FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Eliminarea suferită în Turcia l-a făcut pe Cârțu să ceară o schimbare de regulament
0
România U21, victorie uriașă în Kosovo! Situația în preliminariile Euro 2027
9
Cum a văzut Constantin Budescu meciul de la Istanbul: „Guler, în afară de pasa aia...”
0
Continuă săptămâna nefericită pentru loturile „tricolore” » Naționala U20 a României, învinsă la Târgoviște: gol direct din corner
8
Știri din fotbal internațional
Anglia U21, cu starurile Rico Lewis, Nwaneri sau Lewis-Skelly în teren, s-a făcut de râs în preliminariile Europeanului!
0
Pierdere mare pentru Barcelona » Cât va lipsi Raphinha
0
Întorsătură de situație la echipa lui Chivu » Decizia clubului în privința portarului pentru sezonul viitor
0
Își vinde casa pentru a merge la Cupa Mondială » Câți bani cere
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Fortărețele subterane care sfidează bombardamentele SUA: cum și-a păstrat ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Noi reguli pentru șoferii care au rămas fără permis: ce trebuie să facă ...
Libertatea
Tie- ca doar ai intrat sa citesti si sa comentezi.
Comparabile cu cele ale Depozitului de Locomotive Cluj
A compara necunoscuta echipa lituaniana cu Inter este o grava aberatie. Steaua nu are totusi echipa pentru ca are doar un jucator de clasa internationala, Tanase, putzin iesit din forma si suspendat. Totul este doar un vis care va fi spulberat in curind.
blaturi odioase ai vrut sa spui
Daca nu se scria despre Steaua, se desfiinta gsp=ul si prosport-ul. Despre voi ce sa scrie ziarele? Despre fraudele voastre? Lumea vrea Steaua. Steaua=Performanta!
cui ii pasa de astia? articol in plus
sa speram ca asa va fi !
Probabil sunt subiectiv,insa imi place cum arata Steaua,imi place primul 11,imi plac rezervele,imi place jocul,imi plac ideile lui Reghe.Dupa multi ani cred ca putem spera cu adevarat la titlu,dupa multi ani Steaua nu mai are emotii sa castige cu echipele din subsolul clasamentului,dupa multi ani Steaua are cu adevarat un atacant,dupa multi ani Steaua joaca cum o obliga istoria si traditia.Cu toate ca echipele intalnite pana acum au fost modeste,jocul ma impinge sa cred ca Steaua poate reveni in fruntea Romaniei,
Este foarte bine asa. Nu ar trebui sa riste Steaua. Vaslui e tare in ofensiva, chiar daca au plecat Wesley si Adailton. E nevoie de doi inchizatori. In rest se descurca Tanase si Rusescu cu apararea lor. In caz ca meciul merge bine pentru Steaua, adica daca conduce cu 2-0, poate intra Popa in locul lui Pitili si Tanase sa joace in centru.
si fara moflea
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.