Alte știri din fotbal
A trecut prin „malaxorul” de la FCSB și a dezvăluit cât de toxică e atmosfera creată de criticile lui Gigi Becali: „Îți asumi când mergi acolo”
0
„Câte meciuri ați aranjat?” » Întrebat frontal de Ovidiu Ioanițoaia, Gheorghe Ștefan a recunoscut mecanismele „Cooperativei”
0
Fostul antrenor de la FCSB nu crede că Marius Baciu e soluția pentru depășirea crizei: „Mă abțin”
1
Young Dinamo! Capitolul la care „câinii” n-au rival în Superliga
0
Știri din fotbal internațional
Ținta ascunsă a celor de la Inter. Brazilianul la care visează clubul lui Cristi Chivu
0
Golaverajul mai bun i-a adus titlul nou-promovatei » Poate să fie adversara Craiovei în Liga Campionilor
0
După Guardiola, potopul?! Real Madrid e gata să mute pentru Erling Haaland
0
Fostul antrenor din Superligă, aproape să devină selecționer: „Așteaptă verdictul”
0
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
4
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cât costă benzina și motorina azi, 24 mai 2026, în București, Cluj, ...
Libertatea
Cum a ajuns industria auto europeană să lupte pentru supraviețuire. ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Cum împarte statul sărăcia prin noua lege a salarizării bugetare. Bogdan ...
Libertatea
sami bag pooollaaa in maataaaaa borcea...fa ceva cu echipa mai rapanosule ca e jale
SA MURITI DE CIUDA BAI STELISTILOR...ASA CUM AM MURIT SI EU CAND NENOROCITA VOSTRA DE ECHIPA A BATUT CU AJUTORUL CLAR AL LUI TUDOR....HAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHHAH H HAHHAAMUHAHAHAMMMUAAAA HAHAHHAHAHAH
intradevar ,faze cam grele,totusi putin cam usor acordat penalty-ul dinamovistilor
Rusiiiiiiine!!!!!!!!!!!! Ce sa mai spunem.
la dinamo nu a fost penalti. se vede ca albitri tin cu dinamo sa ajunga intr-o cupa.hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii javre de caini ordinari ce sunteti numai cu albitri puteti castiga si va laudati ca va pregatiti pentru nu stiu ce cupa poate pentru divizia b va preagatiti jigodiii ordinare
puteati sa va mai dea inka un penalty inventat si sa castigati cu 2-1 un meci in care ati avut 2 faze de gol...oricum nu imi fac probleme ca steaua o sa se incurce de voi in "groapa".borcea si-a factu partial temele.nu a apasat in intregime pe butoane doar partial...poate nu aveau semnal total butoanele la reghin..asa aprtial
Ce sa mai zic dinamo a jucat teatru nu fotbal ma mir cum de nu le-au mai dat un punct pentru impresia artistica, abitru a fost deschis la orice ptr dinamo. blatistilor, fara arbitri nu ati fi castigat nici un meci!!!!
Destul de penibil, ...cum dracu sa dai penalty la impiedecatu ala de Bratu??? Cat despre asta de la bistrita...daca s-a dat la dinamo pt ...absolut nimic, atunci asta e clar ca lumina zilei. Dar ce sa-i faci...dinamo !
adevarat,a fost penalty,dat de ...BORCEA!!!ATI URMARIT UN NOU SERIAL DIN...LA PLATANE!!!de cristi borcea.
ratatilor,voi vb de facut de ras?daca nu vreti sa va faceti de ras nu mai furati cu arbirtrii.v-au batut o echipa de schiori.ratatilor.ati iesit din uefa inainte sa inceapa competitia.ratatilorr
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.