Alte știri din fotbal
A înscris o „dublă” în dramaticul meci din '79, când Dobrin i-a luat titlul lui Dinamo, acum exultă: „Să vii din Divizia B și să reușești asta?!”
0
Fără „crocodil” în play-off, Panduru și Vaișcovici au făcut PODIUMUL final în Superliga: „Dacă CFR va mai fi cu «vărul»...”
0
UTA - FCSB, primul duel „din play-out” pentru campioană » Al doilea gol a venit în minutul 17
3
Zeljko Kopic, despre eșecul lui Dinamo fatal pentru FCSB: „Asta e! Se întâmplă”
0
Știri din fotbal internațional
Arsenal - Chelsea 2-1 » Trei goluri din trei cornere, iar Arsenal reface diferența față de Manchester City
0
Notele englezilor pentru Radu Drăgușin, după Fulham - Tottenham: „Pur și simplu nu funcționează”
3
Fulham - Tottenham 2-1 » Cu Radu Drăgușin 90 de minute pe teren, Tottenham a pierdut a patra oară la rând!
6
Premier League lămurește controversa de la golul din Fulham - Tottenham: Radu Drăgușin a reclamat fault
0
Lifestyle
S-a aflat noua cucerire a lui Lamine Yamal » Vedeta vine des să-l vadă la meciurile Barcelonei
1
Sydney Sweeney, apariție incendiară la meciul din Europa! » Vedeta de la Hollywood a coborât pe gazon, a bătut un penalty și a celebrat ca Bruno Fernandes
0
Prezentă la Sanremo, strănepoata lui Lamborghini se plânge de „petrecerile bilaterale”: „M-am culcat la 4:30!”
4
Despărțirea momentului în Formula 1 » Pilotul părăsit de iubită: „Valorile noastre erau diferite”
1
Cine preia conducerea în Iran, după moartea ayatollahului Ali Khamenei
Libertatea
„Nu pentru asta l-am votat!”. Rebeliune în mișcarea MAGA după atacul asupra ...
Adevărul
Strigătul de disperare al iranianului Alireza Mousavi de la Cluj Napoca: ...
GSP SPECIAL
Război SUA și Israel vs Iran: Trei soldați americani au fost uciși / 48 de ...
Libertatea
MA BUCUR CA S-A FACUT DREPTATE, RAPIDUL A BATUT O ECHIPA DE IPOTENTI IN FRUNTE CU VOIEVODUL EI
am fost acolo, norocu meu ca fusesem sa ma ..., pardon sa urinez, la intoarcere eram pe scari cand au inceput baietii sa strige, norocu meu ca am scapat m am bagat printre oi si am vazut in continuare, fugeau oile in ultimu hal, si aia care sareau sa i bata erau vreo 15 la numar cand deja ai nostri fusesera evacuati :))), vai de pl voastra gsp, ii doresc moartea lu dragomir si a sefului jandarmeriei
Mare dreptate ai!!! Da' noi vrem prin cupele europene... Tragedia mare este ca la ora actuala din Dinamo, Rapid si Steaua la un loc, nu faci o echipa mai de Doamne'-ajuta. Si asta este numai vina patronilor si a celor din conducerea acestor cluburi.
ce tare cum plecau stelistii din preajma rapidistilor..apoi s-au intors sa ii injure cand rapidistii erau evacuati....numai zmei la steaua :))
mi-ati sters comentariul !! dar nu se mai supara nimeni pe voi GSPistilor ( aka oilor platite) ca sigur sunteti suparati in aceasta seara ca echipa voastra favorita (probabil datorita banilor pompati de Gigica) a pierdut !! :)) FzR
daca il schilodeaua pe un suporter rapidist din cei ajunsi pe teren cine era de vina ? jiji ca nu a vrut sa dea 400 bilete ? fgm steaua
Cu atat mai mare le este umilinta! Inainte de meci s-au dat cocosi cand de fapt sunt gaini fricoase. Asa ca inapoi in canale si ciocul mic. Ca fara brichete, valize, valentin ceausescu, etc e greu.
Mai aiuritule, ce meci ai vazut? cred ca au fost poate fix 1923 de oi? ha, ha, ha!
Doamne, ce tara de c***t, sa nu lasi un ROMAN in ROMANIA pe stadion pt ca nu simpatizeaza echipa gazda, este de domeniul SF ! Vazand cum jelesc toate tv-tembeliunile, care sug la cioban, te-apuca rasul de cat sunt de PENIBILI! RUSINE ligii si clubului organizator(mi-e sila sa-l mai numesc). Au folosit fel si fel de tertipuri, dar si-au luat-o! BRAVO, RAPIDULETULE !!!
rusinica stelutelor bah 30 de baietei veseli si tulo neica pe parleaz dupa seecera si ciocan bah vai si amar ce mai fugeau maimutoi m-am cracanat de ras , o singura dilema dac erau 500 ce **** faceati fetelor ....................
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.