FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

20 de declarații spumoase oferite de Șumudică în 2016 » De la cum a pierdut 20.000 de euro la războaiele cu Steaua și Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 16:01

Marius Șumudică (45 de ani) e unul dintre antrenorii care, pe lângă rezultatele foarte bune cu Astra, oferă și foarte multe declarații memorabile.

GSP.ro a selectat 20 de astfel de declarații de-ale antrenorului Astrei din 2016 și vi le prezintă mai jos!

... Șumudică îi dă replica lui MM: "Indiferent cum m-aș îmbrăca pe întuneric, niciodată nu am făcut-o în dungi. Dânsul a avut niște tricouri și a fost tâmplar"

... Șumudică, dialog la distanță cu Rednic: "Aflase că Alibec nu joacă, doar e «cordița» numărul 1 din Liga 1. Iar eu sunt «cordița» numărul 2"

... Șumudică la Comisia de Disciplină: "Ce emoții să am?! Eu n-aveam emoții nici când puneam 20.000 de euro pe masă!"

... Șumudică dă din casă: "Fiți atenți ce vă spun: 80% dintre jucătorii și antrenorii din Liga 1 pariază!"

... Șumudică și o explicație profundă: "Toți spun că am arătat ceva, dar nu e adevărat. E cât butonul de la lift. Mai ziceam dacă eram Terente, dar așa ce să arăt, butonul de la veioză?"

... Șumudică se simte vânat: "Nu pot să stau nici pe vine, nu pot să stau nici aplecat. Dacă îmi bag degetul în gură după resturi de gumă, mă dă în judecată și vecinul"

... Șumudică, atac între patiserie și farmacie: "Negoiță nu știe fotbal. Dacă-i dai «gogoașa», îi sare la papion. Cred că s-a pastilat mai grav decât mine"

... Șumudică în război cu ”Regele”: "Am văzut că mă atacă Hagi, dar uneori nu înțeleg ce vrea să transmită și, ca antrenor, săracul, nu prea a reușit să mă bată"

... Șumudică și relația cu părinții: "Am vorbit cu mama, avea bășici în palmă. I-am dat și ei ce vitamine le dau jucătorilor și a săpat grădina în două zile"

... Șumudică și oamenii din trafic: "Acum 3 zile eram la semafor și lângă mine a oprit un BMW. Omul a dat geamul jos, și-a băgat pumnul în gură și a spus: «Te-aș mânca!».  Eu l-am întrebat dacă e FCSB-ist și i-am răspuns la fel"

... Șumudică despre Steaua: "O să merg și eu marți să văd meciul dintre Dinamo Zagreb și o echipă românească. Nici nu știu cum să-i mai zic pentru că-și schimbă zilnic numele, sigla, culorile. Nu sunt răutăcios, asta e realitatea"

... Șumudică despre viața de parior: "N-am avut niciun beneficiu cu pariurile, am și pierdut la meciurile alea. Eu sunt Tilică Prostul. Cei de la Buzău au trucat meciuri și au primit suspendări mai mici decât mine"

... Șumudică despre patronul Stelei: "Gigi Becali e salvatorul nostru! Jos pălăria. Ați văzut cum pleacă SMURD-ul, îți ia ficatul și inima și pleacă"

... Șumudică și deziluzia de a pregăti o echipă fără suporteri: "Dacă aveam 40.000 de fani în tribune, poate ne dădeau și nouă penalty, dar la noi se vedeau scaunele pictate, ce pretenții să avem la un plus pentru gazde?"

... Șumudică, supărat pe "tricolori": "Nu mai există spirit de sacrificiu. Este incredibil! Am văzut că acum cine vrea pleacă acasă. Că i-a copt o unghie, că îl doar colțul și nu și-a făcut pedichiura..."

... Șumudică despre situația lui Boldrin și Amorim: "Nu cumva problema e la antrenor? Dacă Reghe nu poate, mă duc eu de două ori pe săptămână să-i antrenez! Alibec, cu toată ciocolata lui și cu două pachete de țigări, îi cară pe toți în spate acum la Steaua"

... Șumudică în perioada în care era suspendat în scandalul pariurilor: "Am un panou acasă și tai datele așa, ca femeile la menstruație, ca să ajung să antrenez"

... Șumudică despre Ancheta Gazetei Sporturilor în care a câștigat premiul pentru antrenorul anului: "M-am votat în fiecare zi pe GSP.ro. Recunosc! În fiecare zi intram și mă votam antrenorul anului"

... Șumudică după despărțirea de Alibec: "Este o zi și frumoasă și tristă, iar lacrimile pe care le-a vărsat Alibec în fața mea - despărțindu-se de colegii lui și de mine - mi-au produs și mie aceeași stare; plângeam ca doi idioți, unul în brațele celuilalt"

... Șumudică povestește cum l-a făcut fotbalist pe Alibec: "După primul meu meci la Astra, când l-am băgat pe Fatai, Alibec a venit la mine să-mi reproșeze că nu a jucat titular. L-am luat în duș să vorbim, fără săpun și alte prostii, a venit și Budescu, i-am luat palma și m-am lovit cu ea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
valentinn10
valentinn10  •  25 Decembrie 2016, 09:56

Daca a ajuns si hidosul asta sa fie citat am luat-o la vale rau de tot . Absolut nici un merit nu are in ce-a facut urziceniul , a gasit un grup bun de jucatori si el le- dat o minge, atat , restul sunt inventii de-ale mitocanului.

guest_one
guest_one  •  24 Decembrie 2016, 18:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cel mai frumos, fundal care nu dauneaza ochilor, tot felul de " ne-buni", nu te plictisesti niodata :))

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  24 Decembrie 2016, 17:59

Cum, necum a reusit sa fie urat de toti cei cu ***. Nici nu sti cum sa le mai spui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează