Alte știri din fotbal
Probleme! Corvinul Hunedoara nu poate debuta la Petroșani în viitorul sezon de Superliga
0
Elveția U20 - România U20, în Elite League » Ocazie imensă ratată de elevii lui Iencsi
1
Marian Aliuță arată cu degetul o vedetă a naționalei și spune unde a eșuat flagrant Mircea Lucescu: „Nu făcea așa cu Pițurcă selecționer”
6
Românii sunt cu ochii pe ei diseară! Doi fotbaliști din play-off-ul Superligii visează la Mondiale
1
Știri din fotbal internațional
Scandal la campioana lumii: sunt urmăriți penal pentru evaziune fiscală » „Fapta trebuie clasificată ca fraudă!”
0
Fără Liga Campionilor, clubul va trebui să-și vândă vedetele! Și antrenorul e în dubiu
0
S-a stins căpitanul marii echipe a Bulgariei de la World Cup '94
0
Julian Nagelsmann, la cuțite cu golgheterul Germaniei » A înfruntat un întreg stadion
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
3
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
7
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Eleva de 15 ani care a împrăștiat în 1987 bilețele cu „Jos Ceaușescu”: „Mi ...
Libertatea
Ultimul fluier pentru Il Luce. Mircea Lucescu se retrage de la națională de ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Casa cu 1.800 mp de teren și beci cât toată locuința, vândută la preț de ...
Libertatea pg art - 3 articole
wecesebeu' si sloganul lor actual: primiti cu râșii?
Nu trebuia sa ne prezentam, dar GIGI are minte putina... Asta era logic sa facem... Pierdeam 3-0 si era ok... Cand ai niste rebuturi de la echipa a doua in teren si niste jucatori neantrenati normal ca am mimat fotbalul si am luat 5... Echipa trebuie bagata in carantina 14 zile, sa se antreneze cum trebuie si dupa revenim pe teren pregatiti... Ce mare problema ca pierdem doua meciuri cu iasi si dinamo la masa verde
E același incompetent care, într-un articol, a scris că stadionul Petrolului se numește ... „Ion Oblemenco”! De atunci, lumea n-a încetat să râdă de el :)))))))))))))))))
28 de ani...? Mai mizerii...jurnalisti de stans...fc fcsb e un club fondat ilegal in 2003, cum faceti voi calculul, ori ati facut matematica cu mama lui mironica?
Da, ce prostalai!
Dupa 28 de ani in ciuda faptului ca fc fcsb exista de doar 17 ani .
Meme fugi dupa batiste,ia mai multe ca nu se stie...
Pai Torje canta asa :))))))) Steaua Bucuresti, campioana lumii esti ! Batem perusii saptamana viitoare !
Nu exista nicio Steaua in Liga 1, ***. Steaua e in Liga a 3-a. Dar da, intr-adevar, e numai una.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
asta e doar un albanez jegos nu e roman
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.