Alte știri din fotbal
„Aveau nevoie de el ca de aer!” » Adrian Porumboiu, uluit de strategia Rapidului: „Nu am înțeles”
0
Marius Lăcătuș, despre noul transfer al celor de la FCSB: „Datele problemei se schimbă”
0
Gigi Becali nu poate înregistra ultimul transfer la FCSB: „Merg în Parlament, altfel așteptăm 30 de zile”
4
FCSB se mută la Craiova » Decizia oficialilor campioanei
1
Știri din fotbal internațional
Clubul din Premier League a plătit o sumă record pentru un atacant cu un singur gol în acest sezon
0
După oferta „jignitoare”, Karim Benzema a semnat cu rivala din Arabia Saudită » Anunțul lui Fabrizio Romano: „Breaking news”
0
Marius Șumudică, criză de nervi în Arabia Saudită: „Finish, finish! Penalty, roșu, tot!”
0
Plecat de aproape 2 ani din Superliga, Philip Otele a semnat cu un club imens din Bundesliga: „Se apropie lucruri mari”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Harta infracționalității în București, explicată de Bogdan Berechet, șeful ...
Libertatea
Denise Rifai pleacă de la Kanal D. Cu ce televiziune a bătut palma pentru ...
Adevărul
Se lucrează într-un ritm uluitor la Stadionul Dinamo: arena din Ștefan cel ...
GSP SPECIAL
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova face campanie împotriva unirii ...
Libertatea
niciun fotbalist sanatos la cap nu va semna cu un club in insolventa! Vor vinde ce este de vandut si o sa jucati cu pocnitorile de la echipa a doua! Visati cai verzi pe pereti cu actuali pseudopatroni!
Spre noi victorii in frunte cu generalul de securitate Gelu! In Gelu va regasiti parintii cu epoleti !
E acea perioadă a zilei în care te ocupi de Gelu? Sau pe agenda ta zilnică Gelu este permanent sublianiat cu aceeași dungă roșie ca cea pe care o ai trasă pe codul numeric personal? :))
ba da e curios cum tu la toate com tale ai cate 4 like'uri :)))))))))))))))=)))))))))))) vai mama ta
doar o echipa care nu se da batuta niciodata si care joaca ofensiv (nu ca steaua in '86 :)) - 10 suturi pe poarta in toata editia de cupa campionilor) poate incasa o infrangere cu 8-1 la acel nivel. Asa la 2-1 daca te baricadai nu stiu daca mai dadeau aia vreun gol!
Mda, si daca au mancat ei çàçàt, trebuie sa mancam si noi. Si eu am fost suparat pe ei in ultima perioada din cauza la ce au facut cu bannerul lui Lacatus, de aia l'am si pus la avatar, insa acum vazand ca se ingroasa gluma vreau sa las supararea deoparte si sa fiu solidar cu ei, macar in perioada asta.
sănătoși sunt cei care accepta sa fie conduși către desființare de general comunist de securitate Gelu, fost comandant de unitate în decembrie 1989! Asa cum conturile din Elveția deschise de respectiva unitate de securitate s-au evaporat și toți banii României au dispărut, tot asa procedează si azi dar UNII CA TINE "SĂNĂTOȘI" nu înțeleg ce spun "nebunii" !
Daca as avea putere de decizie la Steaua, la sfarsitul sezonului as face o oferta de 1.5 mil E pentru Vali Lazar. E tanar, are un potential imens si cred ca va fi, la un moment dat, un nou Chipciu. In ciuda rivalitatii, nu cred ca un transfer de la Dinamo la Steaua e imposibil de realizat. Dinamo are nevoie de bani ca sa-si achite datoriile, iar Steaua de jucatori de valoare.
Toata treaba cu socios este binevenita,dar tu crezi ca exista patron de club in Romania care sa fie dispus sa cedeze gratis o cota parte din actiuni pentru o asociate socios?Daca suporterii nu vor avea reprezentani in consiliul de administratie,cum au la Barca,Real etc,nu cred ca vor fi foarte multi doritori care sa cotizeze,nimanui nu cred ca-i convine ca banii lui sa se duca pe plata datoriilor patronului(si nu ma refer doar la datoriile clubului ci si la cele personale sau ale altor firme)si transferurile sa se faca tot low cost.
esti dus rau tare nene !!! pfffff...fereasca dumnezeu
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.