Alte știri din fotbal
Ce transferuri vrea Cristiano Bergodi la U Cluj: „Am vorbit cu conducătorii”
0
FCSB - FC Botoșani » Duel la limită în semifinala barajului pentru Conference League! Echipele pregătite de Baciu și Croitoru
0
FC Hermannstadt - FC Voluntari, în prima manșă a barajului de promovare/menținere » Echipele probabile + cote
0
Promovare istorică! Vor juca pentru prima dată în Liga 2
0
Știri din fotbal internațional
La ultimul meci pe Bernabeu, Carvajal a emoționat publicul până la lacrimi: „Real Madrid este viața mea”
0
Hansi Flick, supărat pe jucătorii săi: „Campionii trebuie să fie mereu campioni”
0
Andrei Vlad a retrogradat și a rămas fără echipă
0
Fostul jucător al Craiovei, dorit de echipa lui Alexandru Mitriță
0
Lifestyle
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
0
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum împarte statul sărăcia prin noua lege a salarizării bugetare. Bogdan ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Cea mai dură reacție după Palme d’Or-ul câștigat de Cristian Mungiu: Cannes ...
Libertatea
S-a vazut si din avion ca Bistrita merita un penalty..Pentru dinamovisti s-a acordat gratuit un penalty..Dar cine este la centru?? Hategan!! Cel care a facut praf meciul dintre Otelul si Rapid si nu a patit nimik..Ba mai mult..a primit si nota 7.5. Sunt sigur ca si azi va primi cel putin 7. Asta e. Asta inseamna sa fii club mic. Romania..tara tuturor posibilitatilor. Rusine!
Pe voi va roade ca au mai ramas si romani normali. Daca ai fi mai roman ca mine nu ai tine cu o echipa infiintata de sovietici. Voi sunteti animale umane mai stelistilo! Capete de primus, cum va spus Chirila! Steaua nu e iubita ea e cunoscuta! Ca si oaia proasta care nu cunoaste decat tzatza ciobanului!!!
dinamovistii k de obicei cei mai mari hoti daca nu s in stare sa castige cinstit un meci umbla la arbitri...rusine sa va fie....fortza pandurii
javrele termina pa 5
dinamo ajutata clar. inca un arbitru poate fi scos din activitate fara niciun regret. ma rog, si dinamo ar trebui desfiintata..
Bai caine rosu, tu ai vazut ultimul meci al lui dinamu anu trecut ?!?!?!
a fost penalty pt bistrita...Al doilea meci la rand de care-si bate joc, Oare nu vede nimeni ? ??? !!!!!!!!!!!!!!! TREZITI-VA K NU NE PUTETI DUCE DE NAS O VESNICIE....Pana intr-o zi cand vor sari pe stadion 30-40 de suporteri sa fuga dupa el...atunci sa vedem cine-l mai scapa
buna ba dinamo asta, iar torje face toti banii, era imposibil de dat gol din pozitia aia. Hai Multescule ( cine-i urmatorul?)
ba fratilor(cacatilor) cand nu le-a dat la cfr 2 penaltiuri in meciul cu steaua n-ati fact atata galagie dar imediat cu primeste dinamo un penalti faceti scandal. gazetarii pulii mele voi il faceti mare pe becali si cacatu lui de schipa. sa ma pis pe toata mass media din tara asta!!!!! parca ati trai de pe urma lu gigi
hotilorrrrrrrrrrrr.echipa militiei si a securitatii
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.