Alte știri din fotbal
Se pune la cale meciului anului în ring! Daniel Chiriță vs Robert Niță, război total: „Te bat și pe Giulești, cu Șucu!”
0
Ioan Andone, încântat de jucătorul revitalizat de la Dinamo: „Campos a reușit asta”
0
Toate transferurile verii în Superliga » FCSB s-a repliat în mercato, CFR Cluj a schimbat echipa din temelii
12
Răzvan Burleanu, discurs incredibil după ce Istvan Kovacs s-a făcut de râs la derby-ul Dinamo - FCSB
3
Știri din fotbal internațional
Atac la frații Mbappe: „De fiecare dată când un Mbappe aude cuvintele «Real Betis Balompié» ”.
0
Erling Haaland, impresionat de un coechipier: „Avem o bijuterie la Manchester City”
0
Moment istoric în Turcia » O fostă fotbalistă de 22 de ani a fost numită antrenoare principală: „Această eră va fi de bun augur”
0
Legenda Olandei renunță imediat la fotbal! » E grav bolnav la doar 53 de ani: „Sunt la capătul puterilor”
0
Lifestyle
Moment istoric în Turcia » O fostă fotbalistă de 22 de ani a fost numită antrenoare principală: „Această eră va fi de bun augur”
0
Fosta atletă a devenit ispită: „Nu sunt doar o femeie-trofeu”
5
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
9
Surpriză: România, ignorată! Unde au ales să fabrice noua Dacia Spring + cum arată și preț
1
Cod galben și portocaliu de caniculă, în peste jumătate din țară. ...
Libertatea
„Au drumuri mai proaste decât noi, ceea ce e impresionant”. Ce cred românii ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Un mecanic a desfăcut cel mai problematic motor Toyota care a cedat aproape ...
Libertatea
si alde Negoita ii tot un drac cu ceilalti…mare dreptate aveti…asa incearca sa vand si el jucatori ca Matei,Rotariu,Filip,Lazar si sa aiba acoperire sa spuna ca doar asa poate scoate clubul la liman si era nevoit sa faca bani PTR CLUB!!!UN MARE IMPOSTOR!!!negoita cu anghelache imi provoaca scarba din pacate!!!!
vrei sa spui 150.000
://barbati.sentimente.ro/bucuresti/mikerinos.html mikerinos bărbat, 45 ani, București Preferințe sexualebisexual Înălțime mikerinos179 cm Greutate mikerinos98 kg Constituție mikerinos kg in plus Educație Liceu Profesie mikerinos Constructii Zugrav ___ Asta este Conchita Wurst din Ștefan cel Mare, lideru galeriei din cele 150 de fetite spartanuse care vor mai susține echipa in insolventa.
E cale lungă, dar la noi, cum toți sunt intelectuali cu acte la mână, merge repede treaba! :)) Zicala aia ” românul s-a născut la sat ” i-o lăsăm ca temă de cercetare valahului și noi ne vedem de ale noastre. De acord.
am explicat ideea in 3-4 comenturi succesive. in unul din ele, al doilea sau al treilea, am si precizat mecanismul de functionare, si de acolo rezulta clar : asociatia socios are obligatoriu agreementul pentru a participa la CA de la Clubul de Futbol, cu drept de vot ! altfel nu se pune problema. nu exista sensul asocierii, nu exista finalitatea. evident, nimeni nu da banii degeaba, nici macar de amorul artei (a se citi clubului iubit).
daca este explicata public ideea, daca sunt facute cum trebuie actiunile promo, te asigur ca "boboranul" va pricepe. romanii sunt inteligenti, dar au startul greoi, cum am mai zis.
Nu.
daca este prezentata corect solutia, daca sunt prezentate intitativele, probabil ca da, probabil ca nu. eu stiu ca negoita a spus ca va accepta ORICE IDEE care sa ajute clubul. concluzionez eu, orice idee inseamna si ideea socios, in forma, conditiile si modalitatile prezentate de mine, sintetic.
esti ironic ?
Jucăm cu cei crescuți în curtea noastră, măcar. Sunt puști talentați cărora li se va acorda credit, poate iese de-o echipă de viitor, dar tu nu știi decât despre viituri dobroge.N-ai treabă! Ești omul trecutului și al momentului, nu al viitorului, pezevenchiule!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.