FOTBAL  »  Superliga  »  BANI

20 de milioane de euro

Articol de , - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

George Copos nu poate fi convins să rămînă în Giuleşti. După 16 ani petrecuţi la Rapid, el se gîndeşte foarte serios să vîndă acţiunile pe care le are la club şi, conform unor apropiaţi ai săi, solicită 20 de milioane de euro în schimbul pachetului majoritar pe care îl posedă. Jucătorii, stafful tehnic şi cel administrativ au încercat să-l convingă să rămînă, însă Copos pare de neclintit.

Chiar şi aşa, jucătorii nu cred în varianta retragerii patronului lor. "Are problemele lui, dar eu cred că va rămîne pe viaţă la club", a spus Pancu, susţinut şi de Ranko Despotovici: "Am auzit şi eu ceva, dar nu cred că rămînem noi fără dînsul".

Într-un sondaj pe rapidisti.ro, fanii giuleşteni au fost invitaţi să voteze dacă sînt de acord cu plecarea lui Copos de la Rapid, iar 55% dintre aceştia au votat pentru un nou patron în Giuleşti. Cele mai vehiculate nume de către fanii alb-vişinii ca posibili înlocuitori ai lui Copos sînt Nicu Gheară şi Marian Iancu, dar şi Dinu Patriciu şi Ion Ţiriac.

"Nu cred în varianta retragerii lui Copos. El a investit mult şi e foarte implicat, nu va renunţa aşa uşor!"
Grigore Sichitiu

"Se retrage pe dracu'! Nu părăseşte cîinele stîna. Cîştigă trei - patru milioane de euro pe an de pe urma Rapidului. Sînt convins că va rămîne"
Dănuţ Lupu

"Mi-ar părea foarte rău dacă ar pleca. A investit mult la Rapid şi nu e normal să fie înjurat de suporteri, probabil acesta e şi motivul"
Rică Răducanu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează