Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 17:00

sami bag pooollaaa in maataaaaa borcea...fa ceva cu echipa mai rapanosule ca e jale

SA MURITI DE CIUDA BAI STELISTILOR...ASA CUM AM MURIT SI EU CAND NENOROCITA VOSTRA DE ECHIPA A BATUT CU AJUTORUL CLAR AL LUI TUDOR....HAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHHAH H HAHHAAMUHAHAHAMMMUAAAA HAHAHHAHAHAH

intradevar ,faze cam grele,totusi putin cam usor acordat penalty-ul dinamovistilor

Rusiiiiiiine!!!!!!!!!!!! Ce sa mai spunem.

la dinamo nu a fost penalti. se vede ca albitri tin cu dinamo sa ajunga intr-o cupa.hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii javre de caini ordinari ce sunteti numai cu albitri puteti castiga si va laudati ca va pregatiti pentru nu stiu ce cupa poate pentru divizia b va preagatiti jigodiii ordinare

•  14 Martie 2008, 16:59

puteati sa va mai dea inka un penalty inventat si sa castigati cu 2-1 un meci in care ati avut 2 faze de gol...oricum nu imi fac probleme ca steaua o sa se incurce de voi in "groapa".borcea si-a factu partial temele.nu a apasat in intregime pe butoane doar partial...poate nu aveau semnal total butoanele la reghin..asa aprtial

Ce sa mai zic dinamo a jucat teatru nu fotbal ma mir cum de nu le-au mai dat un punct pentru impresia artistica, abitru a fost deschis la orice ptr dinamo. blatistilor, fara arbitri nu ati fi castigat nici un meci!!!!

Destul de penibil, ...cum dracu sa dai penalty la impiedecatu ala de Bratu??? Cat despre asta de la bistrita...daca s-a dat la dinamo pt ...absolut nimic, atunci asta e clar ca lumina zilei. Dar ce sa-i faci...dinamo !

adevarat,a fost penalty,dat de ...BORCEA!!!ATI URMARIT UN NOU SERIAL DIN...LA PLATANE!!!de cristi borcea.

ratatilor,voi vb de facut de ras?daca nu vreti sa va faceti de ras nu mai furati cu arbirtrii.v-au batut o echipa de schiori.ratatilor.ati iesit din uefa inainte sa inceapa competitia.ratatilorr

• 1
  • •••
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • •••
  • 38
Comentează