Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
A antrenat-o pe Manchester United și a speriat Steaua, iar acum a ajuns la retrogradata în Liga 4
0
Tatăl jucătorului a pus mâna pe telefon și i-a interzis selecționerului să-l convoace pe fiul lui la Cupa Mondială
0
Aston Villa - Freiburg, finala Europa League » Imagini senzaționale din Istanbul
0
Vor să promoveze direct în Premier League, după decizia fără precedent a Ligii Engleze
0
Lifestyle
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
9
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
0
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
Un arhitect explică dezvoltarea haotică și traficul de coșmar din ...
Libertatea
Pericolul ascuns din vacanțele în Egipt. Cazul fetiței care a murit după un ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ce este gazoductul Puterea Siberiei 2 al cărui construcție ar costa 34 de ...
Libertatea
Ai dreptate , dar voi ce succese ati avut in ultimii 1o ani ?
Eu imi beau cafeaua la office si mai rad de prostiile unora ca tine. Am fost o singura data in VS anul trecut , am luat un pui de ciobanesc german chiar de la politie (nu i se ridicare urechile si a fost indepartat).
PANCU a protejat *** vazut lumea semnele cu mainile sa nu mai inscrie...........misto.........
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Da, da. La voi intotdeauna victoriile si succesul sunt in viitor. Cu prezentul stati mai greu. :))) Sa nu luati vreo 5 si de la Dinamo... Sunteti circul si rasul Europei si batjocura Ligii 1.
Vasluiene, câte postări ai normă zilnică?
Rusine e sa fii fanul unei echipe care a terminat penultima in clasament si n-a retrogradata din mila lpf. Aveati 5 meciuri dar toate le pierdeati ca noi aseara la Iasi ! Rasilor !
wecesebeu' si sloganul lor actual: primiti cu râșii?
Nu trebuia sa ne prezentam, dar GIGI are minte putina... Asta era logic sa facem... Pierdeam 3-0 si era ok... Cand ai niste rebuturi de la echipa a doua in teren si niste jucatori neantrenati normal ca am mimat fotbalul si am luat 5... Echipa trebuie bagata in carantina 14 zile, sa se antreneze cum trebuie si dupa revenim pe teren pregatiti... Ce mare problema ca pierdem doua meciuri cu iasi si dinamo la masa verde
E același incompetent care, într-un articol, a scris că stadionul Petrolului se numește ... „Ion Oblemenco”! De atunci, lumea n-a încetat să râdă de el :)))))))))))))))))
28 de ani...? Mai mizerii...jurnalisti de stans...fc fcsb e un club fondat ilegal in 2003, cum faceti voi calculul, ori ati facut matematica cu mama lui mironica?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.