Alte știri din fotbal
U Cluj - Unirea Slobozia, în etapa 23 din Superliga. Șut periculos al lui Macalou
0
Bogdan Stelea, după ce Ilie Dumitrescu a semnat cu FRF: „N-au făcut nimic din ce au promis! Buni la împachetat lucruri”
0
Știai? Singurul club din Superligă care și-a pus căpitani U21 în acest sezon. Nu unul, ci doi!
0
Schimbă Costel Gâlcă sistemul la Rapid după venirea lui Moruțan? » Răspunsul antrenorului
0
Știri din fotbal internațional
Manchester City - Wolverhampton » Deschidere de scor în minutul 6!
0
A murit un fost mare jucător al lui Inter Milano și AC Milan
0
Revenire în Premier League? » Arsenal îl dorește pe Julian Alvarez
0
Groenlanda are 10% din populație fotbaliști legitimați și vrea în preliminariile Mondiale! » Răspunsul CONCACAF și replica pentru Donald Trump
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Echipajele ucrainene de drone „afumă” tancurile rusești în ascunzătorile lor
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Românul pus pe lista celor mai căutați 10 fugari din Spania s-a predat. ...
Libertatea
Slab rau lotul .. trebuie sa achizitionam urgent jucatori !
Daca mai ranjiti mult hoteste va cade parul din mustata intre clapele de la acordeon si se blocheaza. Va bucurati nevoie mare de furt? Zii rapedisti si trage apa! O sa le povestiti tuciuriilor din galerie peste cateva decenii(daca mai existati) cum va luptati voi cu TAS si FRF cand voi practic ati furat banii celorlalte echipe si ati folosit jucatori pe care nu i-ati platit in detrimentul celorlalte echipe CINSTITE care s-au intins atat cat puteau....HOTILOR!!!!!
voicu a plecat la iasi. e o pierdere zic eu!
:))) Este de apreciat ca nu am ales Galapagos .
:)))) e un contract pe termen lung ... dupa ce ii muti pe aia 2 acolo or sa vrea peruanii sa isi care statuile pe continent sa le fereasca de nebuni
Ia cu paine . - ://www.youtube.com/watch?v=GPJydfKLtRM&feature=related
Cat costa sa-l muti pe dankressman.1.1.1 in Insula Pastelui ? ... Dar pe valah ? ..
VREI SA TE MUTI? TRANSPORT-MUTARI .COM O FACE PENTRU TINE! TU COMANZI NOI EXECUTAM!
usor sa nu faci infarct:)) stiu ca e greu pentru tine,dar te-as ruga sa faci spume la gura in liniste
Pepe nu mai e bun nici de rezervă la Petrolul, aşa că a venit la Rapid, să-i ia locul bietului Drăghia, care a apărat foarte bine.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.