FOTBAL  »  Superliga  »  VIDEO

3 faze VIDEO din etapa a VI-a pe care nu aveai voie să le ratezi!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 10:57

Uşor-uşor, temperatura creşte în Liga 1, acolo unde lupta la vîrf naşte meciuri foarte disputate şi, spre bucuria tuturor, din ce în ce mai spectaculoase. GSP.RO a selectat trei faze din etapa abia încheiată pe care nu ar fi trebuit să le ratezi:

1. Golul lui Alibec. Fost la Inter, Alibec încearcă să o ia de la capăt alături de Viitorul lui Gică Hagi, iar reuşita extraordinară, un călcîi a la "Pele" Buga, din meciul împotriva Ceahlăului, poate să îl încujareze. VEZI GOLUL AICI.

2. Gafa lui Răzvan Stanca. Portarul Stelei a făcut praf meciul pe care echipa lui Reghecampf l-a disputat în compania Vasluiului, după ce a ieşit complet greşit la o centrare a lui Sînmărtean, mingea prelingîndu-se în poartă. Cea mai nefericită fază a etapei este, VIDEO, aici.

3. Meciul Rapid- CFR Cluj. Două reprize nebune, doi antrenori deasupra cărora ghilotina rezultatelor putea coborî oricînd, cinci goluri şi tensiune enormă. Meciul din Giuleşti a fost cel mai frumos meci al etapei şi totul e AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jonquil
jonquil  •  28 August 2012, 11:44

Sageata ta...o sa-i trimita niste goluri in poarta lui Balgradean:))))) O sa urlati precum canii la luna:D

dog_one
dog_one  •  28 August 2012, 10:45

SUPER SAGEATA.....VOI NISTE OI,,

Vezi toate comentariile (2)
Comentează