Comentarii (89)
i.love.putin
i.love.putin  •  13 Martie 2015, 09:52
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 09:51

asta este clar parerea celor care retrogradeaza !

Parerea celor care au ramas fara patron si fara bani. Ala este Alpin. :)))))))

daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2015, 09:51
Postat de ottobraun pe 13 Martie 2015, 09:48

campionat de khakat!

asta este clar parerea celor care retrogradeaza !

ottobraun
ottobraun  •  13 Martie 2015, 09:48

campionat de khakat!

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:48
Postat de i.love.putin pe 13 Martie 2015, 09:46

Daca Steaua ofera georgianului salariu pe care il avea Sanmartean sigur va accepta. Este cel mai tehnic fotbalist din prima liga, exact ce nu are Steaua in lot la mijloc.

Ar fi super...chiar mi-ar place sa-l vad la Steaua .

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:47
Postat de steaua1986forever pe 13 Martie 2015, 09:41

Pana acum l-am apreciat pe galca pentru un singur lucru: stia sa taca inteligent. Cum a inceput sa vorbeasca....vad ca reuseste sa se faca de ras aproape la fiecare interviu....noroc ca s-a intors Stoican in peisaj, poate reuseste ala sa se faca de ras mai rau.....

Asa-i...cand tacea era ok :) acum vad ca-si da aere de antrenor... Nu aveam nimic cu Galca pana acum, dar repet...nu ai voie sa vorbesti asa despre jucatorii tai .Cat timp a fost Reghe la Steaua nu am auzit niciodata un asemenea comentariu fata de jucatori.E adevarat ca Reghe nu prea pierdea meciuri, dar cand o facea lua toata vina pe el si nu isi demoraliza jucatorii .

i.love.putin
i.love.putin  •  13 Martie 2015, 09:46
Postat de dash.berlin pe 13 Martie 2015, 09:44

Si mie imi place Chanturia, numai ca-i jucatorul Veronei si e doar imprumutat la KVSC.

Daca Steaua ofera georgianului salariu pe care il avea Sanmartean sigur va accepta. Este cel mai tehnic fotbalist din prima liga, exact ce nu are Steaua in lot la mijloc.

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:44
Postat de i.love.putin pe 13 Martie 2015, 09:40

De unde naiba stiu ziaristii ca Gigi a cerut din inchisoare sa-l cumpere pe Enceanu? Cel mai tehnic din prima liga este Giorgi Chanturia si cum CeFuRa este praf cu banii cred ca il pot aduce usor. Si are doar 21 de ani, nu 34 ca Teixeira.

Si mie imi place Chanturia, numai ca-i jucatorul Veronei si e doar imprumutat la KVSC.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Martie 2015, 09:41
Postat de dash.berlin pe 13 Martie 2015, 09:08

Asta-i dovada clara ca Galca e un pedagog jalnic...n-ai voie sa vorbesti asa despre jucatorii tai :|

Pana acum l-am apreciat pe galca pentru un singur lucru: stia sa taca inteligent. Cum a inceput sa vorbeasca....vad ca reuseste sa se faca de ras aproape la fiecare interviu....noroc ca s-a intors Stoican in peisaj, poate reuseste ala sa se faca de ras mai rau.....

i.love.putin
i.love.putin  •  13 Martie 2015, 09:40

De unde naiba stiu ziaristii ca Gigi a cerut din inchisoare sa-l cumpere pe Enceanu? Cel mai tehnic din prima liga este Giorgi Chanturia si cum CeFuRa este praf cu banii cred ca il pot aduce usor. Si are doar 21 de ani, nu 34 ca Teixeira.

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:39
Postat de dincolodenori pe 13 Martie 2015, 09:26

As copleta spusele tale si prin faptul ca atunci cind doresti sa dai incredere unui tinar jucator il introduci IN ECHIPA STANDARD si nu in una cu alti debutanti .Asa procedeaza marii antrenori dar Gilca nu este unul dintre ei.

Normal.Daca vrei sa cresti un jucator, trebuie sa-l introduci in echipa standard pt a fi ajutat de cei cu experienta...nu sa-l bagi intr-o echipa formata din rezerve iar apoi sa-l tavalesti pe la televizor ca nu a jucat bine .

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează