Comentarii (42)
jabha
jabha  •  05 Mai 2011, 00:22

MA BUCUR CA S-A FACUT DREPTATE, RAPIDUL A BATUT O ECHIPA DE IPOTENTI IN FRUNTE CU VOIEVODUL EI

snoopmind
snoopmind  •  05 Mai 2011, 00:06

am fost acolo, norocu meu ca fusesem sa ma ..., pardon sa urinez, la intoarcere eram pe scari cand au inceput baietii sa strige, norocu meu ca am scapat m am bagat printre oi si am vazut in continuare, fugeau oile in ultimu hal, si aia care sareau sa i bata erau vreo 15 la numar cand deja ai nostri fusesera evacuati :))), vai de pl voastra gsp, ii doresc moartea lu dragomir si a sefului jandarmeriei

chiorul
chiorul  •  04 Mai 2011, 23:46
Postat de bestboys pe 04 Mai 2011, 22:36

Noi cu dinamo nu batem pe nimeni ,decat pe steaua:P FZR

Mare dreptate ai!!! Da' noi vrem prin cupele europene... Tragedia mare este ca la ora actuala din Dinamo, Rapid si Steaua la un loc, nu faci o echipa mai de Doamne'-ajuta. Si asta este numai vina patronilor si a celor din conducerea acestor cluburi.

amicu
amicu  •  04 Mai 2011, 23:28

ce tare cum plecau stelistii din preajma rapidistilor..apoi s-au intors sa ii injure cand rapidistii erau evacuati....numai zmei la steaua :))

zodiax
zodiax  •  04 Mai 2011, 23:14

mi-ati sters comentariul !! dar nu se mai supara nimeni pe voi GSPistilor ( aka oilor platite) ca sigur sunteti suparati in aceasta seara ca echipa voastra favorita (probabil datorita banilor pompati de Gigica) a pierdut !! :)) FzR

yoyorapidist
yoyorapidist  •  04 Mai 2011, 23:02

daca il schilodeaua pe un suporter rapidist din cei ajunsi pe teren cine era de vina ? jiji ca nu a vrut sa dea 400 bilete ? fgm steaua

vi_escu
vi_escu  •  04 Mai 2011, 23:01
Postat de inima_de_caine pe 04 Mai 2011, 22:05

România, ţara tuturor imposibilităţilor! Să cumperi bilet la meci, să scandezi numele echipei favorite, să sară la bătaie "suporterii" celeilalte echipe, iar tu să fii evacuat şi cei care au vrut să provoace scandal să fie lăsaţi în continuare în tribune fără a se lua nici o măsură împotriva lor... aşa ceva... e posibil doar în liga lui Mitică, cel care, în genialitatea lui scelerată, a avut ideea interzicerii suporterilor echipei oaspete pe stadioane! În mod cert, Mitică şi acoliţii lui care-şi spun "Liga Profesionistă de Fotbal" s-ar îmbogăţi nu printr-o televiziune în sistem pay-per-view, ci printr-o baie de mulţime în variantă pay-to-spit!

Cu atat mai mare le este umilinta! Inainte de meci s-au dat cocosi cand de fapt sunt gaini fricoase. Asa ca inapoi in canale si ciocul mic. Ca fara brichete, valize, valentin ceausescu, etc e greu.

auras01
auras01  •  04 Mai 2011, 22:59
Postat de tommy25 pe 04 Mai 2011, 21:44

e stadionu plin :)))

Mai aiuritule, ce meci ai vazut? cred ca au fost poate fix 1923 de oi? ha, ha, ha!

auras01
auras01  •  04 Mai 2011, 22:55

Doamne, ce tara de c***t, sa nu lasi un ROMAN in ROMANIA pe stadion pt ca nu simpatizeaza echipa gazda, este de domeniul SF ! Vazand cum jelesc toate tv-tembeliunile, care sug la cioban, te-apuca rasul de cat sunt de PENIBILI! RUSINE ligii si clubului organizator(mi-e sila sa-l mai numesc). Au folosit fel si fel de tertipuri, dar si-au luat-o! BRAVO, RAPIDULETULE !!!

mahu
mahu  •  04 Mai 2011, 22:51

rusinica stelutelor bah 30 de baietei veseli si tulo neica pe parleaz dupa seecera si ciocan bah vai si amar ce mai fugeau maimutoi m-am cracanat de ras , o singura dilema dac erau 500 ce **** faceati fetelor ....................

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează