa pentru care plătesc ...
Libertatea
DECAT SA NE FACEM DE KAKA IN SAMPION LIG (ASA CUM A FACUT-O SHTOIA)...VEZI CUM V-ATI CALIFICAT...EU PREFER SA RAMANEM AFARA DIN EUROPA DACA NU AVEM ECHIPA...DECAT SA DAM DECLARATII PE LA TV DE GENUL...,,REAL A AVUT SANSA, NOI AM AVUT NESANSA...VANTUL A BATUT OBLIC PE PERPENDICULARA CURI_ILUI SI DE AIA AM PIERDUT NOI....NA LA USA CA VIN OILE SI AVETI TREABA CU MULSUL....P E R P E N D I C U L A R A...STIU ..E GREU DE CITIT CAND IN JURUL TAU PUTE A CACAREZE DE LA OI....MUHHAHAHHAAAAAHHAHHAHAH
Boloni86 - stelist frustrat - du-te la oi!
din punctul meu de vedere decizia corecta ar fi fost un cartonas galben pentru simulare
dinamo a avut un penalty in prima repriza la bratu ,restul fazelor sunt interpretabile daca nici pe reluari nu s-a vazut bine eu zic ca vorbim degeaba aici
caini prosti doar cu arbitri sa mai luati si voi cate 1 pct.
Lupescule,sa te vad acum cum iti scoti camasa.Pe Tudor l-ai terminat,Steaua a castigat meciul cu Clujul, impotriva echipei concurente,Dinamo!!! Ala de la Bistrita l-a lovit la mana,de ce a cazut dinamovistul?Am avut impresia ca l-a lovit fulgerul!!!!!
sa ma p/i/s/ pe toate tv din Romania!!!Ce sa comentam? Voi ce ati vazut? Ati vazut pe draq sa va ia!
Tiganie pe fatza, muie Bratu, muie Dinamo. Tiganii vor sa castige si nici cu arbitrii nu o pot face. Au primit si ei un penalty amarat care sa vazut clar nu a fost. Muie tiganilor, o sa ajunge-ti o echipa de UCL la pastele cailor.
nu stiu daca pentru gloria trebuia dat penalty in primul minut, dar pentru dinamo e clar ca nu trebuia in minutul 50. GLORIA BISTRITA a fost FURATA, ca la multe alte meciuri.dar, asa e cu echipele mari (cfr,steaua,rapid,dinamo, chiar si poli), arbitri nu prea au respect pentru echipele mai mici, si imping adversarii lor de la spate pentru a invinge.
M-am saturat de fotbalul romanesc!!!! O porcarie de fotbal..uita-ti-va shi voi la eurosport 2...anglia....acela e un fotbal frumos...nu romania...oricum ...bravo hategane..pacat k nu ai mai vazut ink un penalty...sa fie 2-1 pt dinamo...nu mai are rost...sa nu mai zicetzi de steaua...shh...FORZZA STEAUA!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.