FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Eliminarea suferită în Turcia l-a făcut pe Cârțu să ceară o schimbare de regulament
0
România U21, victorie uriașă în Kosovo! Situația în preliminariile Euro 2027
9
Cum a văzut Constantin Budescu meciul de la Istanbul: „Guler, în afară de pasa aia...”
0
Continuă săptămâna nefericită pentru loturile „tricolore” » Naționala U20 a României, învinsă la Târgoviște: gol direct din corner
8
Știri din fotbal internațional
Anglia U21, cu starurile Rico Lewis, Nwaneri sau Lewis-Skelly în teren, s-a făcut de râs în preliminariile Europeanului!
0
Pierdere mare pentru Barcelona » Cât va lipsi Raphinha
0
Întorsătură de situație la echipa lui Chivu » Decizia clubului în privința portarului pentru sezonul viitor
0
Își vinde casa pentru a merge la Cupa Mondială » Câți bani cere
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Fortărețele subterane care sfidează bombardamentele SUA: cum și-a păstrat ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Noi reguli pentru șoferii care au rămas fără permis: ce trebuie să facă ...
Libertatea
Doar daca cadeti cu Prodanca in turul urmator sa mai faceti si voi un 0-0! stelemuia joaca fotbal ca in filmele cu Stan si Bran...
O sa vedem ce va face Steaua in grupe cu o echipa mai tare. Celelalte echipe romanesti am vazut ce au facut... cum se da de o nuca mai tare cum vin scuzele live ... ca este asa si pe dincolo... Pai mai oameni buni nu tot 11 oameni is si aia? Sau macar joaca fotbal... se spune ca ai nostri au jucat 5 minute la nivelul ucrainienilor... sau a interului... si asta cu mandrie... hmmmm
Inseamna ca tu esti autorul aberatiei. Nu i-a comparat nimeni.
Suficiente pentru a fi cap de serie in fiecare an.
Serios?
Daca tu vorbesti de altii ca s blatisti,inseamna ca nu intelegi nimic din fotbal...
Stai sa intreb si eu ceva... ca un ignorant si nestiutor ce mi-s. Cate puncte a facut Steaua in ultimii cinci ani? Sau sase... cum vrei tu. Eu chiar nu stiu!
Adica pune echipa normala sa joace nu?
Inteligentule,Steaua si a facut singura norocul,calificandu se de vreo8-9 ori consecutiv prin grupe si acumuland puncte...deci mai bn taci!
Calificarea vine din norocul tragerilor la sorti!! steaua NU JOACA NIMIC!! Cand o sa dea de o echipa mai ca lumea, stelemuia ia de la 5 in sus!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.