FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Victor Angelescu a confirmat transferul care încheie mercato la Rapid: „Am plătit! Costel nu are cum să fie nemulțumit”
1
Ce a făcut Matteo Duțu la Sibiu, imediat după Hermannstadt - Dinamo: „Tânăr cu suflet matur”
0
Andrei Nicolescu, laude în direct pentru titularul lui Dinamo: „Cel mai bun din România!”
0
Transfer-surpriză REZOLVAT de Rapid! Întâmpinat de Bolgado la București, urmează să semneze contractul
3
Știri din fotbal internațional
Chivu a întârziat la conferință, italienii au ascultat cu răsuflarea tăiată ce a urmat: „Familia pe primul loc, îmi neglijez îndatoririle de soț și tată!”
0
Nota primită de Cristi Chivu, după revenirea epică a lui Inter
0
Condus 2-0 de Pisa, Cristi Chivu și-a scos jucătorul în minutul 34! A urmat ceva de poveste pentru Inter
8
„Plin de amărăciune, probabil nu primește sex acasă!” » Antonio Conte a fost făcut praf de fostul său golgheter
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Posesorul unui Ferrari de 38,5 milioane de dolari și-a dezvăluit ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Andra a început să plângă în emisiunea „La Măruță”: „Nu pot să cred”! Ce a ...
Libertatea
Ceangăul crede ca știe mai bine ce cred nemții ca tine care stai de peste 2 decenii în Bavaria ! Omul are mari probleme !
Adica un lot de jucatori si unul de....arbitrii!!!. Continua,esti pe drumul cel bun !. Mai doua, trei ,,limbi" si ,,ciobanul " o sa te gratuleze cu o prima!
Da da, tu crezi că nemţii sunt proşti ca tine. : ))
Ba da chiar esti penibil. Cred ca ai mare ciuda pe Steaua. Parca 8 sau 9 ani cosecutiv a fost Steaua in grupe si a facut puncte nu ca-ca-turi ca voi (Dinamo, Vaslui). Pentru voi Steaua este ''vaca mulgatoare''. Toti profitati de ea si nici macar multumesc nu ziceti..
Voi de la CFR cel mai bine stiti. Eu nu ma pricep, dar vad la altii (adica la voi). Macar sa faceti si voi chestiile astea mai pe ascunselea. Eu nu tin minte un meci din campionatul actual in care voi nu ati primit macar un 11m. Otelul ca intodeauna sa predat voua. Fara aceste neregularitati (care devin reguli) nu stiu daca erati mai presus de CSM Iasi. Daca tin minte si Iesenii ar fi trebuit sa va bata, dar, ca in orice meci, iarasi ati avut un 11m.
E meci de 1x2 dar avem șansa sa-i prindem după ce Inter i-a stors rău de tot ! Este greu de crezut ca jucătorii bătrâni își revin fizic după un asemenea coșmar italian . Daca batem luam prima opțiune serioasa pentru titlu ! Moare Logan si Tzusti dacă învingem la Vaslui ! O victorie in Moldova coroborata cu inca 5 goluri rapidiste si Alpin face spume mai rau decat extinctorul !
Eu unul nu concep să luăm bătaie, măcar un egal să scoatem !
Multumit?
://ro.wikipedia.org/wiki/Coeficien%C8%9Bi_UEFA#Clasarea_echipelor_din_Rom.C3.A2nia
Nu stiu ce inseamna "suficiente". Iti spuneam ca sunt ignorant. Nu ma intelege gresit... nu ma iau de Steaua ... intreb doar ca sa stiu cate puncte a facut... sufuciente a facut si Urzicieniul... a mai facut cateva si CFR-ul... Faptul ca este cap de serie din care "trecut" vine? Apropiat sau...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.