Alte știri din fotbal
Știm arbitrul de la Dinamo - Universitatea Craiova! El este alesul lui Kyros Vassaras pentru derby-ul de titlu din runda #26
0
Ioan Andone: „Pe ei îi văd în play-off. Nu mă așteptam la asta”
1
Sabin Ilie, avertisment pentru FCSB înaintea meciului cu FC Botoșani
0
Universitatea Craiova - Oțelul, meci tare pentru supremație » Oltenii au început să atace
6
Știri din fotbal internațional
Eden Hazard a dezvăluit cine e cel mai bun antrenor cu care a lucrat în carieră: „Modul în care gândește și își transmite ideile este uimitor”
0
Bayern Munchen a prelungit contractul unei vedete: „Nu m-aș fi gândit niciodată că voi fi aici timp de 10 ani”
0
Thierry Henry, apariție rară alături de misterioasa lui iubită!
0
Un celebru director sportiv, cucerit de Chivu: „A făcut magie! Va fi antrenorul lui Inter pentru următorii 5 ani”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Scrisoarea unui șofer către polițiști după ce a fost amendat pentru ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
„Exces de putere” la o primărie din Transilvania: o consilieră locală a ...
Libertatea
Ce sisteme de joc ?Stoichita habar nu are de antrenorat !Ciobanul il va da afara dupa meciul cu Pandurii !Steaua va incasa un 2-0 sec! Un mesaj pt suporterii stelisti:Luati atitudine daca nu vreti sa terminati campionatul pe 12 !sau sa retrogradati !Ciobanul va face echipa de ras !
Curaj, Mihai si succes! A venit si timpul tau! Mi-a placut acel "Steaua e mierea din glontul patriei!" se vede ce citesti acasa. Dulce ca mierea e glontul patriei... asta e. vei fi devorat sau vei castiga. eu iti doresc sa castigi si sa readuci poezia Stelei de alta data, aceea din meciul de acasa cu Paris St Germaine
Orice antrenor ar veni, personal imi place jocul ofensiv gen barcelona !!! Detest jocul italienesc, gen inter !!! Nu ma intereseaza ce patron sau ce antrenor, ma intereseaza jocul ofensiv, spectacolul fotbalistic chiar daca de multe ori te costa .... !!!
Cu acest sistem ne-au batut grecii cu 6-3>un antrenor care plateste suporterii sa scandeze"Lippi",un antrenor care antrenat echipe puternice ca nationalele Panama si Armeniei.Este sub Bergodi cu 3 clase ca antrenor ,ca metode moderne,si cultura fotbalistica.De fapt avem de-a face cu un "lautar" in meserie.Continua cu aceiasi nonsalanta oiereasca aducerea tuturor nonvalorilor,continua ingroparea echipei de sleahta de oieri de la carma Stelei
Si eu gindesc la fel !!!
Stoichita are niste idei de antrenorat super invekite, preluate de la alti antrenori de prin 90. pai cine naiba mai joaca azi cu 3 fundasi centrali? si as vrea eu sa va mijlocasii aia de banda, care vor juca fundasi, presimt k va juca 5-3-2. dute mihai si vezi de drumul tau, numai performante ai avut peste tot de la otelul pana in panama.
Asta-i intradevar solutia ideala... Cum de nu i-a dat prin cap si lui Bergodi sa joace asa? Ala nu e antrenor... am uitat. Cu fundasii aia divini ai Stelei e numai bine ca vor fi 3, ca 4 deja se incurcau unul pe altul. Si mai ai si un avantaj. Acum, ca a plecat Bergodi, in sfarsit jucatorii vor avea un moral foaaaarte ridicat, ca doar au scapat de tra-la-la ala in care nu aveau incredere si care nu i-a invatat nimic. In final, sper la cat mai multe vizite fericite ale prea iubitului patron...
"15 meciuri dintr-un total de 34 a cîştigat Stoichiţă la o diferenţă de minimum două goluri în sezonul 1997-1998 al SteleiȚ pai dak el a castigat nici 50% in perioada aia... cu jucatorii aia... cu astia kre ii are akm o sa aiba 25 de infrangeri....pe sistemul asta bergodi din 13 meciuri oficiale are 9 CASTIGATE !!!
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ......Deci pe bune toate mesajele care au fost scrise pt acest articol m-au facut sa uit chiar si de criza financiara ...Bv Bv Bv!!!!la Steaua e o caterinca intre plans si ras..Ghionea spaima batailor prin vestiar ,plesan,tatarusanu,s.a.m.d Becali europarlamentarul totstiutor..Argaseala si restul slugile mediocre ale Marelui evlavios si razboinc al soarelui si becului de 100 de watt,, Romania te iubesc
nu inteleg ce aveti cu Stoichita...daca nu era el gasea ciobanul pe altcineva, poate chiar un nepot.asa ca in situatia de fata e o solutie.cu echipele mici n-are rost sa folosesti 4 fundasi asa ca sistemul 3-4-3 e cel mai indicat.treaba nasoala e ca tre sa ai 3 fundasi foarte buni si mobili ceea ce la Steaua nu e cazul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.