Alte știri din fotbal
Ionuț Radu, OUT de la lot! Staff-ul naționalei a convocat deja un alt portar!
18
Chemat de urgență din vacanță să-l înlocuiască pe Ionuț Radu! Lucescu a anunțat convocarea
21
MM Stoica, consternat după ultima lovitură de la națională: „E ciudat ce face Ionuț Radu”
2
Mircea Lucescu a decis cine apără în Turcia - România » Cum va arăta echipa la Istanbul
0
Știri din fotbal internațional
Ce scrie presa din Italia, după ce Interul lui Chivu s-a împiedicat cu Fiorentina: „Nu mai știe să câștige”
0
FAIL Inter, după ce a condus tot meciul! Echipa lui Chivu pierde teren în lupta la titlu
1
Mikel Arteta, după ce visul „cvadruplei” s-a spulberat pentru Arsenal: „Este foarte greu de acceptat”
0
Pep Guardiola, epuizat după triumful din Cupa Ligii Angliei: „Ne-au sufocat, o echipă aproape imbatabilă”
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
15
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Cum reduc șoferii de TIR consumul de carburant, ca să facă față ...
Libertatea
Instructorii ucraineni trimiși în Orientul Mijlociu, „șocați” de tactica ...
Adevărul
„Crește riscul de moarte subită!” » Semnalul de alarmă pe care românii îl ...
GSP SPECIAL
Donald Trump a anunțat „moartea Iranului” și noua sa țintă: „Cel mai mare ...
Libertatea
toata tzara a retrogradat..........intr-o biata tzara in care carmuitorii sai sunt puscariasi ordinari la ce te astepti!!! doar Dumnezeu mai poate milui tara asta!
Gardos a fost luat de Piturca, nu de Gigi... E totusi o diferenta...
sustin ideea , situatia este insa alimentata acum si de faptul ca lotul actual este cu mult mai slab fata de anul trecut ! sigur ca atunci cand i-a avut in lot pe Szukala , Sanmartean si Keseru , in meciurile decisive din grupele EL si-a dovedit limitele !
Gardos a venit din liga a doua, de la Chiajna. De realizat, a realizat ceva la Steaua, apoi a plecat in Premier League pe o suma mare.
si cine-l trage in jos ma rog ? aia care merg de ani de zile in grupele europene sau astia care fenteaza declarand insolvente
Ocupati fiind in ultima vreme cu subiectul sigla,fcsBuzau SA, aproape ca am uitat cealalta problema/durere de la echipa. Si anume Galma si joaca lui de'a antrenorul. Mie unul sincer imi e lehamite sa mai dezvolt acest subiect. Singurul lucru care ma mai nedumireste la acest caz, este incapatanarea si inversunarea cu care unii inca mai cred si inca il mai sustin pe acest antrenor.
Si asta e amicul lui Alpin. :)))) Alt frustrat inconfundabil.
Nu avea ce cauta la Steaua, cum sa aduci o rezerva de la o echipa de la retrogradare si sa te astepti sa realizeze ceva??? Poate e de viitor (desi din ce am vazut nu mi s-a parut), insa cum si unde o sa progreseze??? Ca nu-l poti baga titular doar asa sperand ca poate peste 2 ani explodeaza.
Amice, valoarea campionatului chiar e de toata jena....
inconfundabil !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.