Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
10
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
1
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
1
Știri din fotbal internațional
FCSB - Fenerbahce, duel în ultima etapă a grupei Europa League » Toate CALCULELE + Reporterii GSP transmit de la stadion
11
Duel tare pentru Răzvan Lucescu pe terenul liderului din Europa League, Ionuț Radu este titular la Belgrad » Clasamentul în timp real
0
Vlad Dragomir și-a anunțat obiectivul după ce a „spart gheața” în Liga Campionilor: „Vreau să mă întorc acolo. Aș semna fără să stau pe gânduri”
0
Și-a spart televizorul la golul lui Trubin din minutul 90+8!
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Microbuzul din accidentul tragic din Timiș nu avea funcția de lane assist. ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
oile se mulg, metre. ai brânză iute și dacă o lași vreo zece ani să se împută, obții roșii românești făcute din semințe olandeze cu brânză de calitate.
gresit metre ,sunteti singurii (prosti) care va bagati in seama si va riscati banii degeaba!
bagati era sa zic unde ,sunteti niste potai bune de muls ,deocamdata...
Tu ești prost, suntem singurii băgați în seamă, noi contăm, tu belești nickul când ți-o vâră Gigi în dos. :))
fugi ba d-aci cu 400 ai tai ...400 in vise ,care milion visezi ,du-te ma si vezi-ti de treaba ca nu va ia nimeni pentru ca e si normal ,cum sa iei in club care este pasibil de o datorie de 17 mil euro ...
Ce treabă am eu cu CSA? Ce treabă am eu cu FCSB? Eu sunt dinamovist și fac tot ce depinde de mine ca Dinamo București să nu se piardă cum s-au pierdut Steaua, Rapid, Știința, UTA, Poli Timișoara, vreau să rămân pe poziții, metre. Ca dovadă că se poate sunt cei 400.000 de iepuroi strânși, peste o lună vor fi un milion, cine știe ce ne rezervă viitorul. De guralivi și ***, nu vă întrece nimeni și nimic nu vă apleacă!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
si-ti mai zic ceva metre ,Csa va mai exista atata timp cat se vrea recuperarea acelui prejudiciu de la jj ,daca va fi recuperat sau nu mai vedem dar dupa ce va avea o finalitate CSa se va desfiinta ,acolo este o vaca de muls si o stim cu totii ,de ce nu vad marile glorii ale Stelei sa se implice acolo ,nimeni nu investeste ,toti astepta sa picure ... daca Csa ar disparea acum recuperarea acelui prejudiciu ar parea chiar ce zic ,asa ,o mai tin pana vad daca iau 37 de mil sau 3700 euro !app ,stii cat a produs brandul steaua sub obladuirea armatei in ultimii ani ,sunt si eu curios!?
nu va admir ca ati ajuns de ras ,niste rasi ,niste sclavi ai unui patron corupt si falit care isi bate joc de voi cum poate ,macar jiji baga bani sau scoate bani si baga ,e pb lui cata vreme nu are datorii pt mine e ok ... nimeni nu ii admira gura rea dar nu poti fi cu toate ,decat un mut ca Neputinta care sa te bage in B ...
Ți-ai pierdut poziția de suporter al Stelei.
Fraiere, nu contează locul pe care îl ocupi, azi poți fi pe locul întâi, mâine poți fi pe locul 10, nu este relevant în ecuație, relevantă este poziția de suporter al unei echipe mari, una pe care tu ar trebui s-o admiri, nu s-o înjuri.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.