Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 17:13

PENALTY da in prima repriza la BRATU; au fost atit de "prosti" ca saraci au aratat faza din spatele portii: un fundas il loveste peste piciorul sting si daca TOT NU CADE al doilea secera piciorul de sprijin.E IN CAREU, da ... ATUNCI,e clar PENALTY. Repriza a doua fundasul il TRAGE DE MINECA se vede la una din reluari(dar NU PARE ASA CLAR ca in prima repriza). Ptr. BISTRITA e posibil sa fii fost ceva,dar nu e sigur... SIGUR e ca acest ARBITRU E handicapat, adica ori f.INCOMPETENT sa

•  14 Martie 2008, 17:12

anu trecut am luat autografe degeaba de la voi si de la oi daca luat era mai scumt autografu haideti si voi ce aveti?am venit din buc pana la bistrita ca sa va sustin si voi?

•  14 Martie 2008, 17:11

singura echipa depunctata pt blat,continua cu furturile in fotbalul romanesc.dinamu-ceahlaul singurul blat demascat din liga 1

•  14 Martie 2008, 17:11

blat pe fata ce sa mai vb...ce atatea intrebari clar nu a fost penalti ..hai steaua

•  14 Martie 2008, 17:10

a fost penalty ca nu sa acordat nu ma mira.. la ce arbitraje sunt in ziua de azi......

•  14 Martie 2008, 17:10

mai Alin, oile contesta ... damb-damb si nu "va becalizat" nimeni...poate "v-a mintit" borcea pe voi...dang-dang noi "ridicam 2 degete sus" ca sa nu le ridici tu jos...bang-bang in rest numai de bine!

•  14 Martie 2008, 17:08

Ultima moda la delegari!A gresit fata de tine ,pune-l la urmatorul meci tot cu tine ,sigur se va simti si te ajuta!Ultima moda!Incredibila manipulare psihologica!

•  14 Martie 2008, 17:08

De obicei penaltiurile nu se dau atat de usor ca un fault la mijlocul terenului. La faza asta nici nu a fost vorba de fault , cu atat mai mult de penalty. Kkt de arbitru

•  14 Martie 2008, 17:07

DECAT SA NE FACEM DE **** IN SAMPION LIG (ASA CUM A FACUT-O SHTOIA)...VEZI CUM V-ATI CALIFICAT...EU PREFER SA RAMANEM AFARA DIN EUROPA DACA NU AVEM ECHIPA...DECAT SA DAM DECLARATII PE LA TV DE GENUL...,,REAL A AVUT SANSA, NOI AM AVUT NESANSA...VANTUL A BATUT OBLIC PE PERPENDICULARA CURI_ILUI SI DE AIA AM PIERDUT NOI....NA LA USA CA VIN OILE SI AVETI TREABA CU MULSUL....P E R P E N D I C U L A R A...STIU ..E GREU DE CITIT CAND IN JURUL TAU PUTE A CACAREZE DE LA OI....MUHHAHAHHAAAAAHHAHHAHAH

•  14 Martie 2008, 17:07

Acuma nu mai contestati penalty catei de tomberon?Faceati scandal de steaua........eu zic sa va ganditi deja la retrogradare si sa nu mai vb de steaua.....va bagati si voi in seama de pe locu' 6...Sa va sparg la bot!!!!

• 1
  • •••
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • •••
  • 38
Comentează