Comentarii (89)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Martie 2015, 10:33
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 09:51

asta este clar parerea celor care retrogradeaza !

si nu numai a celor care retrogradeaza ... ci si a insolventilor rupti in maro de foame !

daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2015, 10:31
Postat de djeurofighter pe 13 Martie 2015, 10:23

Problema este ca ei, indirect, ne trag pe noi in jos.

tocmai asta am sustinut mai jos , Steaua cu greu face puncte si bani prin EL iar ceilalti se intreaba de ce le merge rau , locurile in cupele europene si statutul de cap de serie nu sunt monopolul Stelei in Ro. , fiecare echipa din L1 trebuie sa aiba telul asta ! dar cand unii refuza locul de EL si declara insolventa pt a nu participa , ce mai este de spus ?

djeurofighter
djeurofighter  •  13 Martie 2015, 10:30
Postat de el.pistolero pe 13 Martie 2015, 10:25

Oprescu a fost ieri decorat cu cea mai inalta distinctie a Frantei. :))))) Expira in curand concesiunile in Bucuresti detinute de francezi, ApaNova si reteaua de gaze.

Valahule, la cate clone ai ajuns?

bandoleros
bandoleros  •  13 Martie 2015, 10:29
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 10:12

sustin ideea , situatia este insa alimentata acum si de faptul ca lotul actual este cu mult mai slab fata de anul trecut ! sigur ca atunci cand i-a avut in lot pe Szukala , Sanmartean si Keseru , in meciurile decisive din grupele EL si-a dovedit limitele !

Hai sa fim seriosi. Asta cu lotul mai slab este o scuza ieftina cu care tot incearca unii sa se minta. Partea proasta este ca tot incearca sa ii minta si pe altii. In turul de campionat Galca a avut la dispozitie un lot mai bun decat cel avut de Reghecampf inainte sa plece. Si cu toate astea, jocul echipei nu a mers deloc. Si asta s'a vazut cel mai bine in meciurile importante si in obiectivele pierdute. Iar in meciurile cu echipele mai slabe unde a reusit sa se impuna, se datoreaza in mare masura sclipirilor lui Sanmartean si Keseru. Acum, fara aportul celor doi jucatori se vede cel mai bine adevarata fata a echipei in era Galca.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Martie 2015, 10:29
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 09:38

Este o diferenta uriasa intre nivelul de pregatire al juniorilor din afara si cei din tara , stiu conditiile precare , lipsa aparatelor moderne din salile de forta , etc ... duc la un fizic jalnic , cel mai important lucru, la care eu sunt dezamagit, este faptul ca tinerii fotbalisti nici macar nu stiu sa stea in teren , ca sa nu mai vb de bagajul tehnic . Asta arata ca antrenorii din centrele de copii nu au valoare , se gandesc doar la" atentii " , nu sunt profesionisti ! , bine ... exista si exceptii de ex. Dan Chilom care chiar face treaba !

CU ASTA AI SPUS TOT DESPRE JUNIORATUL ROMAN !!! ... numai anemici vin de la juniori ... jucatori care nu ai ce face cu ei !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Martie 2015, 10:25

cand ma uit la jucatorii romani ... si-i vad asa anemici , slabi si mici de statura ... imi vine sa-mi bag paula in el de fotbal romanesc cu fotbal plin de pititici si anemici . fotbalisti care NU AU MASA MUSCULARA ... FORTA SI VITEZA !!!

serban_laura2013
serban_laura2013  •  13 Martie 2015, 10:25

Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung. Trimite "Info" la adresa de email "[email protected]".

el.pistolero
el.pistolero  •  13 Martie 2015, 10:25
Postat de sans.nom pe 13 Martie 2015, 10:17

toata tzara a retrogradat..........intr-o biata tzara in care carmuitorii sai sunt puscariasi ordinari la ce te astepti!!! doar Dumnezeu mai poate milui tara asta!

Oprescu a fost ieri decorat cu cea mai inalta distinctie a Frantei. :))))) Expira in curand concesiunile in Bucuresti detinute de francezi, ApaNova si reteaua de gaze.

djeurofighter
djeurofighter  •  13 Martie 2015, 10:23
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 09:59

si cine-l trage in jos ma rog ? aia care merg de ani de zile in grupele europene sau astia care fenteaza declarand insolvente

Problema este ca ei, indirect, ne trag pe noi in jos.

daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2015, 10:23
Postat de sans.nom pe 13 Martie 2015, 10:17

toata tzara a retrogradat..........intr-o biata tzara in care carmuitorii sai sunt puscariasi ordinari la ce te astepti!!! doar Dumnezeu mai poate milui tara asta!

Lucrurile mergeau mult si bine daca nu interveneau americanii , DNA-ul e dirijat de ei ! baietii chiar au fost la "specializare" in State daca nu stiai ...

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează