Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 17:04

arbitrajul romanesc lasa de dorit ! ............................................. PRIMUL DUAL SIM CU Baterie Lithium-Polymer 3000 mAh ! Convorbiri pana la 5 ore ! DUAL SIM, DUAL BLUETOOTH, DUAL CAMERA, RADIO FM - il gasesti pe M Y G A D G E T . R O .............................................

•  14 Martie 2008, 17:04

Ciudata delegare!Hategan pus ca Dinamo sa castige!Oare nu mai este rusine in tara asta!i-a oprit pe bistriteni de 3 ori pe contraatac,fara niciun motiv,a dat un penalty gratuit,Bistritei nu ia dat un penalty,Pulhac il scuipa pe Rus de fata cu arbitru,s-a vazut din fotoliu!Hategan a cedat amenintarilor lui Dinamo!

•  14 Martie 2008, 17:03

Este o rusine!Tot campionatul este o rusine.Pt. steaua si dinamo se inventeaza mereu 11 metri,parca am fi inainte de anii'90.

A fost sau nu a fost. Pai sa va zica comentatorul,dupa ce a vazut faza din toata ungiurile si cu incetinatorul nu a putut sa se pronunte....ce vina o avea arbitru ca nu e vre-un cititor de ganduri sau intentii ca sa-si dea seama ce a fost acolo,se vede destul de clar ca tehnologia actuala nu a putu sa-l faca pe comentator sa se pronunte asa ca eu MERG pe mana ARBITRULUI(La viteza in care s-a desfasurat faza si la modul in care a sarit mingea din acel teren,eu zic ca arbitru si-a facut treaba!

FURT PE FATZA !

doamne ce o sa va rupa steaua knd va prinde.. si nu numai steaua ...terminati pe 8-9 anul asta

•  14 Martie 2008, 17:02

Hua, al reaq de oi obosite. Uite-te frate la ei 80% oi care contesteaza un penalty. Au uitat de meciu cu CFR. Buey berbecilor va becalizat Oieru sef de tot, nu mai aveti scapare. Stati acolo jos, si ridicati 2 degete sus daca vreti sa vorbit de penaltyuri si faze discutabile. ai reaq ei de milionari ( in lei ) au uitat cum au luat si iau ( in prezent ) 2 x locul II TOTAL FRAUDATE.

W WW.BETFORCASH.BLOGSPOT.C OM -> fa parte din castig!!!

Cine s-au gasit sa comenteze. CACAREZELE! Bah, v-a dat voie ciobanul sa behaiti? Maars in turma ca pun cainii pe voi. Ha, ha, ha, oi bete si tam*pite.

dinamo a aratat exact ca o echipa de disperati! clar ca nu a fost penalty!!!

• 1
  • •••
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • •••
  • 38
Comentează