Comentarii (42)
cenabil
cenabil  •  04 Mai 2011, 22:51

@inima_de_caine Ne-am obisnuit deja cu anomaliile astea. Si cei de la federatie viseaza ca suporterii sa fie amestecati pe stadion si sa nu mai fie garduri care sa desparta galeriile. Ha Ha

mahu
mahu  •  04 Mai 2011, 22:50

rusinica stelutelor bah 30 de baietei veseli si tulo neica pe parleaz dupa seecera si ciocan bah vai si amar ce mai fugeau maimutoi m-am cracanat de ras , o singura dilema dac erau 500 ce draq faceati fetelor ....................

ravanelly
ravanelly  •  04 Mai 2011, 22:47

sunt stelist si voi muri stelist dar cea ce se intampla la acest club e rusinos, josnic, umilitor! urat si gestul suporterilor care au sarit la bataie contra rapidistilor. aia nu merita sa fie pe stadioane! cred ca romania are cel mai urat campionat din europa ,in toate sensurile!

danny1923
danny1923  •  04 Mai 2011, 22:45

cum a spus-o suporterul lui dinamo.. Dc rapidsiti au fost cei evacuati??? au avut bilet la meci.. nu au sarit la bataie.. au scandat numele echipei favorite.. doar la noi se poate intampla asha ceva

bestboys
bestboys  •  04 Mai 2011, 22:36

Noi cu dinamo nu batem pe nimeni ,decat pe steaua:P FZR

pancone_fcrb
pancone_fcrb  •  04 Mai 2011, 22:29

MULTUMIM PANCONEEEEEEEEEEEE...........RESPECT PE VIATZA !!!!!!!!!!!!!

costy81gl
costy81gl  •  04 Mai 2011, 22:27

Cred ca am ajuns o tara bananiera. Mai lipsea sa le dea si cate o amenda rapidistilor evacuati si sa-i felicite pe batausi.

costy_s17
costy_s17  •  04 Mai 2011, 22:24

de unde sa sara suporterii stelei la bataie, cand au vazut ca incep sa strige baietii RAPID nu stiau cum sa fuga mai repede, in conditiile in care erau de 10 ori mai multi :))

inima_de_caine
inima_de_caine  •  04 Mai 2011, 22:05

România, ţara tuturor imposibilităţilor! Să cumperi bilet la meci, să scandezi numele echipei favorite, să sară la bătaie "suporterii" celeilalte echipe, iar tu să fii evacuat şi cei care au vrut să provoace scandal să fie lăsaţi în continuare în tribune fără a se lua nici o măsură împotriva lor... aşa ceva... e posibil doar în liga lui Mitică, cel care, în genialitatea lui scelerată, a avut ideea interzicerii suporterilor echipei oaspete pe stadioane! În mod cert, Mitică şi acoliţii lui care-şi spun "Liga Profesionistă de Fotbal" s-ar îmbogăţi nu printr-o televiziune în sistem pay-per-view, ci printr-o baie de mulţime în variantă pay-to-spit!

tommy25
tommy25  •  04 Mai 2011, 21:44

e stadionu plin :)))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează