Alte știri din fotbal
Valeriu Argăseală i-a scris o poezie lui Mircea Lucescu: „Să dăinuiască pentru veșnicie...”
0
Scene impresionante în UCL la Barcelona și Paris, în memoria lui Mircea Lucescu
0
Edi Iordănescu a publicat „o poză cât o mie de cuvinte”: „Doi s-au dus, și parcă erau nemuritori”
0
Mircea Rednic, discurs printre lacrimi la priveghiul lui Mircea Lucescu: „A venit și mi-a zis: «Crețulică»...”
0
Știri din fotbal internațional
Seară de coșmar pentru Barcelona » Atletico face un pas uriaș spre semifinalele Ligii, într-un meci complicat pentru Istvan Kovacs
0
PSG - Liverpool 2-0 » Campioana Europei a pulverizat „cormoranii”! Arne Slot, norocos să revină pe Anfield cu doar două goluri handicap
2
Marseille și-a prezentat noua emblemă!
0
Expertul în arbitraj a dat verdictul, după ce Istvan Kovacs a fost protagonist în Barcelona - Atletico Madrid
0
Lifestyle
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
5
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
18
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Suma infimă pe care ANAF a recuperat-o din prejudiciul rezultat din 12 ...
Libertatea
Coșmar de Crăciun: o fetiță de 7 ani, ucisă de livratorul care îi adusese ...
Adevărul
Ilie Dumitrescu și-a amintit ultima discuție cu Mircea Lucescu, care a avut ...
GSP SPECIAL
Cine sunt chiriașii eterni din ambasadele din Africa pentru care plătesc ...
Libertatea
sa va dam la m(puncte puncte)uieeeeeeeeeeeee!!ati luat un punct pe nedrept...javre
cat timp lupescu face delegarile si borcea blaturile,dinamu se va face de r.ahat in europa ,ca de obicei.
lepre de dinamovisti. mai gunoaielor asa luati voi puncte javre imputite. pica plamana aia de catzea si da 11. sa ajungeti in divizia h lepadaturilor
Rusine! Avem arbitrii de toata jena. Nu cred ca se poate discuta prea mult despre cele 2 faze. Sunt clare!
radauti-sv. myminicity. com/
ba mi sa umplut c..u da lacrimi ca au pierdut javrele 2 puncte
rusine, baa!!! vai de capu' vostru!
IAR A INCEPUT CRISTINEL SI CU MUC CEL MIC SA APESE PE BUTOANE. MULTA MOOOE PT. dinamu
Ba caine rosu dar prost mai esti! Voi astia cum sunteti numiti pisicute rosii, e vai de mama voatra. Voi sunteti cei care furati si asta se vede ca nu aveti rezultate in europa. Si voi sunteti aia frustrati. Cand o sa jucati voi in CL o sa fie mare sarbatoare dar nu cred ca o sa se intample asta cat traiesc eu, pt ca sunteti cea mai varzaaaaaaa echipa care castigati fara drept de apel cu arbitrii. Acum cum nu va mai ajutat ati dat-o in bara. UUUUAAAAAHHHHH Afara cu voi in liga C!!!
PARCA ACUM VREO 2 ANI A INCEPUT HEGEMONIA STELEI...SPUNEA MEME...EU CRED CA A INCEPUT HEMORAGIA STELEI...SI CRED CA NU-I VB DE SANGE....CRED CA E DE KK....CIOCU' MIC PANA MAI DEVENITI CAMPIONI...MAI STATI LA RAND....2023 E BINE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.