Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
14
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
2
Știri din fotbal internațional
Cei doi remarcați ai lui MM Stoica la egalul cu Fenerbahce: „I-am spus și patronului: el merită să joace!”
0
Ștefan Târnovanu se ia de ultrașii din Peluza Nord: „Banner la mișto” + Reacție după ce Becali l-a scos din poartă: „Domnul patron a venit la bază...”
0
Domenico Tedesco, neimpresionat: „FCSB? Nu ne-a surprins cu nimic”
0
Elias Charalambous, întrebat direct despre conflictul de la vestiare: „La pauză au fost nervi”
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Teancuri de euro în scara blocului: momentul în care avocata Adriana ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Armistițiu energetic între Rusia și Ucraina: „I-am cerut personal lui ...
Libertatea
si nu numai a celor care retrogradeaza ... ci si a insolventilor rupti in maro de foame !
tocmai asta am sustinut mai jos , Steaua cu greu face puncte si bani prin EL iar ceilalti se intreaba de ce le merge rau , locurile in cupele europene si statutul de cap de serie nu sunt monopolul Stelei in Ro. , fiecare echipa din L1 trebuie sa aiba telul asta ! dar cand unii refuza locul de EL si declara insolventa pt a nu participa , ce mai este de spus ?
Valahule, la cate clone ai ajuns?
Hai sa fim seriosi. Asta cu lotul mai slab este o scuza ieftina cu care tot incearca unii sa se minta. Partea proasta este ca tot incearca sa ii minta si pe altii. In turul de campionat Galca a avut la dispozitie un lot mai bun decat cel avut de Reghecampf inainte sa plece. Si cu toate astea, jocul echipei nu a mers deloc. Si asta s'a vazut cel mai bine in meciurile importante si in obiectivele pierdute. Iar in meciurile cu echipele mai slabe unde a reusit sa se impuna, se datoreaza in mare masura sclipirilor lui Sanmartean si Keseru. Acum, fara aportul celor doi jucatori se vede cel mai bine adevarata fata a echipei in era Galca.
CU ASTA AI SPUS TOT DESPRE JUNIORATUL ROMAN !!! ... numai anemici vin de la juniori ... jucatori care nu ai ce face cu ei !
cand ma uit la jucatorii romani ... si-i vad asa anemici , slabi si mici de statura ... imi vine sa-mi bag paula in el de fotbal romanesc cu fotbal plin de pititici si anemici . fotbalisti care NU AU MASA MUSCULARA ... FORTA SI VITEZA !!!
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung. Trimite "Info" la adresa de email "[email protected]".
Oprescu a fost ieri decorat cu cea mai inalta distinctie a Frantei. :))))) Expira in curand concesiunile in Bucuresti detinute de francezi, ApaNova si reteaua de gaze.
Problema este ca ei, indirect, ne trag pe noi in jos.
Lucrurile mergeau mult si bine daca nu interveneau americanii , DNA-ul e dirijat de ei ! baietii chiar au fost la "specializare" in State daca nu stiai ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.