Alte știri din fotbal
Ce răsturnare! Cu sabia falimentului deasupra capului, clubul din Liga 2 evită dezastrul: „Mesajul este clar”
0
Două transferuri în Superliga » Era văzut „noul Ronaldo”, dar acum ajunge în România
0
Florin Prunea: „Ei fac echipa perfectă în Liga 1”
0
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Știri din fotbal internațional
Parcă sunt blestemați » Fanii lui PAOK au mai trecut printr-un accident asemănător în urmă cu 26 de ani
0
Cristi Chivu și jucătorul lui s-au amuzat copios: „Atunci să-l punem în poartă!”
0
Mesaj emoționant la retragerea lui Miralem Pjanic: „Fotbalul a fost muzica mea. Pianul a fost terenul meu”
0
Kurt Zouma, așteptat să semneze cu noua echipă » Ce salariu solicită
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
„Îl pregăteam pentru Liga Elitelor” » Dezvăluiri despre problemele neștiute ...
GSP SPECIAL
Anders Aslund, fost consilier al lui Boris Elțîn și expert în geopolitică: ...
Libertatea
sami bag pooollaaa in maataaaaa borcea...fa ceva cu echipa mai rapanosule ca e jale
SA MURITI DE CIUDA BAI STELISTILOR...ASA CUM AM MURIT SI EU CAND NENOROCITA VOSTRA DE ECHIPA A BATUT CU AJUTORUL CLAR AL LUI TUDOR....HAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHHAH H HAHHAAMUHAHAHAMMMUAAAA HAHAHHAHAHAH
intradevar ,faze cam grele,totusi putin cam usor acordat penalty-ul dinamovistilor
Rusiiiiiiine!!!!!!!!!!!! Ce sa mai spunem.
la dinamo nu a fost penalti. se vede ca albitri tin cu dinamo sa ajunga intr-o cupa.hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii javre de caini ordinari ce sunteti numai cu albitri puteti castiga si va laudati ca va pregatiti pentru nu stiu ce cupa poate pentru divizia b va preagatiti jigodiii ordinare
puteati sa va mai dea inka un penalty inventat si sa castigati cu 2-1 un meci in care ati avut 2 faze de gol...oricum nu imi fac probleme ca steaua o sa se incurce de voi in "groapa".borcea si-a factu partial temele.nu a apasat in intregime pe butoane doar partial...poate nu aveau semnal total butoanele la reghin..asa aprtial
Ce sa mai zic dinamo a jucat teatru nu fotbal ma mir cum de nu le-au mai dat un punct pentru impresia artistica, abitru a fost deschis la orice ptr dinamo. blatistilor, fara arbitri nu ati fi castigat nici un meci!!!!
Destul de penibil, ...cum dracu sa dai penalty la impiedecatu ala de Bratu??? Cat despre asta de la bistrita...daca s-a dat la dinamo pt ...absolut nimic, atunci asta e clar ca lumina zilei. Dar ce sa-i faci...dinamo !
adevarat,a fost penalty,dat de ...BORCEA!!!ATI URMARIT UN NOU SERIAL DIN...LA PLATANE!!!de cristi borcea.
ratatilor,voi vb de facut de ras?daca nu vreti sa va faceti de ras nu mai furati cu arbirtrii.v-au batut o echipa de schiori.ratatilor.ati iesit din uefa inainte sa inceapa competitia.ratatilorr
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.