Alte știri din fotbal
Alex Băluță revine în România și se va bate la promovare » Salariu astronomic
1
Mijlocaș crescut de Braga, pe radarul lui CFR Cluj » Prima țintă de transfer a lui Antonio Folha
1
Corvinul a plecat în cantonamentul din Slovenia. Florin Maxim anunță noi transferuri + programul amicalelor
0
BURSA TRANSFERURILOR în Superliga » Mișcări de trupe la Rapid, FCSB, U Cluj și CFR
1
Știri din fotbal internațional
Noi controverse în jurul Iranului: „Doar 16 ore în SUA pentru meciul cu Belgia. Am întrerupt antrenamentul la jumătate”
0
Controversă la Campionatul Mondial: Mingea Adidas Trionda are un „comportament neașteptat”, acuză experții
0
O prezentatoare TV l-a făcut praf pe Jeremy Doku: „E un moment dezgustător. Ești doar un figurant”
0
Și-a schimbat naționala, dar nu a putut intra în Statele Unite din cauza unei întâmplări bizare
0
Lifestyle
Scandal la brazilieni! » Președintele Federației, cu amanta și apoi cu soția la Cupa Mondială, pe banii forului național
1
Dezvăluirea iubitei noului erou de la Mondial: „Atunci, el a intrat în depresie!” » Cum a încălcat acesta ultima interdicție de la FIFA
1
A fugit de Mondial și a încins atmosfera pe insula milionarilor! Iuliana Pepene, escapadă în Mykonos: „Tu ești campioana”
6
Apariție incendiară! Cea mai frumoasă fotbalistă din România a făcut senzație pe plajă
4
Ce se întâmplă la Congresul Extraordinar al PNL: Ilie Bolojan, singurul ...
Libertatea
Ce se întâmplă dacă nu plătești o amendă rutieră primită în Bulgaria. ...
Adevărul
Messi, Ronaldo, Hagi și Yamal, zeci de mii de euro pentru noul Muzeu al ...
GSP SPECIAL
București, de la caniculă sufocantă la vijelii cu grindină și ploi ...
Libertatea
toata tzara a retrogradat..........intr-o biata tzara in care carmuitorii sai sunt puscariasi ordinari la ce te astepti!!! doar Dumnezeu mai poate milui tara asta!
Gardos a fost luat de Piturca, nu de Gigi... E totusi o diferenta...
sustin ideea , situatia este insa alimentata acum si de faptul ca lotul actual este cu mult mai slab fata de anul trecut ! sigur ca atunci cand i-a avut in lot pe Szukala , Sanmartean si Keseru , in meciurile decisive din grupele EL si-a dovedit limitele !
Gardos a venit din liga a doua, de la Chiajna. De realizat, a realizat ceva la Steaua, apoi a plecat in Premier League pe o suma mare.
si cine-l trage in jos ma rog ? aia care merg de ani de zile in grupele europene sau astia care fenteaza declarand insolvente
Ocupati fiind in ultima vreme cu subiectul sigla,fcsBuzau SA, aproape ca am uitat cealalta problema/durere de la echipa. Si anume Galma si joaca lui de'a antrenorul. Mie unul sincer imi e lehamite sa mai dezvolt acest subiect. Singurul lucru care ma mai nedumireste la acest caz, este incapatanarea si inversunarea cu care unii inca mai cred si inca il mai sustin pe acest antrenor.
Si asta e amicul lui Alpin. :)))) Alt frustrat inconfundabil.
Nu avea ce cauta la Steaua, cum sa aduci o rezerva de la o echipa de la retrogradare si sa te astepti sa realizeze ceva??? Poate e de viitor (desi din ce am vazut nu mi s-a parut), insa cum si unde o sa progreseze??? Ca nu-l poti baga titular doar asa sperand ca poate peste 2 ani explodeaza.
Amice, valoarea campionatului chiar e de toata jena....
inconfundabil !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.