Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu a comentat plecarea lui Daniel Pancu de la CFR: „Nu are cum să-ți meargă”
0
Ioan Varga l-a contrat imediat pe Daniel Pancu: „Zici că a câștigat Champions League!”
0
Raul Rusescu a ales Dream Team-ul Superligii: „E surpriza sezonului”
0
Ultima notă primită de Ciprian Deac ca jucător » Cine e repetentul pentru antifotbal în CFR Cluj - FC Argeș
0
Știri din fotbal internațional
Singurul regret al lui Pep Guardiola în cei 10 ani glorioși petrecuți la Manchester City: „L-am ascuns adânc în interiorul meu”
0
Revelația sezonului a câștigat prima cupă din istoria de 120 de ani a clubului
0
„Omis” de Gică Hagi la echipa națională, Adrian Șut a cucerit al doilea trofeu în Emiratele Arabe Unite
0
Delegația echipei calificate la Mondial, băgată în carantină din cauza epidemiei de Ebola
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
1
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Când intră pensiile în iunie: milioane de români vor primi banii mai târziu ...
Libertatea
SURSE Leafa lui Nicușor Dan crește cu peste 1.000 de euro. Cât vor încasa ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Benzina s-a scumpit, motorina s-a ieftinit. Cât costă un litru de carburant ...
Libertatea
Se putea sa nu apara càrnatul polonez!:)))
Eu am fost! La tribuna a doua...
si mai adauga, maritatule in braila, ca n-au vazut metri patrati de tabla dreapta cati m.p. de tabla ai indreptat tu, nu mai zic de km de burlane si jgheaburi, iar la final nu uita sa ne mentionezi si de chepengul pe care-l ai pe post de usa prin dublin.
Unde vezi tu ca ne intitulam gigisti!? Ne-am dus dupa echipa, nu dupa Gigel! Faptul ca te face unul intr-un fel, nu inseamna ca si esti...
Toată lumea știe, dar nu prea. :)) Două degețele sus cine a fost pe stadion acum 23 de ani! :))
Care este adevarata Steaua, scuze ca intreb?
toata lumea stie care este adevarata Steaua ,de asta ii roade invidia ...
Unii dintre voi? Chiar va intitulati gigisti? Bă frate... :))
Văd că te-ai erijat în purtătorul de cuvânt al fecesebiștilor ce scriu pe acest site. Tipul este fecesebist, l-am întrebat din curiozitate dacă a fost vreodată pe stadionul Stelei. Ce am sărit din schemă și am fost deplasat?
iti dai seama ,unii dintre noi au vazut o groaza de capitale europene si nu numai si pe bulevardul ala ne rupem gatul ,te drec de soarec de tastatura ca tu nu ai km cu masina cati am eu cu avionul ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.