Alte știri din fotbal
„Transferul” vizat de Dinamo » Nicolescu confirmă discuțiile
0
Dinamo are în vizor doi fundași centrali pentru la vară: jucători de națională pentru „haită”!
0
Încă 5 persoane audiate și puse sub control judiciar de la CS Păulești, în cazul de trucare de meciuri pentru pariuri
0
În sfârșit! » Hagi devine selecționerul României și poate alinia „11”-le la care doar a visat!
8
Știri din fotbal internațional
Bayern „tremură” pentru Kane » Englezul, incert pentru meciul cu Real Madrid
0
Antrenorul lui Ionuț Radu a luat decizia, chiar în pauza competițională » A semnat contractul
0
La loc comanda! Starul de 150.000.000€ revine după trei luni
0
Fiasco la vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială » Gafa făcută de FIFA „i-a blocat” pe fani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
De ce ar putea alege Trump weekendul prelungit de Paște pentru o operațiune ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
Vladimir Putin avertizează o țară care i-a fost aliată că se apropie prea ...
Libertatea
Îmi aprind o țigară și mă uit la comentariul tău, o ascund, nu știu dacă ai 18 ani majori. :))
Pai cu asta au rămas mereu...în existența lor mizera nu au realizat nimic notabil, doar cioace, comportamente de cea mai joasa speță, și...de 3-4 ani încoace la retrogradare
E un risc asumat, numai proștii cred că este o prostie. Fii atent aici. Cât este asta de urâtă n-ai să vezi în trei vieți, dar în asta te invită la picultat, tăreane! :))https://www.youtube.com/watch?v=6CNB5OLUPM0
oile se mulg, metre. ai brânză iute și dacă o lași vreo zece ani să se împută, obții roșii românești făcute din semințe olandeze cu brânză de calitate.
gresit metre ,sunteti singurii (prosti) care va bagati in seama si va riscati banii degeaba!
bagati era sa zic unde ,sunteti niste potai bune de muls ,deocamdata...
Tu ești prost, suntem singurii băgați în seamă, noi contăm, tu belești nickul când ți-o vâră Gigi în dos. :))
fugi ba d-aci cu 400 ai tai ...400 in vise ,care milion visezi ,du-te ma si vezi-ti de treaba ca nu va ia nimeni pentru ca e si normal ,cum sa iei in club care este pasibil de o datorie de 17 mil euro ...
Ce treabă am eu cu CSA? Ce treabă am eu cu FCSB? Eu sunt dinamovist și fac tot ce depinde de mine ca Dinamo București să nu se piardă cum s-au pierdut Steaua, Rapid, Știința, UTA, Poli Timișoara, vreau să rămân pe poziții, metre. Ca dovadă că se poate sunt cei 400.000 de iepuroi strânși, peste o lună vor fi un milion, cine știe ce ne rezervă viitorul. De guralivi și ***, nu vă întrece nimeni și nimic nu vă apleacă!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
si-ti mai zic ceva metre ,Csa va mai exista atata timp cat se vrea recuperarea acelui prejudiciu de la jj ,daca va fi recuperat sau nu mai vedem dar dupa ce va avea o finalitate CSa se va desfiinta ,acolo este o vaca de muls si o stim cu totii ,de ce nu vad marile glorii ale Stelei sa se implice acolo ,nimeni nu investeste ,toti astepta sa picure ... daca Csa ar disparea acum recuperarea acelui prejudiciu ar parea chiar ce zic ,asa ,o mai tin pana vad daca iau 37 de mil sau 3700 euro !app ,stii cat a produs brandul steaua sub obladuirea armatei in ultimii ani ,sunt si eu curios!?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.