FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - FC Botoșani, în etapa #23 din Superliga » Echipe probabile +cote
0
Ionuț Panțîru a rămas fără echipă » Prima reacție a jucătorului: „Scuză-mă pe mine”
0
De la Slatina, Claudiu Niculescu a numit principala favorită la titlu în Superliga: „E bună rău de tot”
2
Uluitor! Raul Opruț nu ar fi trebuit să marcheze la Sibiu, însă a făcut-o de două ori
0
Știri din fotbal internațional
Chivu, contraatac la Mourinho: „Dușmanii fac gălăgie, dar mă bazez pe experiența mea din academia lui Inter”
0
Villarreal - Real Madrid, în runda 21 din La Liga: gazdele se pot apropia de „galactici” » Echipele probabile
0
Candidata la titlu intră pe fir pentru Radu Drăgușin: „Antrenorul îl admiră și directorul sportiv negociază cu agenții jucătorului!” » Condiția impusă pentru transfer
0
Ofertă pentru jucătorul huiduit de tifosi în ultimul meci al lui Inter » Cristi Chivu a decis soarta lui Luis Henrique
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Echipajele ucrainene de drone „afumă” tancurile rusești în ascunzătorile lor
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Rușii, atac masiv cu sute de drone și rachete: au bombardat fabrica de ...
Libertatea
Doar daca cadeti cu Prodanca in turul urmator sa mai faceti si voi un 0-0! stelemuia joaca fotbal ca in filmele cu Stan si Bran...
O sa vedem ce va face Steaua in grupe cu o echipa mai tare. Celelalte echipe romanesti am vazut ce au facut... cum se da de o nuca mai tare cum vin scuzele live ... ca este asa si pe dincolo... Pai mai oameni buni nu tot 11 oameni is si aia? Sau macar joaca fotbal... se spune ca ai nostri au jucat 5 minute la nivelul ucrainienilor... sau a interului... si asta cu mandrie... hmmmm
Inseamna ca tu esti autorul aberatiei. Nu i-a comparat nimeni.
Suficiente pentru a fi cap de serie in fiecare an.
Serios?
Daca tu vorbesti de altii ca s blatisti,inseamna ca nu intelegi nimic din fotbal...
Stai sa intreb si eu ceva... ca un ignorant si nestiutor ce mi-s. Cate puncte a facut Steaua in ultimii cinci ani? Sau sase... cum vrei tu. Eu chiar nu stiu!
Adica pune echipa normala sa joace nu?
Inteligentule,Steaua si a facut singura norocul,calificandu se de vreo8-9 ori consecutiv prin grupe si acumuland puncte...deci mai bn taci!
Calificarea vine din norocul tragerilor la sorti!! steaua NU JOACA NIMIC!! Cand o sa dea de o echipa mai ca lumea, stelemuia ia de la 5 in sus!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.